Restoratif Diş Tedavisi Randevusu
Hacettepe Üniversitesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Koruyucusu
Dental Anestezi
Diş Bakımı
Diş Çekimi
Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları
Estetik Porselen
Lokal Anestezi
p.....
Elif Hocam amalgam dolgularimi cikarip estetik dolgu yapti. Tedavi sirasinda ve sonrasinda bir ağrı kesinlikle olmadi. Ayrintili bir dis bakimi yapti. Ayrica işlem aşamasında neler yaptigina dair bilgi de veriyor. Ozellikle diş tedavilerinden ve hekimlerden çekinenler icin belirteyim; Elif Hanim cok nazik ve tatli bir hekimdir. Gercekten cok memnunum. Cok tesekkur ediyorum.
m ...ç
Diş taşi temizliği icin gitmiştim.Bana detaylı bir şekilde diş taşinin ne olduğunu neden oluştuğunu anlattı.Işlemden sonra neler yapmam gerektiğini söyledi.Diş taşi temizletmekten çok korkuyordum, fakat Elif Hanımın eli çok hafifti korktugum gibi olmadı.Elif Hanima ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim.
Elif Öztürk Bayazıt isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Öztürk Bayazıt, Restoratif Diş Tedavisi, Diş Hekimi. Size Elif Öztürk Bayazıt tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Restoratif Diş Tedavisi Randevusu, Normal Randevu, Lokal Anestezi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Estetik Porselen, Dental Anestezi, Diş Çekimi, Diş Bakımı, Ağız Koruyucusu, Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları.
Elif Öztürk Bayazıt adresi nerede?Elif Öztürk Bayazıt şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hacettepe Üniversitesi Sıhhıye Altındağ Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Öztürk Bayazıt isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Elif Öztürk Bayazıt online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Elif Öztürk Bayazıt isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Elif Öztürk Bayazıt, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Elif Öztürk Bayazıt hangi dilleri konuşuyor?Elif Öztürk Bayazıt ile Almanca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Elif Öztürk Bayazıt isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Öztürk Bayazıt bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Elif Öztürk Bayazıt ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Elif Öztürk Bayazıt hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Elif Öztürk Bayazıt hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Elif Öztürk Bayazıt hangi sigortaları kabul ediyor?Elif Öztürk Bayazıt tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Restoratif Diş Tedavisi Uzmanları
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Restoratif Diş Tedavisi Uzmanları
Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Restoratif Diş Tedavisi Uzmanları
Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Restoratif Diş Tedavisi Uzmanları
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Restoratif Diş Tedavisi Uzmanları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Restoratif Diş Tedavisi Uzmanları