Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Pandora Psikolojik Danışma Merkezi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
Çocuk Gelişim Testi
t.....
Elif ablayla sinav senemde tanıştım. Gerçekten beni motive etti bazı gerçeklerle yüzleştirdi ve sonunda kendimi daha iyi anlamami bazı şeyler için daha çok mücadele etmemi sağladı . Ona herhangi bir konuda istediğim şekilde içimi açabiliyordum hiç sıkıntı yaşamadım bu konuda . O da aynı şekilde bana cok içtenlikle yaklaştı. Sınav senemde daraldığım zamanlarda ona gittiğimde gerçekten rahatlık hissediyordum. Çok ilgili anlayışlı her zaman beni anlamaya çalışan birisi.
z.....
Elif hanımla yollarımız kesişti. Hayatımı değiştirmemde, farkındalık kazanmamda kendimi bulmamda ve görmeme vesile oldunuz. Bana bu yolda yoldaşlık yaptınız. Kendimden vazgeçtiğimde siz yine yanımdaydınız hoş seanslarımız ,yönlendirmeleriniz sayesinde şimdi daha iyiyim. Gerçekten mesleğini severek ve ilgiyle yapıyorsunuz.
r.....
Elif Hanım ile görüşmelere başladığımız da çok karamsar ve sadece kötüye odaklı düşünürdüm.Şimdi kendimi daha rahatlamış sadece kötüyü değil her şeyi objektif iyi ve kötü tarafı ile gerçekçi düşünebiliyorum.Insanlar ile konuşurken çok gergin olurken Elif Hanım ın güleryüzlü ve samimi olması rahat olmamın en büyük sebebiydi.Benim için harika güzel sonuçlar veren bir süreç.Her şey için çok teşekkür ederim.
a....ö
Uzun zamandır oğlum için danışmanlık alıyoruz ve çok memnunum.Çocugumda kendisiyle severek iletişim kuruyor.Her daim güler yüzlü ve samimi ,ulaşmam gerektigi anlarda bile çekinmeden arayabildigim,işinde profesyonel bir danışman.Herkese tavsiye edebilirim.
b....p
Elif hanımı daha önceden tanımıyordum, bir uzman araştırırken bu sitedeki güzel yorumlardan hareketle kendisine başvurmaya karar verdim. Bu kararı vermemde de özellikle " güleryüzlü, samimi, karşısındakini yardırgamıyor " tarzı ifadeler etkili oldu. Gerçekten de öyle olduğunu gördüm. Rahatça kendinizi ifade edebilmeniz, karşınızdakine güvenebilmeniz terapi süreci için çok önemli. Elif hanım bu açıdan işini gayet iyi ve profesyonelce yapıyor. Ben sosyal fobi şikayetiyle kendisine başvurmuştum. Yaklaşık 7 senedir bu durumdan muzdaribim. Çok daha önce bir uzmandan yardım almam gerektiğini hissediyordum ama bir türlü bunun için cesaret, fırsat bulamamış ve hep ertelemiştim. Bu durum beni oldukça depresif bir hale de sokmuştu yıllar içinde. Bunu artık çözmem gerektiğini hissediyordum, hayatımın kontrolünü elime almam gerekiyordu çünkü sürekli bir şeylerden kaçarak yaşanmıyor.. Terapi sürecinde kendime ve başkalarına karşı oldukça abartılı düşüncelerimin olduğunu fark ettim. Bu farkediş insanı mutlu ediyor aslında. Doğru olduğuna şüphesiz inandığı düşüncelerin aslında öyle olmadığıyla insan yüzleşince hayatın karanlık görünen tarafı, o sis dağılıyor ve ışık görünüyor. Kendinizi çıkmazda hissediyor ve yardıma ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız ertelemeyin derim. Geçip giden zamana yazık oluyor çünkü kendinizi iyileştirme firsatınız varken. Ben daha evvel gelmiş olmayı dilerdim. Bir tane kendimiz var sonuçta ona iyi bakmamız lazım :))
se....
Ben çok memnun kaldım ve sorun yaşasam bile kapısını çalabileceğim bir ablam hatta bir arkadaşım olduğunu bilmek çok güzel bir durum benim için. Biz kendi içimde bulunduğum durumları değerlendirdik. Her koşulda yanımda olduğunu ve bana inandığını hissettim . İletişimiyle ,yaptığımız çalışmalarla , ödevleriyle sorunlarımın üstesinden geldim. Her şey için çok teşekkür ederim Elif ablacım
n....y
Elif hanımı daha önce görev yaptığı okuldan tanıyorum. 17 yaşında kızım için gittik. çok kısa sürede olumlu sonuçlar aldık. gerçekten kendisine çok teşekkür ederim. şu anda kızım çok iyi. herkese de gönül rahatlığı ile tavsiye ederim. tereddüt etmeden tercih edebilirsiniz. Herşey için teşekkkürler. Elif hanım.
b....
Elif Hanım'a 3 ayrı çocuğumuzu götürdük. Ben, görümcem ve ablam çocuklarımı götürdük. Hepsiyle süreçleri gayet güzel ve başarılı geçti. Bayağı bir değişiklikler var. Kızım yeni eve ayak uyduramamış, hırçındı Elif Hanım'ın tavsiyelerinden sonra eski haline döndü, bayağı etkisini gördük. Elif Hanım çok tatlı dilli, güler yüzlü, çok sevecen bir uzman. Rahat gidip gelebileceğimiz yer gibi hissettiriyor. Kendisinden aldığım danışmanlık hizmetinden fazlasıyla memnunum.
ö....
Elif Hanım'dan çok memnunuz. Kendisine bizim okulumuzda psikolojik danışmandı o şekilde tanışıyorduk. çocuğum için görüşme sağladım. Daha sonrasında annem içinde görüşme sağladım. Çocuğum için oyun terapisi ve belirli bir süre terapi aldık. dikkat eksikliği teşhisini sayesinde koyduk ve bizi psikiyatriye yönlendirdi. Elif Hanım çok dikkatli, ilgili son derece alakalı birisi. Çocuğum küçük ama kendisine gitmek istiyor. Elif Hanım çok dürüst bir insan. Annemle görüşme sağladığında klinik psikologla görüşmemiz gerektiğini söyledi yönlendirme sağlamayıp seanslara devam edebilirdi ama kendisi doğru bir şekilde yönlendiren birisi.
s....k
Güleryüzlü ,işinde mükemmel ve samimi tavırlarından çok memnun kaldım.Elif hanım sorunlarımı aşmamda çok yardımcı oldu.kesinlikle tavsiye ederim.
Elif Dikilitaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Dikilitaş, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Elif Dikilitaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Porteus Labirentleri Testi.
Elif Dikilitaş adresi nerede?Elif Dikilitaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Emek mah. Adnan Menderes Bulvarı Ünal Plaza 2. kat no:35 Karabük
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Dikilitaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Elif Dikilitaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Elif Dikilitaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Elif Dikilitaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Elif Dikilitaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Dikilitaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Elif Dikilitaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Elif Dikilitaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 25 hasta / danışan, Elif Dikilitaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Elif Dikilitaş hangi sigortaları kabul ediyor?Elif Dikilitaş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.