n....n
Eşim akciğer embolisi olmuştu ve zaturreye çevirmişti medikalpark kocaeli hastanesinde elif hanım tedavi etmişti. Pazar günü bile sırf eşim için hastaneye gelmişti.ilgisinden aciklayiciligindan kibarligindan çok etkilenmiştim.allah böyle doktorlarimizin sayısını artırsın.mukemmel bi doktor
ta...r
Kendisi ile Silivri Anadolu hastanesinde görev yaparken sağ ak ciğerimde ödem olması dolayısı ile tanıştım. Uzmanlığı yanında tek kelime ile mükemmel bir insan. Silivri den ne sebeple ayrıldığını bilmiyorum, ancak Silivri için büyük bir kayıp. İnşallah görev yaptığı yerde kıymeti bilinir.
sü...n
doktor hanım çerkezden ayrılmanıza üzüldüm, umarım sizin için en iyisiolmuştur
me...n
işini dikkatli yapan güleryüzlü doktor hnm tavsiye ederim.
bu...ç
doktor hanım, babamın tanı sürecinde göstermiş olduğunuz özen, ilgi ve alaka için teşekkür ederim. sizi tanıdığımız için çok şanslıyız.. başarılarınızın devamını dilerim
se...i
elif hanıma önce göstermiş olduğu güler yüzden dolayı teşekkür ederim .babam ve kendi adıma.iyi ki anadolu hastanesine geldiniz
ha...r
başarılarının devamını dilerim doktor hanım, umarım uzun süre burada kalırsınız
me...t
Doktor hanım hasta yoğunluğuna rağmen herkesle ilgilenmeye çalışıyor. Hastalarına karşı güler yüzlü. Allah razı olsun kendisinden.
a...
gördüğüm en muhteşem doktor
Elif Reyhan Mollarecep isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Reyhan Mollarecep, Göğüs Hastalıkları.
Elif Reyhan Mollarecep adresi nerede?Elif Reyhan Mollarecep adresini belirtmedi. Elif Reyhan Mollarecep yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Elif Reyhan Mollarecep adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Reyhan Mollarecep isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Elif Reyhan Mollarecep online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Elif Reyhan Mollarecep isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Reyhan Mollarecep bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Elif Reyhan Mollarecep ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Elif Reyhan Mollarecep hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Elif Reyhan Mollarecep hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.