Tınaztepe Üniversitesi Buca hastanesi Buca İzmir
2002 – 2008 yılları arasında İzmir Bozyaka SSK hastanesinde, 2008 – 2010 yılları arasında da İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Belediye Hastanesinde Gastroenteroloji ve İç Hastalıkları uzmanı olarak görev yaptı. 2010 yılından itibaren halen İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapmaktadır.
2011 – 2012 arasında bir yıl için Amerika Birleşik Devletleri’nin Tennessee Eyaletinin başkenti Nashville’deki “Vanderbilt Üniversitesi” Hastanesi, Gastroenteroloji Bölümünde Prof. Dr. Michael Vaezi gözetiminde araştırmacı olarak çalıştı. 2013 yılında Üniversitelerarası Kurul tarafından bilimsel yayın incelemesi ve sözlü sınav aşamalarını geçerek “Doçentlik” ünvanını aldı. Eylül 2020’de Profesörlük ünvanı almıştır.
Görev yaptığı İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile birlikte Kasım 2021 itibariyle özel muayenehanesinde de hastalarına hizmet etmektedir.
Evli ve iki kız çocuk annesidir.
She was born on September 9, 1970 in Gallipoli, Çanakkale. She completed her primary education at “Ankara Primary School” in İzmir Karşıyaka, and her secondary and high school education at “İzmir American High School”. She completed her medical doctorate education from Ege University Faculty of Medicine in 1994. She completed her Internal Diseases specialization training in İzmir Buca SSK Training and Research Hospital Internal Diseases Clinic in 1999. She completed her Gastroenterology Minor Specialization from Ege University Faculty of Medicine, Department of Gastroenterology in 2002.
She worked as an Internal Medicine and Gastroenterology specialist at İzmir Bozyaka SSK Hospital between 2002 and 2008, and at İzmir Metropolitan Municipality Eşrefpaşa Municipality Hospital between 2008 and 2010. She has been working at İzmir Katip Çelebi University Atatürk Training and Research Hospital since 2010.
Between 2011 and 2012, she worked at the “Vanderbilt University” Hospital, Department of Gastroenterology in Nashville Tennessee, USA for one year. She worked as a researcher under the supervision of Prof. Michael Vaezi. In 2013, she passed the scientific publication review and oral exam stages by the Interuniversity Board and received the title of “Associate Professor”. She received the title of Professor in September 2020.
She has been serving her patients in her private clinic as of November 2021, together with İzmir Katip Çelebi University Atatürk Training and Research Hospital.
She is married and has two daughters.
z....
Doktor hanıma kabızlık şikayeti ile gitmiştim. Çok güzel ilgilendi. Kolonoskopi yapıldı. Verdiği tedavi ve ilgisi ile tamamen iyileştim. Çok memnun kaldım.
f....b
İntestinal metaplazi tanısıyla gittim. Başlangıçta çok detaylı açıklama yapıldı. Güvendim. Tedaviye başladık. 14 günlük tedavi sonrası 2 ay sonraya endoskopi için randevu verdi. Fakat ilaç tedavisi sırasında yan etkileri ağır yaşadım. O nedenle doktor hanıma soruyordum. İkinci soruşumda (farklı bir yan etki için) doktor hanım tarafından whatsapp üzerinden engellendim. Tavsiye etmiyorum. Bir hasta olarak bilgi almanın en doğal hakkım olduğuna inanıyorum. Zaten hassas bir insanım bir de hassas bir tedavi sürecinde bu olmadı. Tedavimi böylelikle yarım bırakmış oldu. Ben de ilaçları kesmek durumunda kaldım görüşemeyince. Üzücü bir deneyim.
Prof. Dr. Elif Sarıtaş Yüksel
Benim özel telefon numarama değil diğer numaraya her sorunuzu sorabilirsiniz. Özel telefon numaramı çocuklarım ve yaşlı anne ve babam için ve çok çok acil durumlar için kullanıyorum. Sağlıklı günler dilerim
y....̇
Elif hocama çok teşekkürler 26.03.22 de karın boslugundaki ağrılarım için gittim dinledi ve nasıl bir yol cizecegimizi anlatti kolonoskopi ve endoskopi istedi şükür temiz çıktı karaciğer deki bı miktar büyümeyle ile ilgili de film ve mr cektirdim sonuçlar çıktığında da bilgi verdi sağolsun hocam kon trol içinde çağırdı sonuçları anllatti ilaçlarımı yazdı tekrar çok teşekkürler hocam
ya...
Elif Hoca'ya karın şişkinliği ve kronik kabızlık nedeniyle başvurdum. Daha önce tanısı konmuş gastrit ve reflü teşhisim vardı. Elif Hoca, ilk randevuda uzun uzun dinledi, notlar aldı. Sonrasında tetkikleri istedi. Her zaman ulaşabildiğim, her soruma yanıt alabildiğim, detaycı ve ilgili bir hekim.
se...t
Dr. Elif Hanım'a eşimin bir yıldır çektiği ülserit kolit rahatsızlığından dolayı baş vurduk. Çok sıkıntılı bir süreçte bize destek verdi. Sabırla yaptığı açıklamalarla bizi dinledi. Yol gösterdi. Uyguladığı tedavi ile eşim normal hayatına dönebildi. ona geldiğimizde eşim 20 kg vermiş hem ruhen hem de fiziken çökmüş , zor yürüyordu. 3 ay kadar süren sıkı tedavi sonrası şimdi yeniden hayata dönmüş gibi. Tekrar eski sağlığına kavuştuğu için çok memnunun ve çok minnettarız. Bu süreçte her aradığımızda her sorumuzda bizi cevapsız bırakmadı. Mesleğini seven hastalarına değer veren, samimi bir insan olduğunu derdinizi anlatmaya başladığınız an hissediyorsunuz. Hocam , size çok teşekkür ederiz, çok minnettarız.
Elif Hanım doktorluğu bir yana hastalarına bir arkadaş, bir aile üyesi gibi davranıyor. Sizi çok iyi dinleyen, son derece güler yüzlü harika bir doktor. Bana ülseratif kolit teşhisi konuldu. Verdiği ilaçlar sayesinde ilk atağımı çok rahat geçirdim. Kolonoskopi ve endoskopiyi bizzat kendisi yaptı. Çok titiz her ayrıntıyla ilgilenen biridir. Verdiği ilaçlar çok iyi geliyor. Elif Hanıma çok teşekkür ediyorum tedavi ve desteği için. İyi ki varsınız.
Mide ve bağırsaklardaki gaz ve kötü koku için gittim. Hiç bir noktayı atlamamak için dünden bugüne yaşadığım her türlü rahatsızlığa dair çok geniş kapsamlı anamnez aldı ve not etti. İlgisi ve güleryüzlü yaklaşımı, aylardır süren şikayetlerimi dikkatle dinlemesi, iyileşeceğime yönelik umutlarımı artırdı. Bir aylık tedavinin ardından endoskopi ve kolonoskopi yapacak. Şunu da söylemeden geçemeyeceğim, aynı ilgi ve güleryüzlü yaklaşımını yalnız muayenehanesinde değil, Atatürk EAH nde de gördüm, bir insan hiç mi gerilmez, yorulmaz. Elif hoca mesleğini ve hastalarını seven idealist bir insan. Yolu açık olsun. Daha tedavimin başındayım, gelişmeleri buradan tekrar paylaşacağım.
4 yıldır ülseratif kolit hastasıyım tanım konduktan sonra 3 farklı doktordan tedavi aldım hepsi alanında iyi profesyonel doktorlardı en önemli sorun ishal iştahsızlık karın ağrısı ve kilo kaybının olduğu atak dönemlerinde doktorlarıma ulaşamamaktı En son atak döneminde Elif Hanım la tanışmamız bizim için bir şanstı kendisi ayrıntılı bilgi vermesiyle ilgili tavırları ve hastayı sahiplenmiş tavrıyla adım adım anlatarak yaptığı tedavi süreciyle tam olarak kendimi güvende hissetmemi sağladı çok büyük bi özveri bilgiyle birleşince psikolojinin de etkili olduğu hastalık sürecimde atak dönemini sorunsuz geçirdiğim için kendisine minnettarım
mu...ş
Doktorluktan önce insanlığı merkeze alan, alanında çok değerli bir hekimdir. Yaklaşık 2014 yılından bu güne kadar takibinde olduğum , sayısını bile hatırlamadığım sıklıkta kapısını çaldığım hastalığımın (ülseratif kolit) her döneminde tüm imkan ve tedavileri sunan hiç bir zaman desteğini esirgemeyen belkide hakkını hiç bir zaman ödeyemeyeceğim kıymetli bir doktordur. iyi ki varsınız hocam. Rabbim hayırlı,sağlıklı, huzurlu uzun ömürler versin...
Ben 18 yıldır ülseratif kolit bağırsak hastasıyım.Elif Hanım ilaç tedavileriyle bana yön gösteriyor.Beni çok iyi bir şekilde yönlendiriyor, aktif geçen dönemlerimde takip etmek istiyor.Elif Hanım çok iyi dinliyor, kişisel birşeyleri bile paylaştığımda sırt dönmüyor.Çok iyi bir insan, severek doktoruma gidiyorum.
Elif Sarıtaş Yüksel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Sarıtaş Yüksel, Gastroenteroloji, İç Hastalıkları. Size Elif Sarıtaş Yüksel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Elif Sarıtaş Yüksel adresi nerede?Elif Sarıtaş Yüksel adresini belirtmedi. Elif Sarıtaş Yüksel yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Elif Sarıtaş Yüksel adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Sarıtaş Yüksel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Elif Sarıtaş Yüksel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Elif Sarıtaş Yüksel hangi dilleri konuşuyor?Elif Sarıtaş Yüksel ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Elif Sarıtaş Yüksel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Sarıtaş Yüksel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Elif Sarıtaş Yüksel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Elif Sarıtaş Yüksel hakkında ne düşünüyor?Toplam 24 hasta / danışan, Elif Sarıtaş Yüksel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.