Randevu +5 daha fazla

Merhaba, ben Elif Güneş.
Tam burslu olarak kazandığım Beykoz Üniversitesi'nden üniversite birincisi ve Sosyal Bilimler Fakültesi birincisi olup Yüksek Onur derecesiyle mezun oldum. Stajımı Ümraniye İlçe Sağlık Müdürlüğü'nün Klinik ve Bağımlılık Birimlerinde tamamladım.

Lisans dönemi Bitirme Projesi kapsamında "Yaygın Anksiyete Bozukluğunun Tedavisinde BDT Üçüncü Kuşak Terapi Yöntemlerinin İncelenmesi" isimli makaleyi yazdım. Lisans süreci boyunca, çalışma disiplinimi koruyarak farklı psikoloji ekolleri üzerine çeşitli eğitimler aldım. Ayrıca, terapötik danışma becerilerimi geliştirmemi sağlayacak birçok akademik, sosyal ve kültürel faaliyette bulundum. Prof. Dr. Murad Atmaca eşliğinde; teorik psikoloji ve psikopatoloji eğitimi, Bilişsel Davranışçı görüşme teknikleri, vaka analizleri etkinliklerini içeren BDT eğitimini tamamladım. Ayrıca, Aktif Psikoloji Akademisi tarafından düzenlenen BDT süpervizyon toplantılarında yer aldım. Kln. Psk. Sezen Erem'den teorik eğitim ve süpervizyon içeren Uygulayıcı MMPI eğitimi aldım.

Temel vizyonum; yetkinliklerim çerçevesinde danışanlarımın farkındalıklarını arttırmalarını sağlamak ve yaşamlarına faydalı olabilmektir. Süpervizyon içeren Uygulayıcı MMPI eğitimi aldım. Temel vizyonum; yetkinliklerim çerçevesinde danışanlarımın farkındalıklarını arttırmalarını sağlamak ve yaşamlarına faydalı olabilmektir.

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Psk. Elif Güneş adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle