Lisans eğitimimi Kayseri'de Psikoloji bölümünde tamamladım ve ardından İstanbul'da Örgütsel Psikoloji üzerine yüksek lisans eğitimimi tamamladım.
İlk profesyonel ve hala devam etmekte olduğum iş hayatıma APA Psikoloji ve İ.K. firmasında 2019 yılında başladım. Burada, psikoterapi süreci yöneten bir psikolog olarak, bireylerin duygusal, zihinsel ve davranışsal sorunlarını anlamaya ve çözümlemeye yardımcı oluyorum. Her danışanın ihtiyaçlarına göre şekillenen bu süreçte, empati ve güven temelli bir ilişki kurmayı önemsiyorum. Bilişsel davranışçı terapi, kısa süreli çözüm odaklı terapi ve psikodinamik yaklaşımlar gibi çeşitli terapötik yöntemlerle danışanların kendilerini daha iyi tanımalarına, stresle başa çıkmalarına ve sağlıklı baş etme becerileri geliştirmelerine rehberlik ediyorum. Terapinin amacı, danışanın yaşam kalitesini artırmak, içsel güçlerini keşfetmelerine ve yaşamlarındaki zorluklarla daha iyi başa çıkmalarına destek olmaktır.
Aynı zamanda burada işe alım süreçlerini yönetme, performans değerlendirmeleri yapma ve çalışanlar arası iletişimi güçlendirme gibi konularda çalışmaktayım. Kurumsal eğitim programlarının tasarımı ve uygulanması konusunda da sorumluluklar üstlenmekteyim. İş yerindeki stres yönetimi, motivasyon ve liderlik gibi konularda şirketlere eğitimler vermekteyim. Endüstriyel psikoloji alanındaki bilgi ve becerilerimi kullanarak şirketlere psikologluk hizmeti sunmaya devam ediyorum.
Psikoloji alanındaki güncel gelişmeleri takip etmekteyim. Hedefim, iş dünyasındaki insan kaynakları süreçlerine değer katmak, aynı zamanda bireylerin psikolojik sağlığını güçlendirmek ve geliştirmektir.
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çözüm Odaklı Terapi
b....h
öncelikle psikoloğum elif nur yılmazdan son derece memnunum ben çok kaygılı ve endişeli biriyim bu süreçte gittiğim her seansta elif hanımla bu problememi adım adım çözdük kendisi beni her zaman aynı dikkat ve özenle dinledi elinden gelenin fazlasıylada yardımcı oldu ona gözüm kapalı şekilde güveniyorum
ce...c
Panik ataklarım son zamanlarda daha sık yaşanıyordu. Özellikle kalabalık yerlerde ya da stresli anlarda başlıyor. Nefes almakta zorlanıyor ve kalp atışlarım hızlanıyordu. Bu durum beni oldukça endişelendirince Elif hanımdan randevu talep etmiştim. Bu konuyla nasıl başa çıkabileceğimi çok iyi öğretti. Herkese bu konuda tavsiye ediyorum.
se...n
En zor, en karanlık günlerimde hayatıma güneş gibi doğdu, karşılaştığım bütün sıkıntılarım da tatlı dili güler yüzü ile yanımda oldu. Terapistim ile başladığım seanslar sayesinde kendime olan güvenim arttı ve hayata bakış açım değişti. Attığım adımları kendimden emin ve kararlı atmaya başladım . Empatik yaklaşımı ve sorunlara karşı çözüm odaklı tutumu sayesinde her seans sonrası daha da güçlendim. Kendisine her zaman güvenle başvurabiliyorum, kesinlikle tavsiye ediyorum.
al....
Uzun zamandır içinden çıkamadığım bazı duygusal zorluklarla mücadele ediyordum. Terapistimle yaptığımız görüşmeler sayesinde kendimi daha iyi anlamaya, duygularımı yönetmeye ve kendime daha fazla güven duymaya başladım. İlk görüşmeden itibaren gösterdiği samimi, ilgili ve profesyonel yaklaşımı sayesinde her seansı dört gözle bekliyorum. Kendisi, işini gerçekten hakkıyla yapan biri ve içtenlikle tavsiye ediyorum. Eğer destek almak istiyorsanız güvenle tercih edebilirsiniz
pı...a
Elif hanımla takıntılı düşüncelerim üzerinde çalışmak bana çok iyi geldi. Bu düşüncelerin nasıl oluştuğunu anlamamı ve onları kontrol altına alabilmem için stratejiler geliştirmemi sağladı. Özellikle zihnimi sürekli meşgul eden olumsuz düşüncelerden kurtulmamda çok yardımcı oldu. Sabırlı ve güven veren yaklaşımı sayesinde bu süreçte kendimi daha güçlü hissediyorum. Takıntılarla baş etme konusunda ilerleme kaydetmek, bana büyük bir rahatlama sağladı. Herkese tavsiye ederim.
be...a
Psikoloğumla sosyal fobi üzerine görüşmelerimiz çok verimli geçiyor. Özellikle sosyal ortamlarda yaşadığım kaygıyı anlamama ve onunla başa çıkma yollarını keşfetmemde çok yardımcı oluyor. Farklı düşünce kalıplarını fark etmemi ve kendimi daha rahat ifade etmemi sağlıyor. Destekleyici yaklaşımı ve etkili önerileri sayesinde, sosyal fobiyle başa çıkma sürecimde önemli bir yol katettim.
em...u
Kendimi çaresiz ve yalnız hissediyordum. Aldığım seanslar sayesinde olaylara olan bakış açım ve duygu yönetimim değişti, güçlendi. Kendisine her durumda başvurabiliyorum. Güvendiğim tek psikolog.
ru...a
23 yaşındayım ve elif hanımın gerek yaşıma yakın olması gerek ergen psikolojisinden çok iyi anlaması bana çok fayda sağladı. okul ve sosyal hayatımı dengeye koyamadığım için kaygı, anksiyete bozukluğu yaşıyordum. seanslar sayesinde anksiyeteye dair farkındalığımı artırdı. psikologumu kesinlikle taviye ediyorum alanında gerçekten çok başarılı bir psikolog.
s....m
özgüven eksikliği ve kendine duyulan saygının eksikliği sebebiyle geldim çok başarılıydı sınav yılımda gittim ve bana aşırı iyi geldi YKS ye hazırlanılan yıl genelde çok streslidir ama seanslar sayesinde çok rahat geçti
Elif Nur Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Nur Yılmaz, Psikoloji. Size Elif Nur Yılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Çocuk Gelişim Testi, Gessell Gelişim Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi.
Elif Nur Yılmaz adresi nerede?Elif Nur Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Köşk Mahallesi Şehit Üsteğmen Mustafa Şimşek Bulvarı No:50/2 Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Nur Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Elif Nur Yılmaz uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Elif Nur Yılmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Elif Nur Yılmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Elif Nur Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Nur Yılmaz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Elif Nur Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Elif Nur Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Elif Nur Yılmaz hangi sigortaları kabul ediyor?Elif Nur Yılmaz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.