Psk. Elif Güneş
Tam burslu olarak kazandığım Beykoz Üniversitesi'nden üniversite birincisi ve Sosyal Bilimler Fakültesi birincisi olup Yüksek Onur derecesiyle mezun oldum. Stajımı Ümraniye İlçe Sağlık Müdürlüğü'nün Klinik ve Bağımlılık Birimlerinde tamamladım.
Lisans dönemi Bitirme Projesi kapsamında "Yaygın Anksiyete Bozukluğunun Tedavisinde BDT Üçüncü Kuşak Terapi Yöntemlerinin İncelenmesi" isimli makaleyi yazdım. Lisans süreci boyunca, çalışma disiplinimi koruyarak farklı psikoloji ekolleri üzerine çeşitli eğitimler aldım. Ayrıca, terapötik danışma becerilerimi geliştirmemi sağlayacak birçok akademik, sosyal ve kültürel faaliyette bulundum. Prof. Dr. Murad Atmaca eşliğinde; teorik psikoloji ve psikopatoloji eğitimi, Bilişsel Davranışçı görüşme teknikleri, vaka analizleri etkinliklerini içeren BDT eğitimini tamamladım. Ayrıca, Aktif Psikoloji Akademisi tarafından düzenlenen BDT süpervizyon toplantılarında yer aldım. Kln. Psk. Sezen Erem'den teorik eğitim ve süpervizyon içeren Uygulayıcı MMPI eğitimi aldım.
Temel vizyonum; yetkinliklerim çerçevesinde danışanlarımın farkındalıklarını arttırmalarını sağlamak ve yaşamlarına faydalı olabilmektir. Süpervizyon içeren Uygulayıcı MMPI eğitimi aldım. Temel vizyonum; yetkinliklerim çerçevesinde danışanlarımın farkındalıklarını arttırmalarını sağlamak ve yaşamlarına faydalı olabilmektir.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Elif Güneş adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Elif Güneş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Güneş, Psikoloji. Size Elif Güneş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Bireysel Terapi, Psikoloji Randevusu, Yetişkin Terapisi, Psikoterapi, Online Terapi, Normal Randevu.
Elif Güneş adresi nerede?Elif Güneş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Güneş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Elif Güneş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Elif Güneş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Elif Güneş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Elif Güneş hangi dilleri konuşuyor?Elif Güneş ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Elif Güneş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Güneş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Elif Güneş ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu