Çözüm odaklı terapi ve krize müdahale eğitimleri ardından çalışmalarımı çocuklar ve travma çalışmaları üzerine yoğunlaştırdım. Erken çocukluk dönemi davranış problemleri; alt ıslatma, tırnak yeme, parmak emme, mutizm(sessizlik) ve travma sonrası yaşanan korku ve kaygı bozuklukları; boşanmış anne baba, ölüm, deprem, kayıp vs. üzerine Deneyimsel oyun terapisi ve Filial Terapi eğitimleri ile çalışmalar yürüttüm. Deneyimsel Oyun Terapisi çalışmalarım halen devam etmektedir.
Oyun terapi seansları sırasında edindiğim klinik gözlemler; sağlıklı ilişkisi olan ebeveynlerin çocukları; oyun terapisinden daha çok verim sağladığı yönündeydi. Bu amaçla daha çok ebeveyn sağlıklı ilişkileri oluşturabilmesi için çalışmalarıma Gottman çift terapisi eğitimlerini dahil ettim. Çiftlerle; İlişki içinde yaşanan iletişim problemleri, ilgisizlik, duygusal kopukluk, Tartışma ve çatışmalar, Kıskançlık, güven problemleri, İlişkide yalnız hissetme, anlaşılmama, Aldatma, Öfke-Şiddet, Bağımlılık ,Travma Sonrası yaşanan kaygılar (Ölüm, Kayıp, Deprem aileyi etkileyen) Ve Ayrılma isteği konularında çalışmalar yürütmekteyim.
Filial Terapi Uygulayıcı Eğitimi, Athılpusula Danışmanlık
Frankfurter Dikkat Testi
Kent EGY Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Psk. Dan. Elif Emek Aslan
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
d...
Elif hanımı bir arkadaşımın tavsiyesiyle tanıdım. Kişisel korku ve kaygı problemiyle yardımına başvurdum. Elif Hanim ile yaptığımız görüşmeler sonrasında bu problemlerimin büyük bir kısmını aştım. Elif Hanim danışanını çok iyi dinleyen ,önemseyen ,konuşmalarıyla rahatlatan en önemlisi güven veren bir kişi. Meslek ahlaki bakımından mükemmel. Alanında çok iyi . Herkesin gönül rahatlığıyla başvurabileceği ve memnun kalabileceği bir uzman....
n ...a
Eşimle çok kötü dönemden geciyoduk ;bosanma aşamasına gelmiştik çift terapiyi ben almak istedim elif hanim la on Bi görüşme yaptık telefonda onunla konuşmak bile o an iyi hisettirmisti o an dedim doğru yerdeyim .çok sıcak kanlı ses tonu bile sakinlestiryo insanı ,eşimle toparladık onun sayesinde seanslar çok eğlenceli ve güzel geciyo çok tesekurediyrum kendisine ...
z.....
Kendisine bir arkadaşım vasıtasıyla ulaştım evliliğimle ilgili sorunlar yaşıyordum kendisi bana çok yardımcı oldu görüşmeler gayet iyi geçti
z.....
Uzmana tavsiye ile gittim. Ve uzmanın sınav kaygısı ile ilgili çalışma yöntemi bana çok yardımcı oldu. Yaşadığım kaygıyı hissettiğini fark ettim. Bu bana çok iyi geldi. Başkalarına da tavsiye ederim.
n...
Elif hanım'a bir arkadaşımın tavsiyesi ve biraz da internetten araştırarak ulaştım. Ailevi sıkıntılarımız sebebiyle özellikle de eşimle aramdaki sorunlardan dolayı görüşmek istedim. Daha doğrusu bunun sebebini süreç içinde fark ettim,ilk sebebim kızımla yaşadığım çatışmalardı. Elif hanım, çok sakin sakin olaylara farklı bir bakış açısı kazandırıyor, bir hışımla anlattığımız olayı çok sakin bitiriyoruz. Bu da bana çok iyi geldi. En beğendiğim yanı iyi bir dinleyici ve farklı şekilde olaylara bakışımı yönlendirmesi oldu. Çevremdeki kişilere kesinlikle tavsiye ederim, işinde uzman ve donanımlı
s....a
Sınav kaygısı problemi sebebi ile Elif Hanıma gittim, bu süreci desteğiyle kolay atlattığını söyleyebilirim.
ze...a
Aile sorunları yaşadığım bir dönemde kendisinden destek aldım.Oldukca verimli oldu.Sorunlarimizi daha kısa bir surede çözüme kavusturduk
dy...m
Elif Hanım ile 5 ay önce tanıştım. 4 yaşındaki oğlumda öfke nöbetleri oluyordu. Aile olarak zor bir dönem geçiriyorduk. Çocuğumla iletişim kuramadığım için daha çok zorlanıyordum. tTerapi sürecinde oğlumdaki öfke nöbetleri azaldı ve seans sonundaki görüşmeler eşime ve bana çok iyi geldi. Ailemize çok iyi geldiniz. TEŞEKKÜRLER...
7 yaşımdaki kızımdaki davranış problemleri için oyun terapisi desteği almaya karar verdim. Elif Hanım süreç içerisinde çok yardımcı oldu. verdiği bilgiler yöntemi çok açıklayıcı idi. terapi başlarken "nasıl olacak?" diye düşünüyordum ancak bir iki seans sonra çocuğumda gerçekten farklılıklar görmeye başladım. ve devam eden süreçte benim problem olduğunu fark etmediğim alanlarda bile çok gelişme kat ettik. bunun için Elif Hanıma çok teşekkür ediyorum.
Elif Emek Aslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Emek Aslan, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Elif Emek Aslan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu, Aile Danışmanlığı, Aile Terapisi, Çift Terapisi, Evlilik Terapisi, Oyun Terapisi, Online Terapi, Frankfurter Dikkat Testi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Bender Gestalt Motor Algı Testi.
Elif Emek Aslan adresi nerede?Elif Emek Aslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fevzi Çakmak Mah Atışalanı Cad. No:26 D:2 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Emek Aslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Elif Emek Aslan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Elif Emek Aslan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Elif Emek Aslan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Elif Emek Aslan hangi dilleri konuşuyor?Elif Emek Aslan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Elif Emek Aslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Emek Aslan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Elif Emek Aslan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Elif Emek Aslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Elif Emek Aslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.