Diyetisyen Randevusu
Çölyak Hastalığında Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
Diyetisyen Elif Gül
Evinizde bulunan malzemelerle, sizi yormayacak, sosyal hayattan soyutlamayacak kısacası sizin hayat tarzınıza, alışkanlıklarınıza ve sağlık durumunuza uygun sürdürülebilir beslenme alışkanlığı kazanmanıza yönelik beslenme programları oluşturuyorum.Şu anda kendi özel kliniğimde danışanlarıma hizmet vermekteyim.
öz...
Hipoglisemi ile başvurdum kısa süre işinde güzel kilo verdim. Yiyerek kilo verdim resmen herhangi bir açlık hissetmeden 2 ayda 7.5 kil verdim. Daha önce gittiğim diyetisyenlerde çok çabuk bıkıp bıraktım ama Elif Hocamızda isteyerek devam ediyorum diyetime
tu...n
20 yıllık birçok diyetisyenlikten danışmanlık hizmeti aldım ama en sonunda buldum. Elif Hanımdan çok memnunum. Çok saygılı, güler yüzlü, çok tatlı, işini bilen ve hakkıyla yapan birisi. Karşısındaki kişiye çok önem veriyor. Kilo verme konusunda görüşme sağladım. Listelerimi tamamiyle öncesinde bana sorarak, beslenme alışkanlıklarımı öğrenerek, nelerden hoşlanacağımı sorarak, bireysel olarak programlarımı hazırlıyor. Kendisini çevremde ki herkese öneriyorum.
Seanslarımdan oldukça memnun ayrıldığımı söyleyebilirim. İlk ayda 9 kilo verdim. Yediğim her şey sağlıklı şeylerdi ve bunu hissedebiliyordum. Neden bunu söylüyorum çünkü programa başlamadan evvel günde 2-3 tane orta boy pizza yiyen bir insandım (112 kiloydum). Şuan ise kendimi mutlu hissediyorum çünkü sağlığım için bir şeyler yapıyorum.
öz...e
Elif Hanım ile tanışmak hayatımda bir dönüm noktası oldu. Onun rehberliği sayesinde, beslenme alışkanlıklarımı değiştirdim ve daha sağlıklı bir yaşam tarzına adım attım. Sadece fiziksel olarak değil, psikolojik olarak da yeme alışkanlıklarımı değiştirdi. Yemekle olan ilişkimi daha sağlıklı bir hale getirmeme yardımcı oldu ve bana normal beslenmenin ne demek olduğunu öğretti.
Her seansımızda, bana olan ilgisi ve sabrıyla hayatıma güzel dokunuşlar yaptı. Onun önerileri ve desteği sayesinde, kendimi daha özgüvenli ve rahat hissediyorum. Elif Hanım’ın profesyonelliği ve samimiyeti, bu süreci çok daha kolay ve keyifli hale getirdi.
Sağlıklı beslenmenin ötesinde, yaşam kalitemi artıran bu yolculukta bana rehberlik ettiği için minnettarım.
Elif Hanım ile tam bir aydır beraber çalışıyoruz. Kendisine o kadar minnettarım ki bunu kelimelere nasıl sığdıracağım bilmiyorum. Hayatım boyunca metabolizmamın yavaş olduğuna ve çabucak kilo alıp hemen veremediğime inandırmıştım kendimi. Bu bir ayda 4 kilo verdim. Tabii bu sadece tartıya yansıyan. Dengeli beslenmeyi öğrendim, hem de doya doya ve her istediğimi yiyerek. Neler yemedim ki. Gerçekten hala inanamıyorum nasıl zayıfladığıma. Kendisine sonsuz minnetlerimi sunarım bana sürdürülebilir bir beslenme biçimini çok tatlı bir dille öğrettiği için. O kadar ilgili ve tatlı biri ki koşarak gidiyorum randevularıma. İyi ki var Elif Hanım.
ay...n
Çok ilgili ve çok başarılı . Eğer bedeninize yatırım yapmak istiyorsanız elif hanım ile çalışınız. Listeleri doyurucu ve kilo verdiğini görüyorsun aç kaldım açım yok duyuyorsun.
öz...
Emziren anne olarak hem sağlıklı beslenip hem sütün artması ile sağlıklı kilo verme surecindeyim . Eşim ve arkadaşlarım.olarak hep birlikte gidiyoruz. Son derece yasam sürecine uygun .hiç aç kalmadan kilo vermeye hazır mısınız? Hiç geç kalmayın
bn...b
Elif Hanım ile iyi ki tanışmışım ve iyi ki onunla yola devam etmişim desem hiç de az olmaz. Gönülden tavsiye ediyorum, iletişimi pozitif , gerekli geri bildirimleri zamanında ve doğru şekilde vererek süreci verimli bir şekilde yönetebiliyoruz. Diyeti değil sürdürülebilir beslenmeyi öğrendiğim bir yolculuktayım..
o....k
Elif hanımı arkadaşımın tavsiyesi üzerine buldum. Daha önce diyetisyen tecrübem olmamıştı. Ama diyete uyum konusunda çekincelerim vardı. Elif hanımın yazdığı program günlük hayatta kolaylıkla adapte olabileceğim tarzda ve çok rahat uyum sağladım. Tavsiye ediyorum herkese. Ayrıca çok çok çok teşekkürler Elif hanım..
k.....
Ben çok çok memnunum. Daha ilk haftam olmasına rağmen 1.7 kg yağdan kilo verdim. Ayrıca listeme göre daha az yedim düşünün çünkü listem aşırı doyurucuydu :). Hocama çok teşekkür ediyorum hem bilgilendirmesi, hem benimle birlikte görüş alışverişiyle listemi oluşturduğu için. Hiç şüpheniz olmasın giderken. Ben normal kiloma geldikten sonra bile sağlıklı yaşam için gideceğim. Mutlaka tanışmanız gereken biri..
Elif Gül isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Gül, Diyetisyen. Size Elif Gül tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Zayıflama, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Çocuk Beslenmesi, Sağlıklı Beslenme.
Elif Gül adresi nerede?Elif Gül şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atakent Mah. 237. Sk. No:1/E-8 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Gül isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Elif Gül uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Elif Gül isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Elif Gül, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Elif Gül hangi dilleri konuşuyor?Elif Gül ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Elif Gül isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Gül tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Elif Gül hakkında ne düşünüyor?Toplam 41 hasta / danışan, Elif Gül hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Elif Gül hangi sigortaları kabul ediyor?Elif Gül tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler