Ben Psikolog Elif Gümüş. Ankara Ufuk Üniversitesi Psikoloji Bölümüne birincilikle girdim, tam burslu olarak devam ettim ve okulumu fakülte ikincisi olarak yüksek onur derecesi ile tamamladım. Şu anda Ankara, Çukurambar'da aktif olarak yetişkin ve genç danışanlarla görüşmeler gerçekleştiriyorum. EMDR ve BDT ekollerini kullanarak terapi süreçlerinde ilerlemekteyim. Aynı zamanda Hipnoterapi ve Kısa Süreli Çözüm Odaklı modelden de faydalanmaktayım. Panik bozukluk, kaygı bozuklukları, OKB, sınav stresi, yeme bozukluğu, travma, yas, uyku problemleri, sosyal fobi, özgül fobiler, öz güven problemleri ve tırnak yeme alanlarında görüşmeler gerçekleştirmekteyim. Yüz yüze ve online olarak görüşme sağlamaktayım.
Kızılırmak mahallesi 1436. Sokak No:1/24 Çukurambar Akgül Apartmanı Kat 6 Kapı No 24, Yenimahalle, Ankara
Kızılırmak mahallesi 1436. Sokak No:1/24 Çukurambar Akgül Apartmanı Kat 6 Kapı No 24, Ankara
Ağlama ve Öfke Nöbetleri
Çocuk ve Ergenler İçin Psikolojik Sağlamlık Programı
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
l.....
Güler yüzlü, etkin, açık ve akıcı bir iletişimle size güvenli bir alan oluşturuyor Elif hanım. Bunu geçen gün gerçekleştirdiğimiz ebeveyn görüşmesi sırasında deneyimledim. Ergenlik dönemi sorunları ve travma nedeniyle kızım için kendisinden destek alıyoruz. Çok güzel bir iletişimleri var, henüz 1 ay olmasına rağmen kızımın bizimle, arkadaşlarıyla, çevresiyle iletişiminde belirgin bir düzelme var. En değerli varlıklarımız çocuklarımızı problemleri büyümeden emin ellere teslim etmekte fayda var. Elif hanım da bu noktada benim için emin bir el.
Hasta
Elif Hanımla üç aydır terapiye devam ediyoruz erkek arkadaşımdan ayrıldıktan sonra yas sürecindeydim ve Elif Hanım bu süreci atlatmamda çok büyük rol oynadı. Şu anda da geçmiş travmalarımla ilgilenmeye başladık, sağolsun
tu...z
Elif hanımdan bir bucuk aydır danışmanlık alıyorum. Oldukca kibar, pozitif ve ilgili birisi. Emdr terapisi alıyorum kendisiniden ve cok memnunum.
ö....a
Elif hanım ile gerçekleştirdiğim her seans kendimi tanımam ve çözüm odaklı ilerlemem adına oldukça verimliydi.
t....k
Elif hanımla kedi fobimi yendim gerçekten bana bu konuda çok yardımcı oldu. Özellikle fobi konusunda Elif hanımı gözüm kapalı öneririm.
üm...k
Elif hanımın açık iletişimi, anlayışlı dinleyebilme yeteneği ve etkili yönlendirmeleriyle geçmişin tozunu atıp geleceğe umutla bakan birine dönüşmemi görmüş olduk. Özellikle travma süreçlerindeki yönlendirmeleri ve çabasının faydasını gördüm. Kendisine buradan çok teşekkür ediyorum
Elif Hanım’a kendimi iyi hissetmediğim için gittim, sorunlarıma çok profesyonelce yaklaştı. Şu an daha iyi hissediyorum. Aldığım danışmanlık hizmetinden son derece memnun kaldım.
el...h
İnsanlara hayır diyememe problemi üzerine Elif hanıma başvurdum kendisi bu problemimi kısa sürede çözdü ve hayatımda ki diğer olumsuzluklara da faydalı geldiğini gözlemlediğim için devam etmekteyim
t.....
Yaklaşık 15 yıldır sporla uğraşan biri olarak her iki kolumdan sakatlık ve sonrasında ameliyat sürecinin sancılı geçmesiyle birlikte elif hanımdan danışmanlık almaya başladım. Benim için oldukça yıpratıcı bir surecti lakin cana yakın şekilde geçen terapi süreciyle birlikte travma sürecim ciddi şekilde rahatladı diyebilirim. Kendilerine teşekkür ediyorum.
mü...e
Tekrar eden depresyon ve anksiyete sebebiyle terapist arayışına girmiştim, Elif Hanım'la başladığım terapi süreci ise beklediğimden çok iyiydi. Online terapi konusunda şüphelerim de ilk seanstan sonra ortadan kayboldu, kendimi özgürce ifade etmem konusunda teşviki ve hissettirdiği güven sayesinde onunla terapiye devam ettim. Böylece daha önce yaşadığım rahatsız edici bir deneyimin aksine Elif Hanım ile uyum sıkıntısı yaşamadım, ilerleyen zamanlarda ise her hafta seans çıkışında üzerimden büyük yük kalktığını fark ettim. Değişen istek ve ihtiyaçlara hassasiyetle yaklaşan, çok anlayışlı biri. Kendisi alanında başarılı ve kendini geliştirmeye devam eden harika bir terapist. Sayesinde kendimi daha iyi hissetmeye başladım nitekim sorunlarıma farklı perspektiflerden bakabiliyor, çözüm için daha sık adımlar atabiliyorum. Yaşamımı daha kaliteli kılmak adına kendisiyle uzun bir süre daha terapiye devam etmeyi umuyorum.
Elif Gümüş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Gümüş, Psikoloji. Size Elif Gümüş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Yetişkin Terapisi, Kanserde Psikolojik Destek, Fobilerden Kurtulmak, Çocuk ve Ergen Psikolojisi.
Elif Gümüş adresi nerede?Elif Gümüş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızılırmak mahallesi 1436. Sokak No:1/24 Çukurambar Akgül Apartmanı Kat 6 Kapı No 24 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Gümüş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Elif Gümüş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Elif Gümüş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Elif Gümüş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Elif Gümüş hangi dilleri konuşuyor?Elif Gümüş ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Elif Gümüş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Gümüş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Elif Gümüş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Elif Gümüş hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Elif Gümüş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Elif Gümüş hangi sigortaları kabul ediyor?Elif Gümüş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar