Mezuniyetimin ardından Özel Ceyhan Çınar Hastanesi'nde, Adana'da sarıçam özel diş polikliniği'nde Mesul Müdür olarak görev yapmış olup, mesleki çalışmalarıma ise 2017 yılı itibarıyla Adana'da bulunan özel muayenehanemde devam etmekteyim.
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Yenibaraj Mahallesi, Hacı Ömer Sabancı Caddesi, Gümüş Gerdanlı Apt, No:4 Kat:1/1, Adana
20'lik Diş Çekimi
Elifnur Özdoğan Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Diş Beyazlatma
Zirkonyum Porselen Kronlar
Çocuk Diş Tedavisi
İmplant
me...y
Böbrek naklimden sonra geçirdiğim en ağrısız operasyon oldu.Güler yüzleri için içten teşekkür ederim.
ha...ğ
Elif hanım işinin ehli mütevazı hijyenik ve de kibar bir hekimdir, dişimi o kadar zor olsa da ustalıkla çekti. Allah ondan razı olsun.
ha...z
Çok teşekkür ederim mükemmel biyer hijyenik güler yüzlü olmalari ve en önemlisi cok korkum olmasina rağmen 20 lik dişimi nere cekti ne ara bitti anlamadım tekrardan cok teşekkür ediyorum size ve yaninda çalışan arkadaşlara
ça...y
Elif hoca ile yaklaşık 4.5 yıl önce ceyhanda karşılaştık dişlerimi ona yaptırmıştım.O günden sonra başka doktora gitmedim.Hastaya pozitif yaklaşan sevecen bir doktor kendisi.Yaptigı dolgular ve kanallar ilk günkü gibi sapasağlam çok profösyenel bir insan. :)
Çok memnunum Elif Hanım'dan.Bir çok deneyimim oldu en çok Elif Hanım'dan memnunum.İşi gücü rast gelsin.Kanal tedavisi ve diş çekimi oldu,dişlerim temizlendi.Bir tane acı duymadım o kadar memnunum.Diş çekimi oldu 1 gün sonra aradı nasılsınız,ağrınız varsa gelin dedi.İlgili ve tatlı dilli olduğundan memnun kaldım.
Gerek işi bakımından gerekse davranışları açısından çok memnun olduğum, gayet güleryüzlü bir diş hekimidir Elif Hanım. Kendisine implant, dolgu ve kanal tedavisi gibi birçok işlem yaptırdım. Uyguladığı bütün işlemlerden de çok memnun kaldım. Gayet başarılı bir hekim olduğunu düşünüyorum.
f.....
Herhangi bir sıkıntı yaşamadığım, memnun kaldığım diş hekimi Elif Nur Hanım'la kanal tedavisi ve dolgu işlemi için görüşmüştüm. Kendisi hastasıyla gayet güzel ilgilenen, başarılı bir doktor bence. Ben çok memnunum.
Dolgu, diş çekimi ve bunun gibi birtakım işlemler için görüştüm ben Elif Nur Hanım'la. Uyguladığı her işlemden de memnun kaldım. Yaklaşımı çok fevkalade yerinde bir hekim. Kendisinden de gayet memnun kaldım.
r.....
Doktorum gayet başarılıydı. Kendisiyle dolgu için görüştüm ve de çok memnun kaldım. Bence gayet naif ve kibar bir hekim.
Dişlerinden muzdarip biri olduğumdan benim için iyi bir Diş Hekimi çok önemliydi. Diş çekimi, kanal tedavisi, dolgu için defalarca gittim kendisine, hepsinden de çok memnun kaldım. Güleryüzü, ilgisi ve işini kaliteli bir şekilde yapması bence tavsiye etmek için en önemli faktörler.
Elif Nur Özdoğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Nur Özdoğan, Diş Hekimi. Size Elif Nur Özdoğan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, Estetik Porselen, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), 20'lik Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Tam Diş Protezi, Lamina Uygulamaları, Pembe Estetik.
Elif Nur Özdoğan adresi nerede?Elif Nur Özdoğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenibaraj Mahallesi, Hacı Ömer Sabancı Caddesi, Gümüş Gerdanlı Apt, No:4 Kat:1/1 Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Nur Özdoğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Elif Nur Özdoğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Elif Nur Özdoğan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Elif Nur Özdoğan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Elif Nur Özdoğan hangi dilleri konuşuyor?Elif Nur Özdoğan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Elif Nur Özdoğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Nur Özdoğan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Elif Nur Özdoğan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Elif Nur Özdoğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 30 hasta / danışan, Elif Nur Özdoğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Elif Nur Özdoğan hangi sigortaları kabul ediyor?Elif Nur Özdoğan, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Elif Nur Özdoğan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Adana bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Diş Hekimleri