Diyetisyen Elif Dereli Delikanlı, 2007 yılında Afyon Kocatepe Üniversitesi Gıda Teknolojisi bölümünü'nden mezun olmuştur. Mezuniyet sonrası toplu beslenme alanında proje yöneticiliği yaptı.
2014 yılında Başkent Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünü bitirdi.
Başkent Üniversitesi Hastanesi ve Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yetişkin beslenmesi ve zayıflama,Yıldırım Beyazıt Hastanesi Pediatri ve Metabolizma hastalıkları bölümünde çocuk beslenmesi, Başkent Üniversitesi ve Gazi Vakıf Koleji'nde toplu beslenme üzerine stajlarını tamamlamıştır.
Daha sonra özel bir huzur evinde çalışmıştır. İleri yaştaki sağlıklı kişilerin ve hastaların beslenmesi üzerine destek olmuştur.2014-2017 yılları arasında Özel Keçiören Hastanesi'nde diyetisyen olarak görev yaptı.

Şu anda Keçiören'de bulunan Elitelife Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde ve Konutkent'de bulunan Beslenme Danışmanlığı Merkezi'nde hizmet vermektedir.

Özel muayenehane
Konutkent Mahallesi, 2983.Cadde, No:48, Çankaya, Ankara

Andulasyon Terapi

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Banka Havalesi

Diyetisyen Randevusu

Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme +25 daha fazla

Aralıklı Oruç Diyeti

Bariatri Diyetisyenliği

Fonksiyonel Tıp Diyetisyenliği

Elite Life Sağlıklı Yaşam Merkezi (Dyt. Elif Dereli Delikanlı)
Elite Life Sağlıklı Yaşam Merkezi Şenlik Mahallesi Kızlarpınarı Caddesi No:109/5, Keçiören, Ankara

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme +30 daha fazla

Aralıklı Oruç Diyeti

Bariatri Diyetisyenliği

Fonksiyonel Tıp Diyetisyenliği

Diyetisyen Randevusu

Konutkent Mahallesi, 2983.Cadde, No:48, Ankara

Özel muayenehane

Elite Life Sağlıklı Yaşam Merkezi Şenlik Mahallesi Kızlarpınarı Caddesi No:109/5, Ankara

Röportaj

C

5-6 yıldır süregelen bir kilo problemim vardı ve sürekli bir diyet başlayıp bir yere kadar gelip tekrar bırakıyordum. İşyerinde bir arkadaşımın önerisiyle Elif Hanım'la tanıştım. Çok da memnun kaldım, pilates desteği ve Elif Hanım'ın motivasyonumun düştüğü, irademin yetersiz kaldığı durumlarda beni motive etmesi ve süreç hakkında bilgilendirmesiyle şu anda çok daha güzel ve sağlıklı bir ilerleme kaydettim. Hala da sürecim devam ediyor, keyfim yerinde.

Konum: Elite Life Sağlıklı Yaşam Merkezi (Dyt. Elif Dereli Delikanlı) Online Danışmanlık

Elif Hanım’ın verdiği diyetle çok zorlanmadan tam 12 kilo verdim.Kilo vermemin yanında sağlıklı beslenme alışkanlığı kazandım.Kilo verirken çok moral motivasyon kaynağı oldu.Her zaman iletişime geçip dilediğim soruyu sorabildim.Çok ilgili ve işinde iyi bir diyetisyen. Herkese tavsiye ederim.

Elif Hanım'a internet yorumlarından dolayı ulaştım. Fazla kilo probleminden dolayı başvurdum. Diyet sürecinden son derece memnun kaldım. Tam 10 kilo verdim fazla zorlanmadan, ayrıca bana sağlıklı bir beslenme alışkanlığı kazandırdığı için diyeti bırakmama rağmen fazla almadım. Elif Hanım'ı herkese tavsiye ederim, işinde uzman bir diyetisyen.

Konum: Elite Life Sağlıklı Yaşam Merkezi (Dyt. Elif Dereli Delikanlı) Kilo Verme Diyetleri

Elif hoca çok iyi bir Diyetisyen, 5 ay önce başladım . 18 kilo verdım. Program verdi bana ver her gün takip ediyor bana.Bana her zaman kilo vermeyle ilgili ipuçları veriyor. Çok çok tevsiye ederim

Dyt. Elif Dereli Delikanlı

Teşekkür ederim.

Elif Hanımdan 3 aydır danışanı olarak hizmet alıyorum. Bu 3 aylık süreç içerisinde kişiye özel diyet listesi hazırlayarak 12 kg vermeme yardımcı oldu. Bu süreçte aynı zamanda spor ve yürüyüş yapmama yönlendirici tavsiyelerde bulundu. Kendisi güler yüzlü, herhangi bir sorum olduğu zamanlarda bana ilgiyle dönüş yapmaktadır.

Dyt. Elif Dereli Delikanlı

Teşekkür ederim.

Elif Hanım güler yüzlü, anlayışlı birisi. Hiç aç kalmadan güzel bir şekilde devam ediyorum. Sağlıklı yaşam amacıyla görüşme sağladım. Bu süreçte 2 buçuk kilo vermişim. Spora da başladım ondan da çok memnunum. İnşallah sonuna kadar güzel bir şekilde devam edeceğiz. Listelerim bana özel hazırlanıyor. Bende yediğim her şeyin fotoğrafını çekip gönderiyorum takibini öyle yapıyoruz.

Kendisinden ben gayet memnunum. İlgili, sürekli takip halinde olan, güler yüzlü bir uzman. İnanılmaz güzel sonuçlar aldım. 1 ay içerisinde 4 kilo verdim. Diyet listelerimi bana özel olarak kendi yaşam tarzıma göre hazırladı. Uygularken hiç zorluk yaşamadım.

Y

2 buçuk aya yakındır Elif Hanım'la birlikte çalışıyorum. Özellikle sağlıklı beslenme konusunda yardım almak ve kilo vermek amacıyla görüşme sağlamıştım. Hem sağlıklı beslenmenin nasıl olacağını birlikte öğrenerek devam ettik hem de fazla olan kilolarımdan kurtuldum o anlamda memnunum. Listelerimi bana ve benim o anki ihtiyaçlarıma göre hazırladı. Uygularken herhangi bir zorluk çekmedim. O anlamda kısıtlama değil de daha çok kolaylık ve uyumlu bir şekilde sürdürme durumu yaşadım.

Ben diyetisyenimden çok memnunum. Gayet hayatıma uygun diyetler veriyor ve insanı zorlamıyor. Kendisi güzel motive ediyor. Elif Hanım'la kilo vermek ve sağlıklı yaşam amacıyla görüşme sağladım. 4 aydır danışmanlık hizmeti alıyorum ve devam ediyorum. Diyet listelerimi sağlık problemime uygun yazıyor ve uygularken zorluk yaşamıyorum.

Kendisi benimle ilgilendi. 3 ay boyunca gayet güzel geçti. Elif Hanım'la kilo vermek amacıyla gitmiştim. Şu anda istediğim ideal kiloya ulaştım. Gayet memnunum çok şükür bir sıkıntım olmadı. Vermiş olduğu listeleri uygularken zorluk yaşamadım. Bir ara diyetler oldu orada sadece 1 gün zorlandım onun dışında başka bir sıkıntı olmadı.