Gaziantep Üniversitesi Onkoloji Hastanesi
Küçükkızılhisar Mahallesi 104001. Cadde, Şahinbey
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
ey....
Elif hoca tam bir doktor Allah böyle doktorları başımızdan eksik etmesin NHL HASTASIYDIM 6AY TEDAVİ OLDUM VE ÇOK ŞÜKÜR 13 YILDAN BERİ SADECE KONTÜRÖLE GİDİYORUM
ha...ç
Telefon numarası doğrulandı
EWİNG SARKOMA OLAN OĞLUM DOC. DR. ELİF GÜLER BALCI İDİ VE 3 YIL GEÇTİ. ŞU AN BİR SIKINTI YOK. TAM BİR İŞKOLİK HEKİM. KENDİSİNE MİNNETTARIZ, ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ.
Ö
öe...l
Telefon numarası doğrulandı
ben özlem nur çetin elif hocam beni hayata dönderdi allah razı olsun
Elif Güler Balcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Güler Balcı, Çocuk Onkolojisi.
Elif Güler Balcı adresi nerede?Elif Güler Balcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Küçükkızılhisar Mahallesi 104001. Cadde Şahinbey
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Güler Balcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Elif Güler Balcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Elif Güler Balcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Güler Balcı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Elif Güler Balcı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Elif Güler Balcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Elif Güler Balcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar