Atatürk, No 26 Ata Plaza Kat 2 Fevzi Çakmak Mahallesi Gazi Blv. No:26,, Uşak Merkez, Uşak
Atatürk, No 26 Ata Plaza Kat 2 Fevzi Çakmak Mahallesi Gazi Blv. No:26,, Uşak
Uşak Özel Empati Aile Danışmanlık Merkezi
şs...c
hayatımın en kötğ zamanında tanıştım Elif hanımla. bana soru sora sora resmen üzerimdeki tozu temizledi de parladım. O kadar güzel çıkardı ki beni oradan. Şimdi ışığımla hayatıma devam ediyorum.
d.....
Elif hanımla gayet güzel benim kaliteli anlayışıma uygun zaman geçiriyoruz.
İhtiyacım olan durumu tespiti ve güzel yönlendirmesinden çok memnun kaldım. Kendimi aradığım bu süreçte çok katkısı oldu. Yönlendirmeleri sorduğu sorularla farkındalığımı arttırdı.
Samimi duruşuyla bana güvende olduğumu hissettiriyor
İşinde başarılı olduğunu düşünüyorum.
Elif Şanlı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Şanlı, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Elif Şanlı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Elif Şanlı adresi nerede?Elif Şanlı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk, No 26 Ata Plaza Kat 2 Fevzi Çakmak Mahallesi Gazi Blv. No:26, Uşak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Şanlı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Elif Şanlı uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Elif Şanlı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Elif Şanlı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Elif Şanlı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Şanlı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Elif Şanlı hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Elif Şanlı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Elif Şanlı hangi sigortaları kabul ediyor?Elif Şanlı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.