Boşanma Danışmanlığı
Evlilik Terapisi
Evlilik Öncesi Danışmanlık
İlişki Terapisi
y ...c
Elif hanımdan danışmanlık aldığımdan beri hayatımda olumlu yönde gelişmeler oldu resmen hayatıma dokundu diyebilirim herkese şüphesiz tavsiye ederim iyki yollarimiz kesişmiş
ş....n
Elif hanımla 3 yıl önce tanıştım.Aile içinde yaşadığım , eşimle yaşadığım sıkıntılarla ilgili bana çok yardımcı oldu. Onun sayesinde iç huzurumu buldum, sorunlarla baş etmeyi öğrendim. İyi ki onunla tanıştım, herkese tavsiye ederim. Arkadaş gibi hissettiriyor, bana çok iyi geliyor.
s....
Çok zor bir süreçten geçerken değerli hocamla yollarımız kesişti ve terapi boyunca kendimi rahatlıkla ifade edebilmeme çok yardımcı oldu. Her zaman anlayışlı ve açıklayıcıydı. Süreç boyunca hep kendimi daha rahat, güvende hissetmeme cok yardımcı oldu. Bütün sorunlarımı hatta anlatamadığım şeyleri bile anlayışla karşılayıp en uygun yöntemlerle ilerledik. Her seansımda yeni seyler öğrenip farklı duyguları hissettigim bir süreç. Kendimi tanımamda çok yardımcı oldu. İyi ki terapi alıyorum ve degerli hocamla yollarımız kesişmiş.
h....b
Ben Elif hanımla 4-5 ay öncesinde evliliğimde aşamadığım durumlardan kaynaklı bi destek almıştım ilgisi ve bilgisi sayesinde çok çok memnun kaldım yardımlarından ötürü kendisine minnettarım
ş.....
Elif hanımla üniversiteye hazırlanma sürecinde denk geldik hayatımın her anında destek aldığım özel hayatım ve sağlık sorunlarımda da yol göstericiliği konusunda her zaman pozirtifliğiyle sorunlarımla baş etme konusunda her daim tercih ettiğim psikologdur. Şiddetle tavsiye ederim.
b....c
Ailevi sorunlarım vardı geçen yıl Elif hanımla tanıştım bana çok iyi geldi aile danışmanlığı aldım kendisinden beni depresyondan kurtardı çok yardımcı oldu çok memnun kaldım ilgi ve alakasından dolayı
ha...a
5 ay önce terapiye başladık uzun süredir panik atakla mücadele ediyorum Elif hocam benim yolumu açtı Allah razı olsun
Elif Kırtan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Kırtan, Psikoloji. Size Elif Kırtan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoterapi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Evlilik Terapisi, Online Terapi, Normal Randevu, Boşanma Danışmanlığı, İlişki Terapisi.
Elif Kırtan adresi nerede?Elif Kırtan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İzmir İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Kırtan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Elif Kırtan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Elif Kırtan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Elif Kırtan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Elif Kırtan hangi dilleri konuşuyor?Elif Kırtan ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Elif Kırtan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Kırtan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Elif Kırtan hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Elif Kırtan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Elif Kırtan hangi sigortaları kabul ediyor?Elif Kırtan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar