Online Randevu Takvimi

etkin değil

Uzm. Dr. Elif Velibeyoğlu Sevengil, Kasım 2022 itibari ile Medical Park Gebze Hastanesi'nden ayrılarak Tuzla Devlet Hastanesi (İçmeler/Tuzla/İstanbul) 'nde çalışmaya başladım. Her ne kadar muayene sürelerim devlet hastanesine geçmemle kısalmış olsa da her zamanki muayene rutinimin dışına çıkmamak için elimden geleni yapıyorum. Tıpkı Kocaeli veya Van'da yaptığım gibi. Son 1 yılda doğumuna girdiğim, takibime aldığım hastalarımın neredeyse tamamının takibine Tuzla Devlet Hastanesi'nde devam edebilmekten mutluluk duymaktayım. Uzak/yakın demeden güler yüzleriyle gelmeye devam eden, sosyal medyadan sıcaklıklarını her zaman hissettiren tüm güzel annelerime teşekkür ederim.

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Astım

Aşı Takibi +16 daha fazla

Aşı takvimi

Büyüme Takibi

Ergen Hastalıkları

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Tuzla Devlet Hastanesi Merkez Bina • Çoc...daha fazlauk Hastalıkları daha az

Ah elif hanımcım okadar cok araştırdım ki gitmeden önce, çünkü 6 aylik bebegim 2 defa virus gecirmis, bronsiolit olmuş, alerjisi yüksek olan, ve buna atopik egzama eklenen bir bebek. Ama ilk gitmeme rağmen icimi okadar rahatlatti ki gönül rahatliğıyla evime döndüm çünkü artık doktorumuzu bulduk. İlgisi alakası güler yüzü sanki bir aile bireyimizmis gibiydi. Bir anne olarak şunu diyebilirim ki beni anladınız ve içimi rahatlattınız iyi ki gelmişiz bundan sonra hep sizdeyiz

Ü
Telefon numarası doğrulandı
Konum: Tuzla Devlet Hastanesi Merkez Bina • Çoc...daha fazlauk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu daha az

Kızımın şikayetini ilk görüşte anlayan harika ve ilk tanışmamıza rağmen yıllardır hastasıymışız gibi hissettiren iyi ki dediğimiz doktorumuz kızım alerjik rinit ben söylemeden kapıda görür görmez sen alerjiksin diye nokta atışı atan cannnımızzz doktorumuz

Telefon numarası doğrulandı

Bebeğimin korkması üzerine araştırdım ve elif hocayı buldum iyi ki ama iyi ki yolumuz kesişmiş harika bir doktor hastaneye giderken çok stresli oluyorum ama elif hocayı görünce onunla konuşunca pamuk gibi oluyorum strest kalmıyor :) hiç bir yerde elif hoca gibi bir doktora rastlamadım işini severek yaptigi o kadar belli ki..iyi ki var

Telefon numarası doğrulandı

İlk anneligim ve acemiligimde karşımıza 5 günlükken çıktı1.5 yaşına kadar resmen oglumu beraber büyüttük o kadar pinpirikli olusuma her randevuda sayfalarca soruma detaylı açıklama yapan ve en önemlisi de bir annenin aradığı bütün özellikleri barındıran bir doktora denk düşmek sanırım zordur ama biz beraber çok süreç atlattık ve her zaman tanisi açıklaması ile beni kendime getiren bir doktor sizinle buyuduk umarım hep sizinle beraber buyumeye devam ederiz iyi ki tanıştık ve sizi çok seviyoruz

R
Telefon numarası doğrulandı

Elif hanımı bir video sayesinde görmüştüm ve araştırman sonucun da kendisine randevu aldım bebeğimin ilk 1 aylık kontrolü için gittim kendisinin bebeğimi alıp ilgilenmesi ve o baktıkça benim ona sorularımı gayet detaylı bir şekilde cevap vermesi beni çok mutlu etti. Çok naif çok kibar doktorumuz sorularım dışında kendisi neler yapmam gerektiğini 1 aylık gelişim sonrası neler olacağını ben demeden bilgilendirdi ilgi ve alakanız için gerçekten çok güzeldi . 2. Ay ve diğer aylar da siz nereye biz oraya … Mihra’nın annesi

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Tuzla Devlet Hastanesi Merkez Bina • Has...daha fazlata çocuk muayenesi daha az

Elif hanım bizim gördüğümüz en iyi doktorlardan bu zaman kadar kaç kişiye tavsiye ettim bilmiyorum. Kızımın zorlu yürüme sürecinde bize hep umut oldu. Elif hocam tüm çocuklara umut olsun yürüdüğü yol çiçek açsın

T
Telefon numarası doğrulandı

İlk alerjisi için kendisini hiç tanımadan gittiğimiz ve bizi her seferinde içimizi rahatlatarak yanından ayrıldığımız Kızımın biricik doktoru..İstanbul’da doktor bulmak bizim için o kadar zor oldu ki keşke bebekliğinde denk gelseydik nereye gitse peşinden giderdik biz de çok net.. Çocuklarla iletişimiı aileyi anlayarak empati ile yaklaşması bilgisine donanımına her şeyiyle güvendiğimiz canımız..kızımın doktorunu özleyip onu görmek isteyeceği hiç aklıma gelmezdi 3 yaşında ve keşke öğretmenim olsa diyor (sürekli görmek için )

K
Telefon numarası doğrulandı

Elif hocam ile kızım Aişe Nevanin kontrolleri esnasında tanıştık bir çocuğun sahip olabileceği en en iyi doktor direk pozitif enerjisi size yansıyor her konuyu detaylıca anlatır gelen her hasta gülerek çıkıyor içerde de aynı şekil çocuklara sevgi ile yanaşıyor işini seven insanların çoğalması dileğiyle.

Telefon numarası doğrulandı

Elif hocama kızımın gelişimini kontrol etmesi için gittik.Çok memnun olduk,kızım böyle sıcak kanlı,hastasına değer veren,en ince ayrıntısına kadar her şeyi açıklayan ve güler yüzlü bir doktor görünce ön yargılarından kurtuldu.İyi ki tanıdık sizi güzel Elif hocamız.

Telefon numarası doğrulandı

Elif hocayla bebeğimin sürekli kusması sorunu ile hastaneye gittiğim gün tanıştık bebeğime karşı öyle sevecen öyle içten davrandı ki çok mutlu olduk. Hem sevdi hem muayene etti kendi evladı gibi ilgilendi herşeyi açıklayıcı bir şekilde anlattı biz çok memnun kaldık. Bebeğim henüz 1 aylık bundan sonra doktorumuz belli iyi ki sizi tanımışız :)