Uygulanan Tedaviler
Cerrahi Tedaviler-Diş Çekimi
Ağız Ve Diş Sağlığını Ko
Doktor Muayenehanesi
i̇...
Gizem hoca işine gösterdiği özen ve hastalarına olan titiz yaklaşımıyla örnek bir diş hekimi. Hastalarına yapacağı ve yaptığı işlemleri tüm detaylarıyla anlatan, güler yüzüyle güven veren bir insandır. Ağrısı bir türlü geçmeyen dişime uyguladığı kanal tedavisi sonrası ağrıdan eser kalmadı, tedavisinden çok memnun kaldım. Ayrıca diş beyazlatma süreci de oldukça verimli geçti, doğal beyaz ve çok hoş duran dişlerim var artık.
bu...u
Elif Gizem Hoca'ya plak ve diş sıkma problemi nedeni ile başvurdum. Kendisinin hem mevcut problemlere hem de genel diş bakıma uyguladığı detaylı ve şeffaf yaklaşım sayesinde en uygun metotları bulduğumu düşünüyorum. Destekleri için hocaya teşekkürler
hü...y
Kendisi bu gün iki dolgu yaptı.Çok çok memnun kaldık.Hastam psikiyatri tedavisi görüyor.Epey endişeli gitmiştik.Sağolsun yaklaşımı,ilgisi,bilgisi öyle iyiydi ki hiç bir sorun yaşamadık.Bu kadar rahat olduğunu gören kızım dişci koltuğu korkusuna rağmen heves etti ve o da dolgusunu yaptırdı.Eli de çok hafif.Çok teşekkür ediyoruz kendisine.
Elif Gizem Işık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Gizem Işık, Diş Hekimi. Size Elif Gizem Işık tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Elif Gizem Işık adresi nerede?Elif Gizem Işık adresini belirtmedi. Elif Gizem Işık yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Elif Gizem Işık adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Gizem Işık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Elif Gizem Işık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Elif Gizem Işık hangi dilleri konuşuyor?Elif Gizem Işık ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Elif Gizem Işık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Gizem Işık bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Elif Gizem Işık ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Elif Gizem Işık hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Elif Gizem Işık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.