Harran Üniversitesi Poliklinik Hizmet Binası
Abdulkadir Karahan Cad. Yenişehir Kampüsü, Haliliye, Şanlıurfa
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
mu...k
Telefon numarası doğrulandı
Gölcük devlet hastanesinde göğsümde olan hırıltı nedeniyle muayene oldum.Muayenin başından sonuna kadar çok ilgili davranıp, detaylı bilgi veren, dinleyen ve mükemmel teşhisiyle hastalarına sabırla zaman ayıran bir hekim. Kendisine çok teşekkür ederim, gerçekten çok memnun kaldım. Başarıları daim olsun.
Elif Köse isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Köse, Göğüs Hastalıkları.
Elif Köse adresi nerede?Elif Köse şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Abdulkadir Karahan Cad. Yenişehir Kampüsü Şanlıurfa
- Şehitlik Mah. Meteroloji Cad. Şanlıurfa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Köse isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Elif Köse online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Elif Köse isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Köse bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Elif Köse ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Elif Köse hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Elif Köse hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar