Psikolog-Cinsel Terapist Elif Doğan Sungur, İstanbul Arel Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun olmuştur.
Danışanlarına Özel Adana Epc Hastanesinde Psikolog-Cinsel Terapist olarak hizmet vermektedir.

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Vajinismus Tedavisi

Makaleler

K
Konum: Özel Epc Hastanesi Vajinismus Tedavisi

Dört aylık evliyim ve vajinismus olduğumu öğrendim ne yapsam halledemiyecektim elif hanımla sadece iki seansta bu sorunu ortadan kaldırdık. Yaklaşımları insana güven veriyor rahatlatıyor. Bu kadar kısa sürede çözümlendiği için minnettarım..

Çok şükür bitti
Bugün güzel, rahat bir uyku beni bekler. Aynı zamanda eşimi dee. İyi ki Elif hanımı tanımışım. Gerçekten Allah razı olsun. Enerjisi çok güzel olabildiğince rahat hissettirdiler Evliliğin ilk zamani Eğer " bugünkü ben olsaydim" ERTELEMEZDIM.
Çünkü gerçekten korkulacak bir şey yok. Sandığımız kadar zor birsey değil.
Bu arada ortalama 1.5 yıla yakindir evliyiz..Ben de çok erteledim. Çok ağladim. Kendim denedim, yaparim dedim zaman kaybettik. Biriyle derdimi paylasmaya bile çekindim. Eşim çok büyük destekcimdi. Ondan güç aldim. Bu güce Elif hanim da dahil olunca bütun yuk ustumden kalktı. Elif hanimi sadece İYİ DINLEMENIZ VE ODEVLERINIZI YAPMANIZ YETERLI.Daha çok stres yapmadan, ön yargilariniz oluşmadan ilk ne zaman bu durumla karşilastiysaniz hemen Elif hanıma, kendinizi gönül rahatlığıyla bırakabilirsiniz. ÖZGÜR olmak güzel bir şey bende bu mektubu yazabildim sonunda

I
Konum: Özel Epc Hastanesi Vajinismus Tedavisi

Elif Hocamm Guzel Hocam Harika ötesi birisiniz ben bu serüvene tam 3 yil once katıldım 3 yıl boyunca tamamen vakit kaybetmisim daha once farklı bir klinikte başarısız tedavi ile pskolojikmen tamamen olumsuz gelmiştim artık tum umidim tüm inancımı kaybetmistim uzun süredir takip ediyordum ama cesaretim yoktu artik son umudum sizsiniz diyerek bir adım attim ah iyiki iyiki keske daha önce yollarımız kessişseymiş sadece 2 gun de inanilir gibi değil ama benn vajinismusu yendim tum pskolojik kaygim problemlerim her sey son buldu sevgili arkadaslar bu yorumum size ışık olsun umarım bende bir kisiye bu sayede dokunabilirim çünkü evlilik de cinsellik tum hayati tetikliyor kendinizi bu güzellikten mahrum bırakmayın ve asla ertelemeyin

Konum: Özel Epc Hastanesi Cinsel Terapi

Elif hocamla iyi ki tanıştık. Vajinismus sorunu yaşayan her kadın hocamın kapısını çalmalı sabrı güleryüzü motivasyonu 2 günde derdimize derman oldu.Onu araştırma yaparken bu sayfada buldum ve olumlu yorumlar dikkatimi çekti aslı vardır belki dedim aldım randevuyu gerçekten yazılan herşey doğruymuş iyi ki aldım o randevuyu sizde karasız kalmayın vajinismus problemi yaşıyorsanız mutlaka Elif hocama gidin.
iyi ki varsınız hocam

Konum: Özel Epc Hastanesi Vajinismus Tedavisi

Elif hocam nereden nasıl başlasam hiç bilmiyorum.1,5 aylık iken buldum sizi. Size gelene kadar neler neler yapmadım bir sürü yol denedim,hacıyı hocayı karıştırdım,danışman,kadın doğum doktoru,uyusturucu kremler ve daha bir sürü şey denedim.Bu süreçte tedaviye girmeden bir saat önceki benle bir saat sonraki benin alakası bile yoktu. Bambaşka biri olarak çıktım ordan.Tek olduğumu bunun sadece benim başıma geldiğini,çok güçlü olmama rağmen eşime karşı yetersiz olduğumu düşünüyordum.Yatak odama gidip uyumak bile işkence gibiydi.Ama çok şükür ki bende bu hastalığı sizin sayenizde yendim.İyi ki varsınız.2 seans da olabilme ihtimali çok saçma geliyordu bana. Herkesin yazdığı mektupları ağlayarak okurken bir gün bende böyle yazacak mıyım?diye düşünüyordum. Ve şu an başarmış bir şekilde yazıyorum. Hiç kimse,benim gibi bu durumu yaşayan hiç bir kadın ertelemesin ve koşarak size gelsin. İyiki geldim umut ışığı oldunuz bana.Siz ve sizin gibi olan tüm hocalarımız hep var olsunlar.

Z
Konum: Özel Epc Hastanesi Vajinismus Tedavisi

Elif hocama 1ay önce tedavi için gitmiştim 1 senedir vajinusmustum elif hocam sayesinde 2 günde iyileştim ve şuan hamileyim iyiki karşıma çıkmış keşke daha önce tanısaydım 1 sene boşu boşuna beklemişim sayenizde korkularımı yendim

Randevu doğrulandı
Konum: Özel Epc Hastanesi Vajinismus Tedavisi

Elif hocam sonunda ben de başardım. 1 yılın sonunda 1200 km uzaktan sizi buldum iyi ki bulmuşum. Çok fazla çekingen girdiğim tedaviden çok özgüvenli çıkmama vesile oldunuz. Ve şu an itibariyle hiçbir zaman peşimi bırakmaz dediğim vajinismusu iki günde yendiğimi gördüm. İlk başlarda kendi kendime yenerim sanmıştım fakat bu tedavi ile birlikte anladım ki sadece dinleyerek, okuyarak veya video izleyerek aşabileceğim bir şey değilmiş. Bunu sizin sayenizde anladım. Lütfen kimse ertelemesin ve bu mektubu okuyan, benim gibi olan kişiler çekinmesinler hemen kalkıp yanınıza gelsinler. Ben bu mektuplar sayesinde cesaret bulup geldim benim mektubum da başkalarına cesaret olur umarım. İyi ki tanıdım sizi iyi ki geldim.

I
Konum: Özel Epc Hastanesi Diğer

Benim gücümü inancımı başarılarımin gün yüzüne çıkmasını melek gibi kalbiyle, sihirli diliyle gün yüzüne çıkarmak değil gökyüzüne çıkardı.
Veeee bittiiiiiBitmeyecek aşılmayacak bir duvar değil asla. Doğru teknik, rahatlık başka hiçbir şey değil. Ne duyduğum acı gerçekmiş ne de o duvarlarım gerçekmiş. Her şey geride kaldı.
Elif hanımaTuğba hanıma Veeee kendime kocamannnn minnettarım

R
Konum: Özel Epc Hastanesi Vajinismus Tedavisi

Canımm Elif hocam sonunda bende başardımmm. O kadar mutluyum ki 3 yıllık evliliğimizi sizin sayenizde kurtardım. Asla yapamam, başaramam, bana imkansızmış gibi gelen vajinismusu yendim. Bana olan desteğiniz, güveniniz, güler yüzünüz benim için paha biçilemezdi. Bu kadar ertelemek bizi çok üzdü ve yıprattı. Sizi çok seviyoruz, iyiki varsınız Paylaştığınız mektuplar bana umut olduğu gibi benim mektubumda bu hastalığı erteleyenlere umut olur inşallah ve direk sizin yanınıza gelir. Ertelemeden, uzatmadan direk çözüm sadece sizde çünkü

Konum: Özel Epc Hastanesi Cinsel Terapi

13yillik evlilikte 10 yıl ağrılı birliktelik yaşıyordum, özel hayatım içinden cikilamaz hal almaya başlamıştı ki Elif hanımı tanıyana dek.. Tek seanta biten ağrılı bir ilişki hayatı. Güler yüzü, samimi olması ayrı bir güven veriyor. Kendisine başarılarının devamını dilerim. Daha nice güzel hayatlara dokunması dileğiyle