Uluslararası geçerliliği olan FPS ve APT onaylı Deneyimsel Oyun Terapisi Eğitimimi Nilüfer Devecigil’den aldım. Mindfulness’in İyileştirici Gücü eğitimini Prof Dr. Jon Kabat- Zin; Şefkat Odaklı Terapi Eğitimini ise Prof. Dr. Paul Gilbert ve Dr. Hannah Gilbert ile tamamladım. Evli ve 3 çocuk annesiyim. Ankara’da yaşamaktayım. Kurucusu olduğum Elif Erbil Danışmanlıkta; çift ve aile danışmanı olarak çalışmaktayım.
Aile Danışmanlığı Randevusu
Mustafa Kemal Mah, 2118. Cadde, MAİDAN İş ve Yaşam Merkezi, C Blok No:28, Ankara
Bireysel Danışmanlık
Boşanma Danışmanlığı
EMDR Terapi
Evlilik Danışmanlığı
Evlilik Öncesi Danışmanlık
k ...s
Elif Hanım ile ikinci sefer farklı konular üzerine görüşme yaptık. İkisinde de çok güzel çözümler sundu diğer bazı terapistler gibi sırf yeni bir seans için bugün git yarın gel gibi bir durum olmadı hiç. Yardımcı olabildiği kadar oluyor. Para için değil gerçekten işini sevdiği için yapıyor hissediyorsunuz.
es...
Elif Hanım a evliliğimdeki problemlerden ötürü gittim Elif Hanım dan çok memnun kaldım . Çok donanımlı olduğunu fark ettim. Eşimle birlikte gittik. Daha ilk görüşmede bile faydasını gördüm. Bugun 3. görüşmemize gideceğiz. Kesinlikle tavsiye ederim
g....y
Elif hanımla yolumuz kesişeli 2 yıldan fazla oldu, bireysel ve eş terapisi aldım. Beni anlaması kendimi tanımama olan yardımı ve desteği paha biçilemez. Hem danışman hem arkadaş sohbeti gibi geçen seanslar için teşekkür ediyorum
r.....
Elif hanımdan kaygı ve erteleme sorunlarım ile ilgili bireysel danışmanlık hizmeti aldım. Daha önce de benzer nedenlerle çeşitli profesyonellerden yardım almayı denemiştim ama kimi zaman hizmet aldığım kişi teorik/bilimsel donanım açısından yeterli gelmemişti kimi zaman da donanım açısından yeterli olduğunu düşünsem de üslup, davranış,ses tonlamasi gibi nedenler yüzünden seans sırasında danışan olarak kendimi pek rahat hissetmemiştim. Elif hanım hem teori/ bilimsel olarak alanına son derece hakim (daha sonra psikoloji alanında yüksek lisans yaptığını da öğrendim) hem de tarz ve üslup olarak karşısındakine huzur ve güven veren şevkat ,merhamet dolu bir insan. Böyle olunca bana geçirdigi güven ve huzur hissinin sonucu olarak daha önce yerine getirmekte zorlandığım geçici olarak kaygı düzeyimi artıran (orta uzun vadede çok olumlu etkisini gördüm tabi) seanslar arası egzersizleri (ben ödev diyordum:)) rahatlıkla uygulayabildim. Haftalık seanslar ile birkaç ay içinde erteleme davranışım nerede ise ortadan kalktı kaygım da önemli ölçüde azaldı hayatımı eskisi kadar etkilememeye başladı.Zaten sürecin başında tamamen kaygısız bir insan olmayı beklememin gerçekçi ve işlevsel olmadığını kendisi bana anlatmıştı.Kendisi ile ilgili değerli bulduğum bir diğer yön de sadece tek bir yaklaşıma bağlı kalmaması birçok farklı ve bilimsel yaklaşımı entegre etmesi idi ( Bilişsel davranışçı,Şema ve mindfulness teknikleri ile çalıştı benimle) . Öneri getirmem gerekirse bazen bir önceki seansın uzun sürmesi nedeniyle seansimin başlangıç zamanı biraz sarktı bu konuya daha fazla dikkat edilebilir.
t....̇
Daha yolun başındayız ama birinin beni anladığıni hissetmek çok güzel bir duygu. Guler yüzlü ve sıcak iletismleri için teşekkür ederim. Orada kendimi gerçekten özel hissediyorum.
Elif Erbil isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Erbil, Aile Danışmanlığı, Psikoloji. Size Elif Erbil tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Aile Danışmanlığı, EMDR Terapi, Online Danışmanlık, Aile İçi İletişim Sorunları, Bireysel Danışmanlık, Boşanma Danışmanlığı, Evlilik Öncesi Danışmanlık, Evlilik Danışmanlığı, Aile Danışmanlığı Randevusu.
Elif Erbil adresi nerede?Elif Erbil şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mustafa Kemal Mah, 2118. Cadde, MAİDAN İş ve Yaşam Merkezi, C Blok No:28 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Erbil isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Elif Erbil uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Elif Erbil isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Elif Erbil, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Elif Erbil hangi dilleri konuşuyor?Elif Erbil ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Elif Erbil isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Erbil tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Elif Erbil hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Elif Erbil hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Elif Erbil hangi sigortaları kabul ediyor?Elif Erbil tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.