Dumlupınar Mahallesi, 2. Dumlupınar Caddesi, Gürel Apartmanı, No:29, Daire:3, Kat:2, Afyon
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Nefes Terapisi
Uzm. Kl. Psk. Elif Gürel
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Çocuklarda Uyku Problemleri
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
b....ç
Doğumdan sonra destek almak için başvurdum. 7-8 seans aldım. Seanslardan olumlu sonuçlar aldım. İlgili, güler yüzlü, olumlu bir uzman. Bana her konuda yardımcı oldu. Ben memnun kaldım.
y....d
Kişisel bir problemle başvurdum. Aşamadığım sorunlar vardı. Sayesinde sorunlarla başa çıkabilmeyi öğrendim. Birkaç sorunu çözdük. Uzmanımız için doğru bir tercih yaptığımı düşünüyorum. İlk başladığımda problemin başka olduğunu fark ettik, onu çözünce farklı problemleri de açığa çıkarttık ve çözdük. 1 yıldır beraberiz. Kendisiyle görüşmek beni çok rahatlatıyor. Memnunum kendisinden.
m....a
Afyonda oyun terapisti arayışı içindeydik. Öğretmenimizin tavsiyesiyle Elif hanımla görüştük. İlk andan itibaren yaklaşımı ve sevecenlilikle dinlemesi çok hoşuma gitti. Aileyi yargılamadan sadece çocuk üzerinde yoğunlaştı. Bize yol gösterici oldu. Sayesinde kısa bir sürede de tüm sıkıntılarımızdan kurtulduk.
me...
Kaygı bozukluğu için hocama gidiyorum. Bugün ilk emdr seansını yaptık. Daha yeni çıktım ama iyi geldiğini hissediyorum. İnanın bu his bile insana umut veriyor
h....d
Bireysel terapi için tavsiye üzerine başvurdum. 2 aydır gidiyorum. Seansların bana kattığı artı şeyler var. Değişiklik oluyor hayatımda. Elif Hanım bence profesyonel birisi. Farklı bir uzmana gittim, verim alamadım ve ısınamadım. Elif Hanım duygusunu belli etmeden ilerliyor. Desteğini hissediyorum. Ben kendisine ısındım ve memnunum.
k.....
Ne kadar ders tasa birikmişlikle gelirseniz gelin bir şüpheniz olmasın karşınızda Elif Hanım var. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkartır sözünde yılan bizim psikolojik sıkıntılarımız olsun, Elif hanımın tatlı dili, uzman bilgisi ve Emdr terapisi sıkıntılarınızı bulan onlarla sizi yüzleştiren ve onlara karşı sizi güçlendiren bir yapıda. Panik Bozukluk ve Yutkunma problemleri ile başvurdum. Elif hanım sayesinde teker teker ilerlediğimi iyileştiğimi görebiliyorum. Kaygı dolu düşüncelerden mutlu ve normal bir insanda olması gereken düşüncelere geçtim, artık daha rahat ve mutluyum.
z.....
Elif hanıma gittiğimde sanki dipsiz bi kuyudaydim ve bu kuyudan asla çıkamayacagimi düşünüyordum.yasadigim hissettigim şeylerde sadece kendimi sucluyordum. Elif hanım neyi neden yaptığımı anlamami ve rahatsız olduğum davranislarimi değiştirmeme yardımcı oldu.surecim devam ediyor. İnişler cikislar oluyor tabiki ama hiç baslardaki kadar kötü hissetmedim.Elif hanım işini çok güzel yapıyor.Iyi ki Elif hanımı tanimisim.
d....k
Kaygı bozukluğu tedavisi için başvurdum Elif hanıma.Emdr tekniği ile tedaviye başladık.İlk seanstan itibaren inanılmaz bir rahatlama oldu.Daha önce başka doktorlarla da görüştüm ancak bu kadar etkili olmamıştı.Elif hanım süreci çok güzel yönetiyor ve her sorununuzla samimiyetle ilgileniyor.Benim için çok güzel bir deneyim oldu. Çok memnun kaldım.Çevremdekiler de değişimimin farkında.Kendisine çok minnettarım.
ö....ş
Merhabalar 5 6 ay önce başladım. Elif hanım he yonuyle profesyonel ve güler yüzlü bir doktor. Terapimi bilişsel terapi ile başlayıp EMDR ile devam ettirdim. Süreç iyi geçiyor memnunum. Tavsiye ederim :)
Psikoloğumun profesyonelliği ve samimiyeti sayesinde kendimi her seansta rahat ve güvende hissediyorum. EMDR yöntemi hakkında beni ayrıntılı olarak bilgilendirdi ve her adımda nasıl ilerleyeceğimizi anlattı. Beni etkileyen olayları işledi ve bu olayların üzerimdeki olumsuz etkilerini azalttık. Tetikleyicilere karşı daha dayanıklı hale geldiğimi ve temizlikle ilgili obsesyonlarımın azaldığını fark ettim.Psikoloğumun uyguladığı EMDR yöntemi OKB semptomlarımı hafifletti ve genel ruh sağlığım üzerinde pozitif bir etki yarattı. Stresle başa çıkma mekanizmalarım gelişti ve kendime olan güvenim arttı. Bu süreç hayat kalitemi belirgin şekilde iyileştirdi.Tüm bu nedenlerden dolayı Elif hanımı ve uyguladığı EMDR terapisini herkese şiddetle tavsiye ediyorum. Psikoloğumun destekleyici yaklaşımı ve uzmanlığıyla zorluklarla başa çıkmak için gerekli araçları edindim ve daha iyi adımlar atabildim. EMDR terapisi, hayatımı değiştiren ve bana umut veren bir tedavi yöntemi oldu.
Elif Gürel Demirel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Gürel Demirel, Psikoloji. Size Elif Gürel Demirel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoloji Randevusu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Randevu, Yetişkin Terapisi, Aile Terapisi, Psikoterapi, Çift Terapisi, Aile Danışmanlığı, Evlilik Terapisi.
Elif Gürel Demirel adresi nerede?Elif Gürel Demirel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dumlupınar Mahallesi, 2. Dumlupınar Caddesi, Gürel Apartmanı, No:29, Daire:3, Kat:2 Afyon
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Gürel Demirel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Elif Gürel Demirel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Elif Gürel Demirel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Elif Gürel Demirel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Elif Gürel Demirel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Gürel Demirel tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Elif Gürel Demirel hakkında ne düşünüyor?Toplam 130 hasta / danışan, Elif Gürel Demirel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.