Psikolog Elif İş lisans eğitimini TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Psikoloji bölümünde tamamlamıştır. Beykent Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans eğitimine devam etmektedir. Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimini Dr. Ebru Şalcıoğlu’ndan almıştır. Bu ekol ile çalışmaktadır. Yetişkin ve çocuk psikolojik tarama testlerini uygulama yetkinliğine sahiptir. Çocuklar ile Çocuk Merkezli Oyun Terapisi ve Bilişsel Davranışçı Oyun Terapisi ile çalışmaktadır.Senfoni Terapi Merkezin de danışanlarına yüz yüze ve online olarak hizmet vermektedir.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Psikoloji Randevusu +41 daha fazla

Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri

Bağımlılık Danışmanlığı

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Hocamızın yakın ilgi ve alakasıyla depresif ruh halimin üstesinden geldim. Kendisine çok teşekür ederim

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Zorlu bir süreçten geçiyordum Elif hanımla tanıştığımız da ,profesyonelce yönlendirmeleri ile kendime geldiğimi hissediyorum . Teşekkürler

Konum: Online Danışmanlık Randevu

Sosyal medya aracılığıyla denk geldim, öfke problemlerim vardı artık çevreme zarar vermeye başlamıştım ben de Elif hanımdan bu konu aracılığıyla randevu talep ettim. Çok hızlı bir geri dönüş aldım fikrimden vazgeçmeye bile vakit bulamadım:) Beraber tedaviye başladık. Geçirdiğimiz süre boyunca asla pişmanlık duymadım çevremden olumlu tepkiler almaya başladım ve en önemlisi kolay kolay öfkelenmiyordum. Gördüğüm herkese tavsiye etmeye başladım Elif hanımı. İşinde oldukça profesyonel. Kendisi için en büyük şansım diyebilirim, teşekkür ederim

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Elif hanım ilk günden itibaren sorunlarımı çok iyi anladı. Danışmanın sizi anlaması çok onemli. Çözüm için direkt olarak sorunların üzerine gitmenize yardımcı oluyor. Ayrıca kullandığı teknikler oldukça etkili. Bu süreçte sizin yanınızda olduğunu devamlı olarak hissettiriyor. Bir yandan sorunları çözerken diğer yandan sorunların kaynağını size gösteriyor. Sizi sizden daha iyi tanımlıyor diyebilirim. Birçok konuda farklı bakış açıları gösterdi ve sadece seanslarda değil hayatın geri kalanında size yol gösterecek birçok bakış açısı da kazanmış oluyorsunuz. Nereden nereye diyebileceğiniz bir yol katettik kendisiyle. Kendisi harika bir danışman ve yol gösterici.Cok teşekkürler..

K
Konum: başka bir yer Diğer

Aşırı tükenmiş hissettiğim bir dönemde arkadaşlarımın tavsiyesiyle Elif hanımla görüşme sağladım. İçten içe beni bitiren duygularla nasıl baş edebileceğimi öğrendim. Tek bir dakikasından bile pişmanlık duymadığım bir psikolog olduğu için kendisine çok teşekkür ederim. Bir psikologtan daha fazlası yeri geldiğinde abla, yeri geldiğinde arkadaş. Başka ne isterim ki

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Her konuda kendisi çok yardımcı oldu. Kendi yolculuğumda bana eşlik ettiği için kendimi çok şanslı hissediyorum.Hem teknik bilgisi hem de ilgi-alakasıyla kesinlikle önereceğim bir psikolog

Konum: Senfoni Terapi Merkezi Randevu

Ergenlik çağındaki çocuğumla ilgili destek aldım Elif hocamdan, çok hassas olduğum ancak bir türlü sağlıklı iletişim kuramadığım oğlumla yaşadıklarım çok yıpratmıştı son dönemde, ta ki Hocamla seanslara başlayana kadar. Elif Hocam Gerçekten alanında yetkin. Sorunu tespiti ve yaklaşımıyla hem oğlumu sürece dahil etmesi hem bana oğluma nasıl yaklaşmam-yaşadığımız problemleri nasıl çözmem gerektiğini göstermesi konusunda aydınlatıcı-yol gösterici oldu. Allah ondan razı olsun. Bazen sorunları tek başımıza çözmek hayatımızdan birkaç yıl götürüyor, benzer problemleri yaşayan herkese ilk tavsiyem Hocamdan destek almaları..

Konum: Senfoni Terapi Merkezi Diğer

Elif hanımla kendimle ilgili olan olumsuz düşüncelerim üzerine çalıştık. Süreç boyunca çok ilgili ve güler yüzlü davrandı. Kendimle ilgili farkındalık sağlamam konusunda çok etkili oldu seanslarımız. Kendisine çok teşekkür ediyorum, iyi ki var.