Konuşma Terapisi
Dil Terapisi
Gecikmiş Konuşma Terapisi
Konuşma Terapisi
Eğitim bilgilerim,
-Dil ve Konuşma Bozuklukları Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezinde (DİLKOM)
Konuşma Sesi Bozuklukları,
Gelişimsel Dil Bozukluğu,
Otizme Bağlı Dil Bozukluğu,
Dudak Damak Yarıklığına Bağlı Konuşma Bozuklukları,
İşitme Engeline Bağlı Dil ve Konuşma Bozukluğu,
Edinilmiş Dil Bozukluğu,
Yutma Bozuklukları,
Ses Bozuklukları ve Motor Konuşma Bozuklukları' alanlarının her birinde bir yıl boyunca uygulama stajı yaptım.
-Osmangazi Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Osmangazi Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 'Kulak Burun Boğaz, Nöroloji, Pediatri, Çocuk Psikiyatri, Pediatrik Cerrahi' bölümlerinde gözlem stajı.
-Kızılboğa Danışmanlık Merkezi, Mersin
Kızılboğa Danışmanlık Merkezi'nde gözlem stajı
-Anadolu Üniversitesi Engelliler Araştırma Enstitüsü
Anadolu Üniversitesi Engelliler Araştırma Enstitüsü'nde otizm ve down sendromlu 3-6yaş aralığından oluşan çocuklarla grup eğitimi gözlem stajı
ü.....
8yaşındaki oğlumda "R” harfi söylememe şikayetiyle uzun bir arayıştan sonra,Elif hocayla kesişti yolumuz, çok kısa bir sürede başarıyla sonuca ulaştırdı eğitimimizi.Oğlum çok sevdi,severek katıldı derslere ve çok memnun kaldık,iyiki ELİF hocamız iyiki tanıdık sizleri
c.....
Elif hocamızdan aldığımız dersler sayasinden kızım daha iyi konuşmaya başladı çok ilgili cana yakın iyiki sizinle tanıştık
Elif hocayı çok sevıyoruz eğitmen olarak işinde çok başarılı ve içten ,terapi öncesı ve sonrasında bılgılendırmesı ve iletişimi çok başarılı bir öğretmen…Bıze çok katkısı oldu
Elif hanimla 1bucuk yil once yollarimiz kesisti.
Ilgisi,guleryuzu ve terapi sonrasinda detayli
bilgilendirmeleri sonucu sesletim problemi tamamiyle
cozuldu. Bu surecte kizim severek derslere gitti.
Simdi ozguvenli ve mutlu bir cocuk olarak okul hayatina bagladi.
Koklear implant ameliyatımdan sonra dinleme ve konuşma becerilerime dair başka bir kurumdan eğitim almıştım. Memnun kalmadığım için değiştirdim. Elif hocamla iki yıldır birlikteyim. Konuşmam çok daha anlaşılır oldu. Çevremdeki insanlar beni daha çok anlamaya başladılar. İyi ki bu kuruma gelmişim diyorum. Siz de Elif hocamdan randevu almak isterseniz, kesinlikle tereddüt etmeden alın derim.
ca...n
2017 yılı öncesinde konuşma ve dil terapistleri yaygın değildi, o dönemlerde aldığım eğitimlerden yeterince fayda görememiştim. Ancak 2017 sonrası bu alanda çok önemli gelişmeler oldu. Yeni koklear implant olduktan sonra Elif hocam ile konuşma ve dil terapisi almaya başladım. Kendisi, uzmanlığı ve sabrıyla beni destekleyerek konuşma ve anlama becerilerimin gelişmesinde büyük bir rol oynadı. Onun sayesinde her geçen gün kendimi daha iyi ifade edebiliyorum. Verdiği eğitimler gerçekten çok etkili ve yol gösterici. Kesinlikle tavsiye ederim!
ha...m
3 senedir devam eden ses kısıklığı, boğaz ve boyun ağrılarım sebebiyle kbb de birçok doktorla görüştüm. ameliyat olmam gerektiğini söyleyen doktorlar kadar terapiye yönlendiren doktorlar da oldu. ancak karar vermekte çok zorlandığım aşamada bir arkadaşımın tavsiyesiyle Elif hocamla yollarımız kesişti. şu an online terapimiz devam etmekte ve çok memnunum. nefes almam bile değişti diyebilirim. çok ilgili ve kafama takılan herhangi bir sorumda anında ulaşabiliyor olmak çok güzel. mesleğinde başarılı olacağından şüphem yok.
z.....
Kızım 6 yaşında birinci sınıf öğrencisi, okula başlayınca söyleyemediği harfleri söyler diye bekledik ama yanılmışız, Elif hocamızla yürüttüğümüz terapilerle 6 tane eksik harfimizi tamamladık. Ödev takibi ve güler yüzlü olmasıyla kızımla çok iyi anlaştılar. Çok memnunuz kendisinden. O bizim biricik elif öğretmenimiz
f.....
Oğlum için 5 aydır dil terapisi aldığımız alanında uzman çok sevdiğimiz öğretmenimiz iyi ki yollarımız kesişmiş
Elif Gölalan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Gölalan, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Elif Gölalan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Konuşma Terapisi, Dil Terapisi, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi.
Elif Gölalan adresi nerede?Elif Gölalan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eskişehir
- Kumlubel Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Gölalan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Elif Gölalan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Elif Gölalan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Elif Gölalan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Elif Gölalan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Gölalan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Elif Gölalan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Elif Gölalan hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Elif Gölalan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Eskişehir Dil ve Konuşma Bozuklukları
Eskişehir Konuşma Sesi Bozuklukları
Eskişehir Akıcılık Bozuklukları
Eskişehir Gecikmiş Dil ve Konuşma
Eskişehir Artikülasyon Bozukluğu
Eskişehir Çocukluk Çağı Apraksisi
Eskişehir Disleksi (Okuma Bozukluğu)
Eskişehir Fonolojik Bozukluklar
Eskişehir Yarık Dudak-Damağa Bağlı Olarak Ortaya Çıkan Konuşma Bozuklukları