Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Koruyucusu
Lazerli Diş Bakımı
Lokal Anestezi
X-Ray
l.....
Dr. Elif Hanim'i genel bakim ve distasi temizligi icin ziyaret ettim. Tek tek inceleyip kayit alip dolgu gerektiren bir curuk tespit etti. Yillardir dolgumun farkinda bile degilim. Tespitleri ve mudahalelerinin basarisi yaninda, iletisimi de cok kuvvetli oldugu icin tavsiye ettigim bir doktordur.
bü....
Kanal tedavisi gibi herkesin ürktüğü bir tedaviyi kime yatırsam diye düşünürken buldum kendisini. Muhteşem bir hekim. Kibar , güleryüzlü, işinin ehli ve eli hafif. :) hicbir işlemim de (Kanal tedavisi ,dolgu) zerre acı hissetmedim. Hastasının konforu için elinde ne geliyorsa yapıyor.
ça...ı
Uzun zamandır başımı ağrıtan bir dişim için yaptığım araştırmalar sonucu Elif Hanım'ı buldum. Çok memnun kaldım kendisi, işinin uzmanı, güler yüzlü, çok iyi bir doktor.
sa...t
sevgili elif hanım benim müdaim hastası olduğum sayın behzad beyin sayesinde tanımak şansını elde etmiş yeni hastası olarak kendisine yapmış olduğu tedavilerden dolayı sonsuz şükranlarımı sunuyorum diş hekimliği çok değerli bir doktoru bizlere kazandırmıştır başarılarla dolu yaşamının devamını dilerim ,saygılarımla
Elif Özbozdağ isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Özbozdağ, Diş Hastalıkları Ve Tedavisi. Size Elif Özbozdağ tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Lokal Anestezi, Ağız Koruyucusu, Lazerli Diş Bakımı, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Bakımında Lazer Tedavisi, Diş X-Ray, Diş Ilacı Kullanımı, X-Ray, Kök Kanal Tedavisi, Diş Bakımı.
Elif Özbozdağ adresi nerede?Elif Özbozdağ şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zübeyde Hanım Cad. No:32 K:1 D:4 Meriç Apt. İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Özbozdağ isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Elif Özbozdağ online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Elif Özbozdağ hangi dilleri konuşuyor?Elif Özbozdağ ile İngilizce, İtalyanca dilinde konuşabilirsiniz.
Elif Özbozdağ isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Özbozdağ bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Elif Özbozdağ ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Elif Özbozdağ hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Elif Özbozdağ hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hastalıkları Uzmanları
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Diş Hastalıkları Uzmanları
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Diş Hastalıkları Uzmanları
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Diş Hastalıkları Uzmanları
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Diş Hastalıkları Uzmanları
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diş Hastalıkları Uzmanları
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Diş Hastalıkları Uzmanları
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Diş Hastalıkları Uzmanları