Liseyi K.Maraş Çukurova Elektrik Anadolu Lisesi’nde bitirdim ve Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesini kazandım.
Tıp fakültesi diplomamı alır almaz Kanada’ya gitmek üzere başvuruda bulundum. 11 eylül olaylarından bir hafta önce de oraya ulaştım. Kanada’da işin mutfak kısmına girdim, araştırmaya yöneldim. Reprodüktif biyoloji anabaşlığı altında, erken doğuma dair çalışmalar yaptım. Bu alanda yüzlerce yayını olan Prof John Challis ile çalışma ayrıcalığına ulaştım. Master olarak başlayan projem, özellikle hocamın önerisi doğrultusunda doktora tezine çevrildi ve 2006 yılında doktoramı tamamladım. Bu süreçte, çalışmalarımı Kanada, Amerika ve İtalya’da, çeşitli uluslararası konferanslarda sözlü ve poster bildirileriyle sundum.
Doktora bittiği hafta ise Türkiye’ye döndüm. Çalışmalarıma, doktorluğa memleketimde devam etme kararı aldım. 2008 yılında Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi, Kadın Hastalıkları ve Doğum bölümünü kazandım. Burada Prof Dr Ümit Özekici’nin öğrencisi oldum. İhtisasımı 2012 yılında tamamladım. Daha sonra tezimi, 2016 yılında Roma’da ISUOG kongresinde sundum.
Mecburi hizmet için tayinim Artvin-Borçka’ya çıktı. Devlet hastanesinde sadece üç doktorduk: ben, Anestezi uzmanı ve Dahiliye uzmanı arkadaşlarım. Kısıtlı imkanlara rağmen, meslekten en keyif aldığım zamanlardan biriydi. Zaman zaman, insanların tek şansı olduğunuzu bilmek oldukça ağır bir yük. Fakat biz üç doktor, oldukça iyi iş çıkardık diye düşünüyorum.
Mecburi hizmet tamamlandıktan sonra İstanbul’a, Bayındır Hastanesi’ne geldim ve üç yıl hem İçerenköy, hem de Levent’teki hastanelerde hizmet verdim. Ve muayenehanemi açmaya karar verdim. Ameliyat ve doğumları ise anlaşmalı olduğum özel hastanelerde gerçekleştiriyorum.
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Nisbetiye Mahallesi Aytar Caddesi Dağlı Iş Merkezi, D:No:40 1.kat, 34000 Beşiktaş/İstanbul, İstanbul
3 Boyutlu USG
Doğum Kontrolde Doğal Yöntemler
Doğum Kontrolde Hormonal Metodlar
Doğum Öncesi Eğitim Ve Doğuma Hazırlık
Elif Ünlügedik Sayın Muayenehanesi
Doğumda Epidural (Ağrısız Doğum)
Dörtlü Tarama Testi
Kolposkopi
Kürtaj
Kısırlık
Elif Ünlügedik Sayın Muayenehanesi
Kızlık Zarı Dikimi (Himenoplasti)
Elif Ünlügedik Sayın Muayenehanesi
Labioplasti (iç Dudak Estetiği)
Laparoskopi
Laparoskopik Tüp Ligasyonu
Laparoskopik Çikolata Kisti Cerrahisi
Laserasyon Onarımı
Elif Ünlügedik Sayın Muayenehanesi
Leep (Loop Elektrocerrahi Eksizyonel Prosedür)
Menapoz
İkili Tarama Testi
İlk Gece Korkusu Tedavisi
İnfertilite Cerrahi
d.....
Vücudumda çok fazla ödem oluşmaya başlamıştı. Tansiyonum da sürekli yükseliyordu. Bununla ilgili kontrole gittiğimde Elif Hanım belirli tetkik ve tahlillerin sonucunda preeklampsi (gebelik zehirlenmesi) olduğumun tanısını koydu. Doktor Hanım'ın hızlı ve doğru teşhisi sonucu çocuğumun yaşıyor ve ben hayattayım. Süreç içerisinde beni uzaktan yakından takip etti, ihmal etmedi. Bir gün değerlerim yükselmeye başlayınca, ödemlerim artınca ve protein kaçağı da söz konusu olunca acil olarak doğuma alındım ve erken doğum gerçekleşti. Eğer etrafta söylendiği gibi gebelikte ödemin olacağını, tansiyonun bu şekilde yükselebileceğini dinleseydim çok kötü şeyler olabilirdi. İyi ki gitmişim Elif Hanım'a. Hem kibar hem açıklayıcı bir üsluba sahip hem de bilgisi çok güzel bir hekim. İyi ki kendisine denk gelmişim..
d.....
Ben iki gebeliğimde de kendisine geldim. İki bebeğimi de Elif Hanım sayesinde kucağıma aldım. Çok insancıl,çok sevecen,iş etiği çok güçlü olan bir doktor. Süreç içindeki bilgilendirmeleri benim için çok yeterli oldu. Açıklamalarından çok fayda gördüm.Çok güven vermesi, hastasına anlayışla yaklaşması ve tavsiyeleri çok iyiydi.Operasyon öncesi de sonrası da hiçbir sıkıntı yaşamadım.Bende polip de vardı.Toplam 3 operasyon gerçekleştirdi.Hiçbirinde sıkıntı yaşamadım.Gebelik takibi,doğumdan sonraki takibi çok iyiydi.Ben çok seviyorum kendisini.
Mükemmel bir doktor. Allah razı olsun kendisinden.2 .gebeliğimde tanıştık kendisiyle.O süreçte beni çok güzel bilgilendirdi.Bana çok yakın davranıyordu. Elif Hanım'da çok rahattım.Çok zor bir doğum gerçekleştirdi kendisi.Bebeğimin kordonu bağlanmıştı,buna rağmen normal doğumumu gerçekleştirdi.Gebelik takibimi de kendisi sağlamıştı.Bu süreçte testleri, ne için yaptırmam gerektiğini anlatıyordu ve bana bırakıyordu kendisi.Bizi zorlayacak testlerde kendisi bile bizim için araştırma içerisine giriyordu.Gerçekleştirdiği doğumum bir harikaydı.Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum kendisini.
Ben her şeyi ile Elif Hanım'dan çok memnun kaldım.Benim birazcık sıkıntılı bir durumum oldu ama doktorluğundan ziyade beni rahatlatması,anne şefkatiyle bana yaklaşması mükemmeldi.Her şey ani oldu ama beni rahatlatması,bebeğimi rahatlıkla kucağıma almam harikaydı.Hamileliğimin 4.ayında sonra yollarımız kesişti.Çok zorluydu hamileliğim.Sıkıntılı bir dönemdi ama iyi ki gitmişim.İyi ki kendisiyle tanışmışım.Çok memnun kaldım.İnsan olarak zaten mükemmel,Doktorluğu da tartışılmaz.Kendisi çok güzel tetkikler yaptı.Benim doğumum beklediğimizden erken oldu.O gün içinde de muayenem olmuştu.Elif Hanım gün içerisinde bana gidip dinlenmemi söylemişti ama ben çok dinlemedim ve ağrılarım çoğaldı.Hemen Elif Hanım'a ulaşma imkanımız olduğu için kendisini aradık ve hemen yanına gitmem gerektiğini söyledi.Ve oraya gittiğimde hemen ameliyata aldı beni. Siz kötü birşeyler olduğunu hissediyorsunuz ama o söyleme tarzı,anlatımı ,size yaklaşımıyla rahat hissediyorsunuz.İyi ki,iyi ki karşılaşmışız,iyi ki tanımışız kendisini.Allah yolunu her zaman açık etsin.Her çocuğumu kucağıma aldığımda dua ediyorum kendisine.Her anımda her haliyle yanımda oldu kendisi.Doğumdan sonra defalarca yanımıza geldi.Bebeğim ve beni çok güzel destekledi.Yanınıza gelip sırtınızı ovması bile çok güzel.Muhakkak böyle doktorlarımız vardır ama kendisi beni çok rahatlattı.
Elif Hanım’ı tarif edecek kelime bulamıyorum. Şahane bir insan, mükemmel bir doktor, vicdanlı bir insan. Doktorluğa olan saygısı çok güzel. Hastasını sürekli takip ediyor. Hastasıyla hem fiziksel olarak hem de psikolojik olarak ilgileniyor.24 saat ulaşabileceğim birisi. Hamilelik sürecimi onunla geçirdim. Doğumumu Elif Hanım gerçekleştirdi.2016 yılında oğluma hamileyken tanıştık.2. kez hamilelik yaşasam. Şu anda Iğdır’a taşındım. Ne yapar ne eder Elif Hanım’ı bulur ona giderim. Mutlaka Elif Hanım ile irtibata geçerim. Benim onu tanımlayacak bir cümlem yok. Doktorluk mesleğine ve hastasına duyduğu saygı inanılmaz.
Benim kanamam çok fazlaydı, miyom duvarının kalınlığı dolayı ilaç kullandım. Hiç bir sıkıntım kalmadı. Her türlü Kadın Hastalıkları doktorum. Jinekolog olarak her şeyi ona danışıyorum. İnsanı yönü o kadar iyi ki hemen teslim oluyorsunuz. Çok iyi bir doktor, bizim dilimiz de açıklamalar yapıyor. Çok samimi buluyorum ve güveniyorum.
Elif Hanım’a 5 senedir gidiyorum. Rutin kontrollerimi yaptırıyorum. Menapoz döneminde olduğum için bilgi alıyorum. Rutin kontrollerde de destek oluyor. Kendisini diğer arkadaşlarıma da tavsiye ettim. Kendilerini emanet edebilecekleri bir doktor. Hekim ne yapacağını bilir ama bizim de ne uygulama yapacağını bilmemiz önemli.Bu konuda kendisi destekçi.
o.....
Elif hn ile eşimin hamileliğinin ortalarında, Bayındır Hastahane'sinde çalışırken kontrollere başladık, sonra Tuzla da özel muayenesinde devam ettik. Hamilelik sürecinde bize her zaman yardımcı oldu, her saat arayabildik, muayenelerde detaylı ve acele etmeden kontrellerini yaptı, bize detaylı detaylı anlattı. Hamilelik günü bizi çok güzel yönlendirdi ve doğum sürecini çok iyi yönetti. Allah'a şükür Ayşe'miz sağlıkla dünyaya geldi. Çok teşekkür ederiz.
na...i
Gebeliğimin 27.haftasında kendisi ile tanışma fırsatım oldu. Gestasyonel şekerim çıkmıştı ve daha önceki doktorum sadece diyet yap diyerek geçiştirmişti. Elif Hanım bütün artıları eksileriyle durumun ciddiyetini anlattı ve önlem almamı sağladı ki bebeğim normaldi seviyelere döndü. 3 gün önce sezaryen ile doğum yaptım. Beni sürekli normal Doğuma teşvik etti ancak ben inanılmaz korktuğum için sezaryeni tercih ettim. Kendisi inanılmaz yardımcı bir tavırla, sürekli empati yaparak, dinleyerek anlayarak bana destek oldu. Kesinlikle bilgi ve ilgisi nedeniyle tavsiye ediyorum.
Elif Ünlügedik Sayın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Ünlügedik Sayın, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Elif Ünlügedik Sayın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi, Da Vinci Robotik Cerrahi, Robot Destekli Cerrahi, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu.
Elif Ünlügedik Sayın adresi nerede?Elif Ünlügedik Sayın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Nisbetiye Mahallesi Aytar Caddesi Dağlı Iş Merkezi, D:No:40 1.kat, 34000 Beşiktaş/İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Ünlügedik Sayın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Elif Ünlügedik Sayın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Elif Ünlügedik Sayın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Elif Ünlügedik Sayın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Elif Ünlügedik Sayın hangi dilleri konuşuyor?Elif Ünlügedik Sayın ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Elif Ünlügedik Sayın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Ünlügedik Sayın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Elif Ünlügedik Sayın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Elif Ünlügedik Sayın hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Elif Ünlügedik Sayın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Elif Ünlügedik Sayın hangi sigortaları kabul ediyor?Elif Ünlügedik Sayın tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Anadolu Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları