Apse Insizyonu Ve Drenajı
Elif Özen Sandıkçı Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Koruyucusu
Çene Eklemleri Tedavisi
Çene Implantasyonu
İmplant
ha...
Aralık ayında üst çeneme 4 adet implant, alt çeneme ise hem kemik düzeltme, hem de 6 adet implant uygulandı. Benim gibi diş fırçalamada bile eziyet çeken biri için gercekten mükemmel bir süreçti. İşinin ehli, gerçekten harika bir uzman; hastasıyla empati yapan, bütün korkularını yenmesine yardım eden bir hekim; olması gereken tüm şartları sağlamaya çaba gösteren, azimli bir İNSAN arıyorsanız; sağlık ve estetiğinize şüphe duymadan kavuşmak istiyorsanız; tedavinizi, hengameden uzak, sükunetle, düzen ve disiplin içinde, son derece hijyenik şartlarda ve güvenle yaptırıp, mutluluk ve gülücüklerle tamamlamak istiyorsanız.... Doğru yerdesiniz. Kendim ve tavsiye ettiğim tüm arkadaşlarım adına söylemek isterim ki: MİNNETTARIZ.
Sağlığa ulaşmanın bu kadar zorlaştığı bir zamanda, sizler gibi hocalarımızın varlığını bilmek, bizler için büyük şans. Tekrar teşekkürler...
ad...r
Merhaba,
Muayene sonrası Elif Hoca çözümü o kadar güzel anlattı ki,
yaklaşık iki buçuk saat süren operasyonla
üst damaktan iki çekim ve
aynı damağa toplam altı tane implant montajı yaptırdım.
Tuğba hoca, Elif Hocayı asiste ederek operasyona katıldı.
İki hârika uzman, son derece temiz ve ustaca bir çalışma ile
diş sorunumun en büyük kısmını o seansta çözdüler.
Bu başarılı seans, alt damağıma yapılması gereken iki implant montajının kararını vermemi de kolaylaştırdı.
Elif hoca, bir hafta sonra da o iki implantın montajını tamamladı.
Benim gibi kaprisli bir hastaya gösterdikleri sabır, tebessüm ve
anlayışın yanı sıra
kullandıkları kaliteli malzemeler,
tertemiz muayenehaneleri,
güler yüzlü asistanları
kalitelerini daha da arttıran etkenler arasındadır.
İmplantların damağa kaynaması için beklemem gereken dört ayın sonunda üst dişlerin provalarını da tamamlayıp
dişlerimi taktı.
Dişlerimden çok memnunum.
Elif hoca başta olmak üzere,
emeği geçen tüm meleklere,
en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
Elif Hocamız tanının ve tedavinin tüm detaylarını paylaştı ve süreci anlaşılır bir dilde anlattı. Tedavimin ilk adımında da yaptığı işlemin ne olduğunu, etkisini ve benim üstüme düşen bakım sorumluluklarımı anlattı, süreçte çok ilgiliydi. Ayrıca konum ve ortam da çok güzel , temiz ve ulaşılabilir. Şimdiye kadar iki randevumu tamamladım ve herhangi bir bekleme yada ilgisizlik ile karşılaşmadım. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.
um...c
Hocam i tanidigim icin cok sansliyim cok iyi bir cerrah ben a.s hastasiyim benimle ozel ilgilendi cene eklemi muayinemi, cerrahi dis cekimimi gerceklestirdi.cok anlayisli beni dinledi ve gerekli bilgileri verdi cok basarili bir hekim iyiki varsin hocam
t....a
Elif Hanım ile ortodontist hekimin önerisi ile tanıştım ve iyi ki tanıştım. Gömülü 20lik diş ameliyatı için gittim öncesinde bütün detayları konuştuk bana her şeyi anlattı sonrasında karşılaşabileceğim durumları ilaçlarımı nasıl ne sıklıkla kullanmam gerektiği vs. o kadar detaylı ve anlaşılır anlattı ki. Gelelim ameliyat dakikalarına önce uyuşturdu sonrasında Tuba Hanım ile operasyona başladılar tahmini yarım saat dediler ama 10 dakika sonra geçmiş olsun dediklerinde anladım bittiğini ne ara bitti nasıl oldu anlamadım bile sadece dikiş için ip gördüğümü hatırlıyorum o kadar. Elif Hanım öyle güler yüzlü biri ki ameliyat esnasından yapılan bütün işlemleri bana sıkılmadan anlattı ve gerçekten alanında çok çok iyi. Gerek Elif Hanım gerekse diğer çalışanlara sonsuz teşekkürler, şimdi tereddütsüz diğer çekimler için de kendisinden randevu alacağım
me...e
Merhaba,
Elif hanımın yaklaşımı,pozitif enerjisi sayesinde çok korktuğum dişçi koltuğundan mutlulukla kalktım.20 lik diş çekiminde oldukça başarılı.Kesinlikle tavsiye ediyorum.KendısıneTekrar teşekkür ederim.
s....d
Kistli azı dişimin cerrahi işlemi kısa bir sürede ağrısız ve sorunsuz bir şekilde yapıldı. Doktor hanımın uzmanlığı tecrübesi cerrahi süreç ve sonrasına dair bilgilendirmesi, ekibin ilgisi alakası çok güzel kendilerine burdan tekrar teşekkürler. Sağlıklı günler dilerim.
s....u
İlgi alaka çok iyi . Covit dönemine rastlayan implantımın yapımı uzun sürsede (covit yasaklarından dolayı), kısıtlamaların yumuşatılmasının ardından tamamlandı. Bu süreçte bütün temizlik kurallarına uyuldu. Tedavi sürecinde bana covid bulaşır korkum hiç olmadı. Sorunsuz bir şekilde dişlerim yapıldı. Her şey için teşekkürler.
c.....
Doktorum Güler yüzü yumuşacık elleriyle diş korkumdan tamamen arınarak kanal tedavimi yaptı. Dişim çok kötü durumdaydı dişimi sorunsuz temiz bir şekilde kurtardı. Eline sağlık Elif hocam
fa...i
Doktorumun yaklaşımı ve ilgisi beni mutlu etti. Normalde diş tedavisinden korkan biriyim ama tedavi aşamasında doktorumun rahatlatıcı yaklaşımı sayesine panik olmadım teşekür ederim.
Ayrıca temizlik konusunda çok titiz bir sunum sergilendi. Emeği geçen herkese çok teşekür ederim.
Elif Özen Sandıkçı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Özen Sandıkçı, Diş Hekimi, Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi. Size Elif Özen Sandıkçı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, Estetik Porselen, Tam Diş Protezi, Diş Dolgusu, Lamina Uygulamaları, Pembe Estetik, İmplant, Kemik Grefti, Apse Insizyonu Ve Drenajı.
Elif Özen Sandıkçı adresi nerede?Elif Özen Sandıkçı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Karadeniz Mahallesi No:34 Mühendisler Apartmanı K:2 D:5 Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Özen Sandıkçı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Elif Özen Sandıkçı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Elif Özen Sandıkçı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Elif Özen Sandıkçı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Elif Özen Sandıkçı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Özen Sandıkçı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Elif Özen Sandıkçı hakkında ne düşünüyor?Toplam 32 hasta / danışan, Elif Özen Sandıkçı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Samsun bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Diş Hekimleri