ni...
Harika bi doktor grip olduğumu düşünüyordum asla da önce alerjik rinitle karşılaşmamıştım ya da eşim hastaydı ondan bulaş oldu diye düşünürken pat diye bambaşka bi mevsimsel polenlerden kaynaklı 1 günde beni kendime getiren çok güzel tanı ve tedavi için kendisine teşekkür ediyorum çok nazik ayrıca karşısında ben kendimi nasıl ifade edebilirim diye çekinmeden her şeyi can kulağı ile dinledi hayran kaldım
Elif Dinçer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Dinçer, Kulak Burun Boğaz.
Elif Dinçer adresi nerede?Elif Dinçer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Dinçer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Elif Dinçer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Elif Dinçer hangi dilleri konuşuyor?Elif Dinçer ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Elif Dinçer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Dinçer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Elif Dinçer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Elif Dinçer hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Elif Dinçer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Eskişehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Eskişehir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Eskişehir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Eskişehir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Eskişehir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Eskişehir bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Eskişehir bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları