Aldığı eğitimler arasında Bilişsel Davranışçı Terapiler (Doç. Dr. Hakan Türkçapar), Aile Danışmanlığı Eğitimi (Marmara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi), Ayrılık, Kayıp ve Yas Üzerine Psikoterapötik Çalışma (Psk. Dr. Serap Altekin-Türk Psikologlar Derneği), Kanser Hastaları ve Terminal Dönem Kanser Hastaları ve Aileleriyle Çalışma (Psk. Dr. Zeynep Armay), Imago Çift Terapisi 1. Düzey (Harville Hendrix, Helen Hunt-Evlilik Enstitüsü), MMPI Uygulama ve Yorumlama Eğitimi (Türk Psikologlar Derneği), Tematik Algı Testi Uygulama ve Yorumlama Eğitimi (Psk. Dr. Songül Bozkurt-Yeniden Sağlık ve Eğitim Derneği), Rorschach Mürekkep Lekesi Testi Uygulama ve Yorumlama Eğitimi (Psk. Dr. Songül Bozkurt-Yeniden Sağlık ve Eğitim Derneği), Temel Düzey Psikodrama Eğitimi (IPI-İstanbul Psikodrama Enstitüsü), Cinsel Terapi Eğitimi (Citeb), Emdr Terapisi 1. düzey eğitimi yer almaktadır. Varoluşçu Terapi eğitimi devam etmektedir.
2012 yılından beri Uzm. Dr. Selim Başarır’ın çift ve aile terapisi yardımcı terapistliğini yapmaktadır.
Bireysel ve yetişkinlerde, Bilişsel-Davranışçı Terapi (CBT) ve Psikodinamik Psikoterapi, çiftler ile çalışırken Sistemik Çift Terapisi ve Imago Çift Terapisi yaklaşımıyla çalışmaktadır.
Aile Terapisi Randevusu
Hakkı Yeten Caddesi No: 14 Terrace Fulya Center 2 Blok Kat:8 D.39 Fulya/Şişli, İstanbul
Helios Danışmanlık
Konaklar mahallesi Selvili caddesi 13 blok A kapısı kat 3 daire 5 4.levent, İstanbul
Mio Psikoloji
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuklarda Uyku Problemleri
İlişki Terapisi
pi...n
1 yılı aşkın süredir Elif Hanım’dan bireysel terapi desteği alıyorum. Kendisinin güven verici tavrı, ilgisi ve içtenliğinden çok memnunum. Beni gerçekten anladığını ve profesyonel çözümler ürettiğini düşünüyorum. Kendimdeki gelişmeleri görmek çok mutluluk verici. Teşekkürler,
n....ö
Bireysel olarak terapi aldım.4 ay kadar bir süre danışanı oldum.Kendimi rahat hissettim.Paylaştıklarımın sonrasında geri bildirimleri bana olumlu geldi.Yaklaşımından memnun kaldım.Seanslar tatmin edici geçiyordu.Sorunlarımı çözerek terapi sürecini tamamlamış olduk.Arkadaşıma tavsiye ettim.
y....a
Annem ve kendim için Elif Hanım'ın danışanı olduk.Yaklaşımlarından,güler yüzlü olmalarından,takibinden ve yönlendirmesinden memnun kaldık. Konuşmalarıyla motive olduk.Psikolojimi düzeltti,aşamamadığım problemlerimi aştım.Hayata bakış açım değişti.Çevremdeki yakınlarıma ve arkadaşlarıma karşı sinirliydim.Öfkemi kontrol edemiyordum.Elif Hanım ile birlikte bu sıkıntılarımı aştım.Kesinlikle vermiş olduğu desteğin çok faydasını gördüm.Mesleki olarak başarılarının devamını diliyorum.
i̇...o
Yardıma ve desteğe ihtiyacım olduğu için gittim.Samimi ve sevecen buldum.Daha rahat iletişim kurabildim.Danışmanlık aldığım sürece çözüme kavuştum.Seanslardan memnun kaldım.Dikkatli olması,beni takip etmesi ve yönlendirilmesinden memnun kaldım.Alanında başarılı olduğunu düşünüyorum.
t....ç
Kendim ile ilgili bir danışmana ihtiyacım olduğunu düşündüm.Referans üzerine Elif Hanım'a ulaştım.Çok naif ve anlayışlı beni anladığını ve güzel yönlendirdiğini düşünüyorum.Bana yardımcı oldu.Seanslardan çok memnun kaldım.Gerekli testleri yapıyor ve hala devam etmekteyim.Sonuç odaklı ve olumlu netice aldım.Çevremde ihtiyacı olanlara tavsiye ediyorum.
d....s
Bireysel olarak terapi aldım.Anlayışlı olması,doğru yönlendiriyor olması kendimi tanımama yardımcı oldu.Tavsiye üzerine gitmiştim ve profesyonel olması beni memnun etti.Uzun bir süre kendileriyle devam ettim.
d....ç
Araştırarak kendilerine gitim.Kabul edici özelliğini ve paylaşımcı olmasından memmnun kaldım.Kendisi gelişim ve deneyimlerim açısından beni desteklediği ve önümü daha iyi bir şekİlde görmemi sağladığı için teşekkür ederim.Elif Hanım'ın sayesinde hayatımda bir çok değişiklikler oldu.Şuana kadar aldığım terapileri yeterli oldu.Fakat devam etmeyi düşünüyorum.
Elif Lengerli Özcan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Lengerli Özcan, Psikoloji. Size Elif Lengerli Özcan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal randevu, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Yetişkin Terapisi, Grup Terapisi.
Elif Lengerli Özcan adresi nerede?Elif Lengerli Özcan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hakkı Yeten Caddesi No: 14 Terrace Fulya Center 2 Blok Kat:8 D.39 Fulya/Şişli İstanbul
- Konaklar mahallesi Selvili caddesi 13 blok A kapısı kat 3 daire 5 4.levent İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Lengerli Özcan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Elif Lengerli Özcan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Elif Lengerli Özcan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Elif Lengerli Özcan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Elif Lengerli Özcan hangi dilleri konuşuyor?Elif Lengerli Özcan ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Elif Lengerli Özcan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Lengerli Özcan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Elif Lengerli Özcan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Elif Lengerli Özcan hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Elif Lengerli Özcan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu