Klinik psikolog Elif Nur Bostancı, psikoloji lisans eğitimini İstanbul Medeniyet Üniversitesi’nde 3.95/4.00 not ortalamasıyla birincilikle tamamlamıştır.
Ardından Beykoz Üniversitesi klinik psikoloji yüksek lisans programına birincilikle tam burslu kabul almıştır.
‘’Pandemi sürecinde COVİD-19 korkusu, kaçınma davranışları ve bilişsel esneklik düzeyleri arasındaki ilişki’’ isimli teziyle yüksek onur derecesiyle mezun olmuştur.

Eğitim hayatı boyunca İstanbul Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Marmara Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi gibi ruh sağlığı hastaneleri ve çeşitli anaokulu, özel eğitim merkezi ve özel kliniklerde stajlarını tamamlamıştır. Şu anda kurucusu olduğu Selenit Psikoloji'de hizmet vermektedir.

Bilişsel ve Davranışçı Terapiler (BDT) – Prof. Dr. Ebru Şalcıoğlu

Bilişsel ve Davranışçı Terapiler Süpervizyonu – Prof. Dr. Gülsen Erden

Şema Terapi - Prof. Dr. Esra Yancar Demir

Travma Sonrası Stres Bozukluğunda Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi – Prof. Dr. M. Hakan Türkçapar

Obezite Tedavisinde BDT Uygulamaları- Prof. Dr. Aslıhan Dönmez

EMDR Temel Düzey ve İleri Düzey – Doç. Dr. Onur Okan Demirci

Flash Tekniği, Cinsel Terapilerde EMDR, Çocuklarda EMDR – Doç. Dr. Onur Okan Demirci

Kabul ve Kararlılık Terapisi (ACT) – Prof. Dr. Fatih Yavuz

Kabul ve Kararlılık Terapisi (ACT) Süpervizyonu – Prof. Dr. Fatih Yavuz

Kişilik, Kişilik Bozuklukları ve Dinamik Psikoterapi Temel Eğitimi – Prof. Dr. Doğan Şahin

Bilişsel Davranışçı Oyun Terapisi (BDOT) – Mehmet Teber

Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışçı Terapiler Eğitimi

Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışçı Terapiler Eğitimi-İleri Düzey

Attentioner Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu Uygulayıcı Eğitimi – Uzm. Dr. Hülya Bingöl Çağlayan

Moxo Dikkat Testi

Banka Havalesi

Psikoloji Randevusu +2 daha fazla

EMDR Terapi

Selenit Psikoloji - Üsküdar Çarşı
Aziz mahmut hüdayi mahallesi Halk caddesi no:20 kat 2 erzi iş hanı, Üsküdar, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Banka Havalesi

Makaleler

Konum: Selenit Psikoloji - Üsküdar Çarşı Psikoloji Randevusu

Ben panik atak yaşayan biriydim ve ihtiyacım olduğu dönemde karşıma elif hanım çıktı araştırdıktan sonra randevu aldım ve bir tedavi sürecine başladık. Tedavi sürecim hala devam ediyor ama panik ataklarım yok denecek kadar azaldı panik atak yaşadığım zaman da bunu kontrol altına alabiliyorum. Elif hanım gerçekten harika biri bana çok iyi geldi. Gönülden tavsiye ederim

Konum: başka bir yer Diğer

Alanında kendini kanıtlamış, geliştirmiş; yanındayken kendimi rahatlıkla ifade edebileceğimi düşündüğüm bir hanımefendiden böyle bir destek alabiliyor olmak benim ve benim gibiler için önemli bir değer işin açığı. Kendini anlatabiliyor olmak ve bunun bir uzman tarafından anlaşılıyor olması cevap buluyor olması toplumumuz için ihtiyaç diye düşünüyorum. Sizin gibi alanında başarılı psikologların sayısının artmasını dilerim.

Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Elif Nur hanım harika biri ve bana kattığı bir çok şey beni çok güzel etkiledi. Konuşması , anlaması beni dinleyip objektif yaklaşması çok güzel. Korkularımla nasıl başa çıkacağımı ve hayata ve insanlara olan bakış açıma çok güzel yön verdi 1 aylık ve devam eden bi terapi sürecim var her şey şuan tam takıronda güzel bir ilerleyiş içerisinde bu yüzden çok mutluyum

Konum: Selenit Psikoloji - Üsküdar Çarşı Psikoloji Randevusu

Elif hocamla cok istifadeli bir donem gecirdim.
Sayesinde kendimle alakali cok sey ogrendim kendimi gelistirdim. Uslubu cok iyi. Nereye gidecegini soylemekten ziyade yonunu bulmak icin seni gerekli seyler ile donatiyor.

Konum: Elif Nur Bostancı eski adres Online Danışmanlık

Kaygılarımı, öfkemi ve düşüncelerimi kontrol etmeyi öğrenmek için bu terapi süreci benim için gerçekten dönüm noktası oldu. Elif hanım içsel dünyamı anlamama yardımcı oldu birçok teknik öğretti. Artık daha huzurluyum ve hayatın zorluklarıyla daha iyi başa çıkabiliyorum. Terapi emek ve uğraş isteyen inişli çıkışlı bir yolculuk, iyi ki yol arkadaşım elif hanım olmuş

Konum: Selenit Psikoloji - Üsküdar Çarşı Psikoloji Randevusu

Yıllardır devam eden panik ataklarım için elif hanımla terapiye başladım. Canım psikologum bana o kadar iyi geldi hayatıma o kadar çok şey kattı ki… ataklarımı yönetmeyi ve ne yapmam gerektiğini öğrendim. Zorlayıcı inişli çıkışlı bir süreç olsa da başardım. Desteği, anlayışı ve yol arkadaşıyla çok rahat hissettiğim bir süreçti. Tavsiye ediyorum herkese

Konum: Selenit Psikoloji - Üsküdar Çarşı Psikoloji Randevusu

kendiniz olabileceğiniz kimsenin sizi yargılamayacagı mukemmel bir yer benim terapistim elif abla ve kendımı bırıne hıc bu kadar yakın ve samımı hıssetmemıstım onu ve terapi sürecını gercekten cok sevdım terapıye gelirken çok on yargılıydım ama adım adım iyileşiyoruz ve geldiğim icin hic pisman değilim

Konum: Selenit Psikoloji - Üsküdar Çarşı Psikoloji Randevusu

2 yıldır sahip olduğum kaygılı düşüncelerden, takıntılı davranışlardan ve temizlik ile ilgili takintılarımdan yaklaşık 2 ayda kurtuldum. Düşünce ve davranışlarımın her hafta daha iyiye gitti.

Konum: Selenit Psikoloji - Üsküdar Çarşı Randevu

Takıntılarım ve ailesel konularla ilgili elif hanımdan destek aldım. Yargılanmadığımı anlaşıldığımı hissetmek benim için çok önemliydi. Yaptığı yorumlar, bana fark ettirdiği şeyler çok değerliydi. Hayatımda tekrar eden kısır döngüleri ele aldığımızda değişimi sağlayabilecek tek kişinin ben olduğumu anladım ve bu konu üzerine çalıştık. Seanslardan sonra ihtiyaç duyduğumda her zaman ulaşabileceğimi bilmek kendimi çok güvende hissetmemi sağladı. Yanında çok rahat hissedebileceğiniz bir enerjisi var. Psikolog arayışında olan herkese kendisini tavsiye ederim

Konum: Selenit Psikoloji - Üsküdar Çarşı Psikoloji Randevusu

Elif Hanımdan terapi almaya başladığımdan beri kendimdeki değişikliklere hayran kalıyorum. Her haliyle iyileşme sağlıklı olma durumu bu olsa gerek. Yaklaşımlarıyla bana güven veriyor. Herkese tavsiye ederim.