Uzm. Kl. Psk.
Elif Taşkın
Psikolojik Danışma ve Rehberlik,
Psikoloji
İstanbul 1 adres
Bununla beraber Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) , Transaksiyönel Analiz, Travma Sonrası Stres Bozukluğu, Umut Odaklı Evlilik Terapisi, Çift Terapisi, MOXO Dikkat testi, MMPI (Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri) EMDR TERAPİSİ eğitimlerini tamamlamıştır.
İstanbul'da kurucusu olduğu Elif Taşkın Psikoloji & Danışmanlık ofisinde danışanlarına hizmet vermektedir.
Beck Depresyon Ölçeği
Cinsel Terapi
Elit Psikoloji Ve Danışmanlık
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Evlilik Terapisi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Çözüm Odaklı Terapi
t...
Oğlumun benim için araştırıp bulmasıyla Elif Hanım'la tanıştım. Benim temizlikle alakalı takıntılarım vardı. Elif Hanım'la sürecimiz çok rahatlatıcı, her seansta daha güçlü, daha mutlu, daha huzurlu biri haline geldim. Elif Hanım'ı çevreme büyük bir içtenlikle ve güvenle tavsiye ederim, gerçekten.
c.....
Elif Hanımla her bir sonraki görüşmede kendimi daha iyi hissettim. Zamanla ona daha çok güvenmeye başladım zor bir süreçte elinden geldiğince kıymetli yardımlarıyla birçok konuda destek oldu, keşke daha erken gelseymişim.
Elif Hanım’dan 2023 kasım ayından beri düzenli terapi almaktayım. Kendisiyle aslında 2022 yılının başında; aşırı depresif olduğum ve kötü olaylar yaşadığım bir dönemde tanışmıştım. Melankolik ruh halimin asla düzelmeyeceğini ve hayatım boyunca aynı şekilde hissedeceğimi düşündüğüm bir dönemde kendisi bana çok iyi bir yol gösterici ve aydınlatıcı olmuştu. Doğru yönlendirmeler, ödevler ve öğretilerle problemin farkına varmış ve bu öğretileri alışkanlık haline getirmeye başlamıştım.
Bu son terapi sürecinde de kendisinin kişisel ve duygusal gelişimimde oldukça katkısı oldu. Artık kendimle savaşmıyorum ve yaşananlarla ilgili kendimi suçlamıyorum, benden bağımsız gelişen şeyler için kendimi sorumlu tutmuyorum. Mükemmelliyetçilik takıntım yüzünden hayatı kendime zorlaştırmıyor ve bir şeyleri olduğu gibi kabul edebiliyorum.
Elif Hanım kesinlikle çok iyi bir dinleyici, işinde oldukça profesyonel. Herkese tavsiye ediyorum.
ru...
Elif Hanım’a 2,5 senedir gidiyordum taşındım ve bir süre online devam ettim, kendisi çok cana yakın içten biri, bazen psikolog bile olsa içimizi kolay kolay açamayız, ama Elif Hanım’a karşı o kadar rahattım ki… Farkındalıgım arttı,öğrendiklerimi uygulama konusunda ben çok direnç gösterdim, şu an tüm öğrendiklerimi içselleştiriyorum, tekrar görüşmek üzere, iyi ki varsınız Elif Hanım
e....k
Elif hanımla uzun süredir seans alıyoruz beni anlaması dinlemesi kendimle ilgili farkındalık yaratmama sebep oldu kendimdeki değişimin farkındayım hem aile danışmanlığı hem bireysel danışmanlık alıyoruz etkili bir iletişim kurduğunu söyleyebilirim beni rahatlatıyor düşünenlere isteyenlere tavsiye ederim.
e....d
Kendisinden aile içi konular üzerine destek almaya başladım. Elif hanımı gerçekten çok iyi bir uzman, alanında çok iyi olduğunu düşünüyorum, genç olmasına rağmen çok bilgili bir uzman, süreçte çok iyi yönlendirmeler yapıyor, bu anlamda çok memnunum, başkalarına da kendisini tavsiye ederim.
e ...y
Paylaştıkça iyi hissediyorum enerjimiz tuttu objektif bakabiliyor
k....d
Ben kendisine oğlum için gitmiştim, oğlumun anksiyetesi vardı, aynı zamanda konuşamama, kendini geri çekme gibi konularda destek aldık, kendisiyle hemen hemen 6-7 ay görüştük, gayet de memnun kaldım, faydalı oldu, şuan herhangi bir sorunumuz yok, seanslarımıza da bir ara verdik, herhangi bir durum söz konusunda olduğu zaman yine gitmeyi düşünürüz.
h....s
Ben evliliğimle alakalı kendisinden hem bireysel terapi alıyorum, hem de çift terapisi alıyoruz, kendisi çok iyi bir psikolog, süreçte çok iyi destek veriyor, evliliğimi onun sayesinde kurtardım, o yüzden herkese de öneriyorum, sorun yaşayan herkes gönül rahatlığıyla gidebilir, kendisinin olaylara yaklaşımı çok güzel, yönlendirmelerini de çok beğeniyorum, sizi her yönlendirdiğinde sonuca ulaşabiliyorsunuz.
e....ü
Ben kendisinden emdr terapisi alıyorum, çok memnunum, hala devam ediyorum ve devam etmeyi de düşünüyorum, yanında kendimi rahat hissediyorum, bu süreçte benim için güven çok önemli ve kendisi bana o güveni veriyor, bu yüzden rahatlıkla kendisine gidiyorum.
Elif Taşkın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Taşkın, Psikolojik Danışma ve Rehberlik, Psikoloji. Size Elif Taşkın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Randevu, Online Terapi, Cinsel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Psikoterapi, Çift Terapisi, Yetişkin Terapisi, Bireysel Terapi.
Elif Taşkın adresi nerede?Elif Taşkın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- yenişehir mah. millet cad. lens istanbul D blok kat:8 daire:189 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Taşkın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Elif Taşkın uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Elif Taşkın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Elif Taşkın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Elif Taşkın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Taşkın tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Elif Taşkın hakkında ne düşünüyor?Toplam 33 hasta / danışan, Elif Taşkın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Elif Taşkın hangi sigortaları kabul ediyor?Elif Taşkın tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.