Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
da...r
Telefon numarası doğrulandı
Canımız Elif Hocamız, Oğlum doğduğundan beri her ay kontrole kendisine gotururuz. Doğduğunda hiç dışkılayamıyordu meğer D vitamini fazlalığı varmış kendiliğinden. Bunu sadece Elif hoca farketti sayesinde durumu düzelttik. Kreşe başlayınca geniz eti alerjisi ortaya çıktı. Tedavi yöntemi ile 3 yıldır baskılıyoruz ameliyat olmaktan kurtardı bizi. Şimdi de 1 yaşındaki kızım doğar doğmaz elif hocaya getirdik. Ne gereksiz yere ilaç yazar, ne yanlış bir tedavi uygular. Elif hocamız hastalıkları eliyle koymuş gibi bulur ve çözümüyle yüreklere su serper.
Elif Erdem Özcan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Erdem Özcan, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Elif Erdem Özcan adresi nerede?Elif Erdem Özcan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kışla Mahallesi Çınarlı Caddesi No:87 Erciş
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Erdem Özcan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Elif Erdem Özcan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Elif Erdem Özcan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Erdem Özcan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Elif Erdem Özcan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Elif Erdem Özcan hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Elif Erdem Özcan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.