Aile İçi İletişim Sorunları
Yale-Brown Obsesyon Kompulsiyon Derecelendirme Ölçeği
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
a...
Doktortakvimi üzerinden ulaştım. Aile içinde sıkıntılarım ve kişisel problemlerim vardı. Üstesinden gelemiyordum ama Elif Hanım sayesinde inanılmaz bir değişim yaşadım ve benliğimi buldum desem yeridir. 6. Seansım olmasına rağmen kendimi çok iyi hissediyorum. Problemlerimin üstesinden gelmeme yardımcı oluyor. Kendisi çok mütevazı, çok dikkatli dinliyor ve çok açıklayıcı anlatıyor. Ben çıkılmaz durumları anlattığımda kendisinin rehberliği sayesinde önümü görebiliyorum. Bütün çevreme tavsiye edeceğim
n....t
Elif hanıma bir arkadasimin tavsiyesiyle gittim.Depresyon tedavisi icin.Kendimi surekli arkadas ortamlarindan kacarken ve herhangi bir sey yapamamaktan alikoyamiyordum.Asosyal olmustum.Hic birseyden zevk alamiyordum.Yasamak bile istemiyordum cogu zaman.Nwden yasiyorum diyordum.Ama Elif hanim sayesinde hayata yeniden basliyor gibiyim.Öncelikle harika bir insan ,gerek kişiliğiyle, gerekse tedavisiyle..İyileşme surecim mükemmel gidiyor,Elif hanım sayesinde.Basarilar diliyorum..
k.....
Benim ilk terapi deneyimim kendisiyle gerçekleşti ve çok memnun kaldığım olumlu bir sürece başladığımı düşünüyorum Elif hanımla. Kendisi, gelişime açık, naif ve işini severek yapan bir psikolog. Yaptığımız görüşmelerden kendimi daha iyi tanıyarak ayrılıyorum. Bu bir süreç ve o da iyi bir rehber.
ha...a
Kendisiyle takıntılarım, aşırı kaygılı olmam ve sebebinin bu kaygılar olduğu fiziksel sorunlarım sebebiyle görüşmeye başladım. Çok sayıda psikoloğa gitmiş birisi olarak söylebilirim ki: En önemli şeylerden birisi siz acı çekerken öylesine değil de can kulağıyla dinlendiğinizi, anlaşıldığınızı hissetmenizdir. Kendisinin dikkatli,ilgili ve güven verici yaklaşımı sayesinde kendimi daha rahat hissediyorum. Elif Hanım tam da uzun ve sabır gerektiren bu süreçte çok iyi bir kılavuz oldu. Tekrardan teşekkür ederim kendisine.
g.....
Elif Hanım'la yollarımız kendimi çok sıkışmış hissettiğim bir dönemde, bir yakınımın önerisi ile kesişti. Kendisi ile terapiye başlamanın son zamanlarda kendime yaptığım en büyük iyilik olduğunu düşünüyorum. Yaşadığım/zor olduğunu düşündüğüm şeylere dışarıdan bakabilmemi sağlaması, yargılanılmaktan korkmaksızın kendisine her şeyi açabileceğinizi hissettirmesi ile hayatımda şimdiden çok önemli bir yere dokundu. Seans saatlerine riayet eden, mesleğinde profesyonel birisi. Alanında uzman bir psikolog ihtiyacınız olduğunda, Elif Hanım'la tanışmanızı dilerim. Tavsiye ederim.
t...
Elif Segah Hanım'a psikiyatristimin tavsiyesi üzerine gittim ve korkularım vardı. Panik bozukluğum için başvurdum. Kendisinin güler yüzlü olması ve uzmanlığı beni güvende hissettirdi ve anlaşıldığımı hissettim. Bana olan yaklaşımı olumlu ve umut vericiydi; bu nedenle aldığım terapi bana şimdiden iyi gelmeye başladı. Elif Hanım'ı yakın arkadaşlarıma tavsiye etmeye başladım.
h...
Elif Hanım'a DoktorTakvimi.com aracılığıyla ulaştım. Son zamanlarda kendimi çökkün hissettiğim ve kafamdan atamadığım düşünceler nedeniyle Elif Hanım'la görüşmeye karar verdim. Görüşme öncesi ve ilk görüşmede bazı çekincelerim vardı çünkü bu benim ilk terapi deneyimimdi. Ancak Elif Hanım bu çekinceleri çok hızlı bir şekilde aşmama yardımcı oldu. Açıkçası bazı şeyleri anlatmaya korkuyordum, ama bana yaklaşımı çok olumlu ve destekleyiciydi. Onunla birlikte yargılanmadığımı hissetmek çok güzel ve rahatlatıcıydı. Elif hanımın güler yüzlü oluşu, danışana olan yaklaşımı ve uzmanlığının güven vermesi bence öne çıkan özellikleri. Kendisini şimdiden birkaç kişiye tavsiye ettim ve içtenlikle herkese tavsiye ederim.
Elif Segah Berkem isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Segah Berkem, Psikoloji. Size Elif Segah Berkem tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı, Durumluk Anksiyete Ölçeği, Süreklilik Anksiyete Ölçeği.
Elif Segah Berkem adresi nerede?Elif Segah Berkem şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çarşı mah. Çimentepe cad. No:17/7 Şehzadeler/Manisa Manisa
- Alsancak, Kıbrıs Şehitleri cad. 32/3 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Segah Berkem isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Elif Segah Berkem online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Elif Segah Berkem isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Elif Segah Berkem, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Elif Segah Berkem hangi dilleri konuşuyor?Elif Segah Berkem ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Elif Segah Berkem isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Segah Berkem bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Elif Segah Berkem ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Elif Segah Berkem hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Elif Segah Berkem hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Elif Segah Berkem hangi sigortaları kabul ediyor?Elif Segah Berkem tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.