Mezuniyeti sonrasında Ege Üniversitesi'nden Aile Danışmanlığı Eğitiminin teorik kısmını, süpervizyonu, sunumları ve sınavı başarıyla geçerek tamamlamış ve hemen ardından Türkiye'nin önde gelen terapistlerinden önce Tanı ve Değerlendirme Eğitimi, Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimini ve sonrasında Bilişsel Davranışçı Terapi Beceri Eğitimi ve Süpervizyonu tamamlamıştır.
Ayrıca İzmir Psikoloji Enstitüsü'nden Yetişkin Klinik Değerlendirme ve Psikoterapi eğitimi, 30 Vaka Üzerinden Psikoterapi Uygulamaları Eğitimi gibi pek çok eğitim almıştır; vaka görmenin önemli olduğunu bildiğinden Psikoloji Vaka Okulu'ndan çeşitli patolojilerdeki vakaların incelendiği kapsamlı bir eğitime katılmıştır.
Kim Psikolojiden ise Kriz dönemleriyle baş etme, Travma Sonrası Stres Bozukluğu, Psikolojik İlk Yardım eğitimlerini; ve Çevrimiçi Terapi'den Cinsel Terapi ve Oyun Terapisi Eğitimlerini tamamlamıştır.
Ek olarak Life Psikoloji'den Oyun Terapisi, Çözüm Odaklı Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi ve Terapötik Kartlar Eğitimi gibi pek çok eğitim almış; Sarı Psikoloji'den MMPI Kişilik Testi Eğitimini almış; ve bir çok psikoloji zirvesinin seminerlerine katılmıştır.
Şuanda pandemi nedeniyle online seans vermektedir.. Lisans eğitimi sürecinde sosyal sorumluluk projelerinde yer almış, makaleler yazmış, sunumlar yapmıştır. Sosyal sorumluluk projelerine çok önem verdiğinden Bir Dilek Tut Derneği üyesidir ve bir çok sosyal sorumluluk etkinliğinde aktif görev almıştır. Ayrıca bu sebeple, stajını Karşıyaka Çocuk Yuvası'nda yapmayı tercih etmiştir. Bir diğer stajını ise Karşıyaka Belediyesinde tamamlamıştır. Ek olarak Üniversite yıllarında Deniz Yıldızı Özel Eğitim Merkezinde yaklaşık bir dönem süren kapsamlı bir eğitime katılmıştır. Yaşar Üniversitesi Psikoloji Topluluğu'nun yönetiminde görev almış ve Türkiye Psikoloji Öğrencileri Çalışma Grubunun etkinliklerine katılmıştır. Üniversite yıllarında Amerika'ya gitme fırsatı bulmuş ve orada da yaklaşık dört ay İngilizcesini geliştirmiş ve çalışmıştır.
Şuanda pandemi nedeniyle online seans vermektedir.
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Ağlama ve Öfke Nöbetleri
Davranış Bozuklukları
Fobilerden Kurtulmak
Nefes Terapisi
Psikolojik Sağlamlık Programı
Terapötik Kartlar Terapisi
ha...k
Geçen kış görüştük Elif hanımcığım ailemdeki diğer bireylerle ilgili anlaşamadığım noktalar vardı artık birlikte vakit geçirmek bile istemiyorum öyle bir noktaya getirdi ki benim fark edemediğim çok şey varmış kendisine teşekkür ederim genel olarak iletişim ve baş etme becerileri üzerine çalıştık ve birçok şey değişti hayatımda
le...n
Elif hanımla arkadaşımın tavsiyesi üzerine online olarak başladık terapiye. Yaklaşık 2-2.5 ay sürdü ama çok güzel sonuçlar aldık. Üniversitede okuyorum ve bölümüm gereği çok proje sunumu yapmam gerekiyor ve yüzümün kızarması ve ellerimin terlemesinden dolayı Elif hanımla başladık. Bir çok egzersiz ve çalışmalar sonucunda projeye sunumlarımda eskisine göre çok daha rahat hissediyorum kendimi. Ona çok teşekkür ederim.
e....t
Arkadasimin tavsiyesi uzerine tanistik elif hanimla, iyi ki de tanismisim cunku hayatim degisti diyebilirim. Isteksizlik ve mutsuzluk nedeniyle basvurdum depresyon uzerine konustuk. O kadar iyi bir dinleyici, o kadar guler yuzlu bir insan ki siz zaten yanindayken kendinizi cok rahat hissediyorsunuz. Elif hanim iyi ki var.
Kizimin sinav kaygisi icin elif hocama basvurduk cok iyi ilerledi kizim basta isteksizdi ama elif hocamla cok iyi anlastilar ve universite sinavinda kaygi problemi yasamadi ve cikar cikmaz onu aramak istedi zaten kizim suanda bir universite ogrencisi ve kendisinin emegi cok buyuk.
Elif Soykan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Soykan, Psikoloji. Size Elif Soykan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Aile Terapisi, Psikoterapi, Yetişkin Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Danışmanlığı, Psikoloji Randevusu, Aile İçi İletişim Sorunları, Fobilerden Kurtulmak, Davranış Bozuklukları, Ağlama ve Öfke Nöbetleri.
Elif Soykan adresi nerede?Elif Soykan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cemal Gürsel cad.Tuna Mah. 138/2 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Soykan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Elif Soykan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Elif Soykan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Elif Soykan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Elif Soykan hangi dilleri konuşuyor?Elif Soykan ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Elif Soykan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Soykan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Elif Soykan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Elif Soykan hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Elif Soykan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Elif Soykan hangi sigortaları kabul ediyor?Elif Soykan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar