Online Randevu Takvimi
etkin değil
Hekim aynı zamanda Kupa terapisi ve Mezoterapi ve Ozon terapi sertifikaları ile hastalıklar ile ilgilenmektedir.
Akupunktur Randevusu
Saç Mezoterapisi
Tıbbi Detoks
Zayıflama
Görüşler içerisinde ara
38 senedir sigara kullanıcısıydım, bu kadar rahat bırakabileceğimi düşünmüyordum. Kendisi ile görüştükten sonra bunun o kadar da zor olmadığını gördüm. Tek seansta sigarayı bıraktım, (GALİBA DİYORUM ÇÜNKÜ CANIM HİÇ İSTEMİYOR SİGARAYI pozitif ve ilgili davranması, 7/24 ulaşılabiliyor olması ve güven sağlaması beni memnun etti. Ben de çevremde herkese tavsiye ediyorum.
HPV pozitif olduğum için Elif Hanıma gittim. Ozon tedavisi, uyguladığı diğer tedaviler ve beslenme önerileri sayesinde kısa sürede virüsten kurtuldum. Kendisine o kadar minnettarım ki... İzmir de bu kadar mütevazi ve işini severek, hakkıyla yapan bir doktor olması büyük bir şans. Hiç düşünmeden, gönül rahatlığıyla kendinizi Elif hanımın ellerine bırakabilirsiniz.
Sigara birakmak benim icin hayal gibi bir şeydi. Şuan 11 gün oldu karşımda insanların paketleri olmasına rağmen bir duyarsızlık asla içme isteğim yok. Tabi doktorumuza istediğimiz zaman ulaşabiliyor olma, güler yüzleri, gayet rahat bir şekilde tamamladık.
Çok ilgili ve işini sonuna kadar doğru ve Güleryüzlü yapan doktor ve yardımcıları.. 16 yıldır sigara içiyorum çok denedim bırakmayı ama hep 1-2 haftayı geçmedi başladım tekrar ama Elif hanım yardımcıları ve Biorezonans sayesinde 1 saat içinde bıraktım inanamadım. Sigarayı bırakmak isteyen herkese tavsiye ederim.
46 yıl sigara içtim. Kendi
kendime bırakmayı denesemde başarılı olamadım. Biorezonansı araştırdım, Elif Hanımın hasta yorumlarını okuyup irtibat kurdum. Doğrusu 40 yılı aşkın sürede yapamadığım şeyin 1-1,5 saatlik bir sürede olabileceğine pek ihtimal vermiyordum. Elif Hanım sayesinde yaklaşık bir aydır sigara içmiyorum bu inanılmaz bir şey. Beni yıllar sonra sigaradan uzaklaştırdı için kendisine müteşekkirim.
Yıllardır kendi başıma sigarayı bırakamadım.Akupunktur sayesinde geri kalan yıllarımı sağlıklı geçireceğim için çok mutluyum.Teşekkürler Elif Hanım
y....e
Baş ağrısı, migren gibi sorunlarınız varsa Elif hanımla tanıştığınız için şanslısınız. Bilgisi, devamlı motive edici sözleri, ilgisi ve işinin ehli olmasıyla akupunktur ve nöral terapi seanslarımıza devam ediyoruz. Şuana kadar yaklaşık 5 seans tedavi oldum ve baş ağrım ve göz kuruluğumda ciddi hafifleme oldu. Ağrı ile ilgili bir sorununuz varsa Elif hanımı öneririm. İy çalışmalar.
Kesinlikle etkili bir tedavi yontemi sigarayi birakmak icin biorezonans. Ben cok memnun kaldim. Herkese oneriyorum. Seans sonrasi da surekli arayip psikolojik destek veriyorlar ve akupuntur ile tedavinin desteklenmesi harika.Cok tesekkurler Elif Hocam..
t....k
7 aydır sigara içmiyorum sayesinde ve çok memnunum. Daha önce kendim başaramamıştım bunu. Herkese de tavsiye ediyorum kendisini. 15 yıl kadar önce babam da kendisi ile birlikte sigarayı bırakmıştı, ben de isteğim üzerine araştırıp iletişim bilgilerini buldum ve gittim. Tek seansta sorunum çözüldü, ben de çevreme tavsiye ettim ve etmeye de devam edeceğim.
e....n
Son derece ilgili ve mükemmel bir hekim. Sigarayı bırakma konusunda çok yardımcı oldular. Özellikle bu konu hakkında arayışı olan herkese öneririm kendisini. Ben de bir tavsiye ile gitmiştim, tam bir ay oldu ve çok memnunum.
Elif Petek Dereli isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Petek Dereli, Akupunktur. Size Elif Petek Dereli tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Nöralterapi, Mezoterapi, Lipoliz, Akupunktur Tedavisi, Akupunkturla Zayıflama Tedavisi, Akupunktur ile Migren Tedavisi, Kulakta Akupunktur, Kozmetik Akupunktur, Akupunktur Randevusu.
Elif Petek Dereli adresi nerede?Elif Petek Dereli şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alsancak Mahallesi Atatürk Caddesi No:338/6 Paşa Apartmanı İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Petek Dereli isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Elif Petek Dereli online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Elif Petek Dereli isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Elif Petek Dereli, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Elif Petek Dereli hangi dilleri konuşuyor?Elif Petek Dereli ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Elif Petek Dereli isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Petek Dereli bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Elif Petek Dereli ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Elif Petek Dereli hakkında ne düşünüyor?Toplam 36 hasta / danışan, Elif Petek Dereli hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.