Ağlama ve Öfke Nöbetleri
Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme
Tümünü gösterSigortasız hastalar
Çocuklarda Tematik Algı Testi (CAT)
Ağlama ve Öfke Nöbetleri
Rorschach Testi
Tematik Algı Testi (TAT)
Vajinismus Tedavisi
Verbal Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim
Çocuklarda Tematik Algı Testi (CAT)
Almış olduğum eğitimler:
Aile Danışmanlığı eğitimi
Cinsel terapi eğitimi
Çözüm odaklı terapi eğitimi
Bütüncül psikoanalitik psikoterapi uygulayıcı eğitimi
Projektif testler uygulayıcı eğitimi(Tematik Algı Testi – TAT, Rorschach Testi gibi)
Bilişsel davranışçı terapi uygulayıcı eğitimi
Mmpı testi uygulayıcı eğitimi (Minnesota çok yönlü kişilik envanteri)
Eğiticinin eğitimi
Aile ve Çiftler arası anlaşmazlık
Vajinusmus
Erken boşalma
g....s
Elif hanımla 3. görüşmemiz.Bana kendimi o kadar iyi hissettirdiki verdigi güven ve huzur sayesinde.Kendimde degistirmek istedigim eksiklikleri kendime inanarak ve guvenerek basarabilecegimi görmeme yardımcı oldu.
İkili ilişkide yaşamış olduğum sorunlar sebebiyle araştırarak ulaştım Elif Hanım'a. Yaklaşık 6 aydır devam ediyorum. Artık olaylara daha objektif bakabiliyorum. Farkındalığım arttı. Hayattan zevk almaya başladım. Elif Hanım'ın karşılıklı iletişimi çok güzel. Danışana yaklaşımı ve ilgisinden çok memnun kaldım.
y....ş
Elif Hanım’ın sakin ve samimi yaklaşımından dolayı seanslarımızın en başından beri utanıp sıkılmadan kendimi tam anlamıyla anlatabiliyorum benim için çok zor olsa da kendimle barışabilmemde bana çok yardımcı oldu, zorlukları nasıl atlatacağımı bilmediğim dönemlerde bana yol gösterdi Elif Hanım’dan çok memnunum iyi ki tanımışım.
el...f
Bana çok iyi geldi çok az zaman da büyük yollar kat ettik
i̇...̇
İnsanı zor süreçlerden geçerken anlayan, anlayışlı, sevgi dolu, deneyimli, uzman, her an destek olan bir psikologunun olması ne kadar güzel. Sayenizde kendimi çok daha iyi hissediyorum.
r....ö
Hayatımın değişmesine ışık olan, doğruyu yanlışı fark etmemi sağlayan, yürüdüğüm yolda emin adımlarla ilerlememi sağlayan Elif hocaya binlerce kez teşekkür ederim. Eğer sizde bir durumun içinde doğruyu yanlışı ayırt edemiyorsanız etseniz bile buna göre davranmakta zorlanıyorsanız, yürüdüğünüz yoldan emin değilseniz, duygu durumlarınızı kontrol edemiyorsanız doğru adres kesinlikle burası :)
i̇....
Elif Hocadan gayet memnunum. Kendisi çok profesyonel yaklaşıyor o yüzden beğeniyor ve herkese öneririm. 3 seans görüşme sağladım ve devam ediyorum. Seanslardan sonra daha iyi, enerjik, mutlu hissediyorum bazen kötü hissettiğimde oluyor ama bu şekilde ilerliyorum. Kendisinden aldığım seanslardan çok memnunum.
e....a
Bir kaç aydır devamlı gidiyorum ve çok memnunum, elif hanım çok tatlı , iletişim becerisi çok yüksek , çok sevdiğim bir uzman . İyiki gelmişim , iyiki elif hanımla tanıştım , zor zamanlarımı daha çok sağlıklı geçirmeme yardımcı oduğu için de teşekkür ederim .
e....k
İlgililer ve iletişim becerileri güzel memnunum ilgi için çok teşekkür ederim
a....y
Depremden etkilenen insanlarla özel olarak ilgilenmesi Bu süreçte yalnız olmadıgımı hissettirdi. Çok memnunum , bana karşı tutumları çok profesyonel ve ilgiliydi.
Elif Özdemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Özdemir, Psikoloji. Size Elif Özdemir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Aile Danışmanlığı, Tematik Algı Testi (TAT), Durumluk Anksiyete Ölçeği, Aile İçi İletişim Sorunları, Davranış Bozuklukları, Vajinismus Tedavisi, Ağlama ve Öfke Nöbetleri, Cinsel Terapi Danışmanlığı, Bütüncül Psikoterapi.
Elif Özdemir adresi nerede?Elif Özdemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızıltoprak, 907. Sokak Arat Apartmanı no: 1/1 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Özdemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Elif Özdemir uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Elif Özdemir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Elif Özdemir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Elif Özdemir hangi dilleri konuşuyor?Elif Özdemir ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Elif Özdemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Özdemir tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Elif Özdemir hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Elif Özdemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Elif Özdemir hangi sigortaları kabul ediyor?Elif Özdemir tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar