Lisans eğitimimi Başknet Üniversitesi Psikoloji Bölümünde tamamladım.
Lisans hayatım boyunca bir çok literatür okuması yaptım ve farklı
alanlarda araştırma önerileri yazdım. TÜBİTAK tarafından desteklenen "Covid-19 Döneminde Kanser
Hastalarının Covid Stresi, Psikolojik Dayanıklılığı ve İyi Oluşu Arasındaki İlişkinin incelenmesi" başlıklı
çalışmada proje ortağı olarak görev almaktayım.
Psikoloji 4. Sının öğrencisiyken Moodist Psikiyatri ve Nöroloji Hastanesinde Stajyer Psikolog olarak görev aldım. Mezun olduktan sonra Ankara'da bir Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde kurum psikoloğu olarak görev aldım. Şuanda aktif olarak Türkiye Çocuk Gelişim Akademisin'de danışanlarımı görmekteyim.
Çalışma Alanlarım:
Louisa Duss
Masal Terapi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Türkiye Çocuk Gelişim Akademisi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
Çocuk Değerlendirme Paketi
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuklarda Uyku Problemleri
Ön Görüşme
Türkiye Çocuk Gelişim Akademisi
Kendisinin sosyal medya hesabını görmüştüm, kendim için görüşme sağladım. Biraz kaygı problemlerim vardı. Kendisi çok tatlı bir insan. Birkaç arkadaşımı da yönlendirdim. Konuşurken bayağı kendimi iyi hissettim. 3 seans aralıklı olarak görüşme sağladım. Her şey benim için iyiydi. Ben daha çok fiziksel şeyler yaşıyordum. Çok heyecanımı bastıramıyordum kendisiyle görüştükten sonra o kadar da kafama taktığım şeylerin büyük sorunlar olmadığını fark ettim.
f.....
Sıla Hanım'la nişanlılık sürecimde bazı yürütme konusunda, iletişim noktasında problemlerimizden dolayı görüşme sağladık. İlişki olarak görüşmemiz olmuştu. Karşı tarafı tanıma, esnek olma konusunda danışmanlık hizmeti aldım. Uzun bir görüşmemiz olmadı fakat ilişkide sorunları çözme konusunda yol gösterici oldu. Çatışmalarda nasıl bir dil kullanmam gerektiğini, kendimi ifade etme nokrasında daha açık olmam gerektiğini, genellikle iletişimi nasıl kuracağımı, isteklerimi ve ihtiyaçlarımı dile getirme noktasında eksik olduğum noktalar vardı. Bu konuda güzel yol arkadaşlığı yaptı.
Kendisiyle çok güzel bağımız, ilişkimiz oldu. Ciddi anlamda bana iyi geldiğini düşündüğüm insanlardan birisi. 3-4 seans görüşme sağladım. Biraz daha beni mutsuz eden şeylerden, motivasyon düşüklüğünde, ailevi ilişki sorunlarımda kendimde de hata aramam gerektiğini sayesinde gözlemleyebildim. Bir şeyleri yoluna koysam da hep kendisiyle devam edeceğim.
d.....
Kendisinden çok memnun kalıyorum. Sıla Hanım bence danışanın nasıl iyi geleceğini bilen bir psikolog. Ben de gayet memnun kaldım. Hayatımda değiştirdiği şeyler oldu. 6-7 seans görüşme sağladım. Stres yönetimi daha iyi yaptığımı düşünüyorum. Eskisi gibi fevri değilim. Daha sakin insan oldum ve takılmamayı öğrendim.
s....)
13 yaşında ergen dönemi için gittim. Gayet memnun kaldım o yüzden tavsiye ederim. 3 seans görüşme sağladım ara sıra görüşüyoruz. Yine tekrar görüşmeyi istiyorum. Kızım da farklılıklar var ben de daha farklı yaklaşmaya başladım. Oturup sakin sakin konuşmaya başladık. Büyük adımlar var o yüzden tekrar gitmeyi düşünüyorum. Bu zor dönemlerde gidilmesi, yapılması gereken şeyler çünkü ergenlik zor bir süreç.
c.....
Seanslarına katıldım çok da iyi geldi. Ben faydasını gördüm. Kendisiyle yaklaşık 2 buçuk 3 ay kadar 8-9 seans görüşme sağladım. Stres yönetimim yoktu bunun için başvurmuştum. Ailevi olarakta yönlendirmelerde bulundu. Kendisi sağ olsun bayağı rahatlattı. Sıla Hanım bence gayet alanında başarılı, uzman birisi.
g....)
Ben ergen çocuğumla olan çatışmalarımdan dolayı kendisinden randevu almıştım. Çocuğuma karşı tutumum ve yaklaşımım konusunda çok büyük yardımlarını gördüm. Sıla Hanım'ın sayesinde şu anda birbirimize karşı fikirlerimizi açık paylaşabiliyoruz. Daha dürüst yaklaşarak huzurumuzu daha üst seviyeye çıkardık. Şu anda birbirimizi daha iyi anlar durumdayız. Sıla Hanım çok sakin, konuşurken çok motive edebilen, olaylara çok profesyonel yaklaşan, huzur veren, konuşması, sakinliği, duruşuyla her zaman hayatımızın bir köşesinde kalacak uzman bir psikolog.
d.....
Sıla hanıma 7 yaşındaki oğlumun dikkat probleri ve yaşadığı öfke problemleri sebebiyle başvurduk. Kendisi hem bize verdiği ebeveyn danışmanlığı ile hemde oğlumuza verdiği danışmanlıkla yaşadığımız problemlerin azalmasını sağladı. Oğlum kendisine koşarak gidiyor. Seanslarımıza devam ediyoruz.
m ...ö
Sıla hanıma 3.5 yaşındaki çocuğumun yaşadığı kardeş kıskançlığı ile ilgili başvurduk. Kendisi kızıma oyun terapisi uyguladı. Bir kaç seans sonra kızımın kardeşine gösterdiği kıskançlığın azaldığını ve kardeşini kabul etmeye başladığını fark ettik. 4. Seansımızdayız ve seanslara devam etmekteyiz.
Sıla hanıma çocuk merkezli aile danışmanlığı için başvurduk. Kendi ile aile ile içi sorunlarımız üzerine konuştuk. Seanslarla beraber aile içi çatışmalarımız azaldı. Kendisi benim, eşimin ve çocuğumuzun iletişim kurmadaki yaşadığı problemlerin üstesinden gelmemize yardımcı oldu.
Elif Sıla Sorgeç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Sıla Sorgeç, Psikoloji. Size Elif Sıla Sorgeç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Cattell 2a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Louisa Duss, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Psikoterapi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi.
Elif Sıla Sorgeç adresi nerede?Elif Sıla Sorgeç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mutlukent Mah. 2058 Sk. No: 12 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Sıla Sorgeç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Elif Sıla Sorgeç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Elif Sıla Sorgeç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Elif Sıla Sorgeç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Elif Sıla Sorgeç hangi dilleri konuşuyor?Elif Sıla Sorgeç ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Elif Sıla Sorgeç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Sıla Sorgeç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Elif Sıla Sorgeç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Elif Sıla Sorgeç hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Elif Sıla Sorgeç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Elif Sıla Sorgeç hangi sigortaları kabul ediyor?Elif Sıla Sorgeç tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar