-EMDR 1.Düzey - Davranış Bilimleri Enstitüsü (2017)
-EMDR 2. Düzey -Davranış Bilimleri Enstitüsü (2017)
-Bütüncül Psikoterapi Eğitimi-Psikoterapi Enstitüsü / Eğitmen : Tahir Özakkaş - 02.07.2021-
-İçsel Aile Sistemleri Terapisi Eğitimi / Eğitmen : Zeliha Babayiğit (2021)
-HipnoMeditatif (Holistik) Yeniden İşleme Terapisi -Dr. Haluk ALAN -Dr. Sinan GÜZEL (2021)
-Gottman Çift Terapisi 1. Düzey Eğitimi /Egitmenler : Gottman Enstitüsü Türkiye Temsilcileri Uzman Psikolog Filiz Kaya ve Psikolog Dr.Özge Altun Aytun (2019)
- Gottman Çift Terapisi 2. Düzey Eğitimi /Egitmenler : Gottman Enstitüsü Türkiye Temsilcileri Uzman Psikolog Filiz Kaya ve Psikolog Dr.Özge Altun Aytun (2019)
- Gottman Çift Terapisi 3. Düzey Eğitimi / Egitmenler :Gottman Enstitüsü Klinik Direktörü Dr.Donald Cole , Psikolog Filiz Kaya ve Psikolog Dr.Özge Altun Aytun (2020)
- EMDR ile Çifti Birlikte İyilestirmek : Çift EMDR Uygulama Workshop 'u: Eğitmen Klinik Psikolog /Aile Terapisti /Cinsel Terapist Ceren Kurtay Doğan
- EMDR- Aşk Protokolü
-Stan Tatkin ile Güvenli Bağlanan İlişkiler Atölyesi
-Oyun Terapisi , Masal Terapisi ve Çocuklarda Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimi
-Çocuk Testleri Uygulayıcı Sertifika Programı
-ATTENTIONER /Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Tanısı Almış Çocuklara Yönelik 15 Seanslık Yapılandırılmış Eğitimci Eğitimi
-Sınav Kaygısına Yönelik Klinik Bir Müdehale- Performans Geliştirme Programı ( PERGEL )
-Yaratıcı Drama Liderliği Eğitimi ( 320 saat)
-Söylenmeyeni Duymak – Kompleks Travması Olan Danışanlarla EMDR Çalışmak Çalıştayı (Travmanın Nörobiyolojisi, Kişilik Bozuklukları, Zor Vakalar, Psikotik Bozukluklar, Travmatik Yas, Preverbal – Bastırılmış Travmalar, Disosiatif Olgu örnekleriyle EMDR Uygulamaları )
-Zor Vakalar Başarılı Uygulamalar Çalıştayı
-Migren ve Fibromiyalji Tedavisinde EMDR Terapisi
-Obsessif Kompulsif Bozukluk Tedavisinde EMDR Uygulamaları
Çalıştayı
Testler :
Ankara Gelişim Tarama Envanteri / D2 Dikkat Testi / Catell 2-A Zeka Testi / Metropolitan Okul Olgunluğu Testi/Peabody Resim Kelime Eşleştirme Testi/ Gessel Gelişim Figürleri Testi/Frankfurter Dikkat Testi / Burdon Dikkat Testi /RavenProgressive Matris Testi /LouisaDussPsikanalitik Hikayeler Testi/ Bier Cümle Tamamlama Testi/Arzu Listesi/ Sınav Kaygısı Ölçeği
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Kanserde Psikolojik Destek
Louisa Duss
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Yakamoz Psikolojik Destek ve Danışmanlık
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Yas Terapisi
Çocuk ve Ergenler için EMDR
h....g
Daha önce birçok psikolog ve psikiyatri uzmanı görmüş biri olarak tereddüt ederek başladım. Şuanda Elif hanım ile seanslara devam etmekteyim.Çift terapisi olarak başladık.Bendeki travmalar için EMDR yöntemi ile bireysel terapilere devam ediyoruz.Bir çok takıntımdan kurtuldum.Anlayışlı,sabırlı ve işini layıkıyla yapıyor.Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
y.....
Öncelikle samimiyeti ve içtenligi güler yüzü için çok teşekkür ediyorum kendisine. Bazen bir terapist bazen bir dostçasina yanımda hissettiğim, her aşamada uygulamada sabırla en ayrıntısına kadar anlatan içimi rahatlatan, gerçekten beni can kulağıyla dinlediğini hissettiğim yorum yapmadan doğru anlamlandirmalar yapmamı sağladığınız icin çok teşekkür ediyorum. Seansinizda bana alan biraktiğınız kendimi orda biricik değerli hissettiğim, zaman zaman yoruldugumda beni en içtenlikle anlayan, benim yanımda olduğunu hissettiğim, güzel insan
e....
Yaklaşımını ve yol göstermesini eşimi beni nasıl gördüğünü anlaması için çağırmam gerektiğini ve buna cesaret vermesi sorunumun sebebini bulmaya çalışması için tşk ederim
t.....
Depresyon sebebiyle araştırarak ulaştım Elif Hanım'a. 1 senedir ara ara devam ediyorum. Kendimi daha mutlu ve güvende hissediyorum. Bir cihazla düşük akım verilen bir tedavi uyguluyor. Gerçekten çok fayda gördüm. Elif Hanım'ı sanki ailemden biri gibi hissediyorum. Kendimi çok rahat hissediyorum yanında. Hiç kasılmadım. Telefonla ulaştığımda da her zaman çok destek sağladı. Başka kişilerle ilgili de bir şey danıştığımda her zaman destek sağlıyor. Çok ilgili ve danışana yardımcı olan bir uzman.
e ...d
Aileme bile net acik olamaz iken elif hanıma karşı çok şeffaf oldim benim içimde biriken yıllardır birikmişlerdi dinledi cok teşekkür ederim.
mu...t
Verimli bir seans oldu, kendimi hafiflemiş hissediyorum. Aklımdakileri rahatça aktardım ve çözüm odaklı dönüşler aldım. Teşekkür ederim
Hayatımın en kötü döneminde ağlamaklı bir sesle aramıştım Elif Hanımı.İnternetten araştırarak bulmuştum kendisini.Güleryüzlü ve samimi duruşuyla doğru bir tercih yaptığımı daha ilk görüşmede anladım. Geçmişten gelen sıkıntılarım bugunümü öyle çok etkilemişti ki başa çıkılmaz hale geldi. Daha önceleri evden çıkmak dahi istemezken, şimdi sokaklarda Elif Hanım var, Emdr tekniği var diye dolaşıyorum. Kendisine bana kattıkları için çok teşekkür ederim. Bırakın hayatınıza dokunsun. Pişman olmayacaksınız.
Elif Hanımdan kızımız için randevu almıştık. Kızımın sabahları yoğun miğde bulantilari, ölüm korkusu, hastalık hastalığı vardı. Migde bulantilari yüzünden okula gidemiyor yemek yiyemiyor du. Çok kaygılıydi. 3 aydır Elif hanıma gidiyoruz. Güler yüzü , samimi, güven veren yaklaşımı ve tecrübesiyle bu zor zamanları çok daha kolay atlatiyoruz. Kızım şimdi çok daha iyi daha da iyi olacağına inanıyorum. Kaygıları azaldı, migde bulantilari artık yok , kendini daha güvende hissediyor. Elif hanımı gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
Elif hanıma tavsiye üzerine ulaştım. Çok ağır ilaclar kullanıyordum. Başımda , sırtımda, karnımda dayanılmaz ağrılarım vardı. Sürekli panik atak geçirmekten korkar haldeydim. Kendimi mümkün değil sakinlestiremiyordum. Sürekli kaygili haldeydim. Elif hanım sıcak, samimi ,güven veren, kabul edici yaklaşımı ve tecrübesiyle benim bu güne , bu noktaya gelmeme sebep olan kaynağa bakıp daha iyi olmami sağladı . Şimdi çok daha iyi ve özgürüm . Psikiyatrist kontrolünde ilaclarimin dozunuda yavaş yavaş düşürüyoruz. Kendimi çok daha güçlü hissediyorum. İyi ki Elif hanım gibi uzmanlar var.
Elif Hanimla tam bi kaos döneminde tanıştık. İnternette çift terapisti ariyorduk. Çok zor zamalardi. Esimle birbirimizi seviyor, ailemizi korumak istiyor ama bir türlü yapamiyorduk. Konuşamıyor , dinleyemiyor ve birbirimize tahammülümüz gittikçe azaliyordu . Birbirimizden soğuyor ve uzaklasiyorduk. Elif Hanım bize Gottman yaklaşımını , güçlü ilişkileri ,nerelerde zayif ve güçlü olduğumuzu ,çatışmalari nasıl yonetecegimizi ,birbirimize zarar vermeden problemlerimiz üzerine konusabilmeyi , uzlasabilmeyi kazandırdı.Baglarimizi nasıl guclendirebilecegimizi ,birbirimizi taktir etmeyi öğretti. Belki hala problerimiz var ,bazı problemler belki hep kalicak ama biz bu çatışmaları yonetebiliyoruz.İliskimiz artık çok daha güçlü ve birbirimizi anlayabiliyor, yaralarimizi sarabiliyoruz. Biz olabiliyoruz.Elif Hanima bize kattiklarindan dolayı minnetariz .
Elif Kocağa isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Kocağa, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Elif Kocağa tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Cattell 2a Zeka Testi, Gessell Gelişim Testi, Louisa Duss, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi.
Elif Kocağa adresi nerede?Elif Kocağa şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Laleli Mahallesi, 5201. Sk. No:8 Manisa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Kocağa isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Elif Kocağa uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Elif Kocağa isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Elif Kocağa, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Elif Kocağa hangi dilleri konuşuyor?Elif Kocağa ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Elif Kocağa isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Kocağa tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Elif Kocağa hakkında ne düşünüyor?Toplam 18 hasta / danışan, Elif Kocağa hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.