du...l
Babam koah hastasi.İki gun once sikayetlerinin artmasi sebebiyle gogus hastaliklarina basvuru yapti.Yapilan tetkikler sonucunda onemli bir seyi olmadigi soylenerek gonderildi.Ayrica babamin penisiline alerjisi olmasina agmen penisilin icerikli antibiyotik verildi.Bugun babam zaturreden dolayi baska bir hastanede yogun bakima alindi.İki gun icinde hastaliginin bu derece artmasi aklimiza baska sorulari getirdi.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
il...2
Adım İlhan ÖZGÜL Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi'nde idareci olarak görev yapıyorum. Hocamızı 19 Şubat 2018 tarihinde rahatsızlığım nedeniyle almış olduğum randevuda tanıdım. Kendisi çok samimi ve sıcak kanlı birisi. Bir devlet hastanesinde hastasına 15-20 dakika sağlık açısından önerilerini belirten bir doktor görmemiştim. Bu yüzden kendisine çok teşekkür ediyor vermiş olduğu terapi sayesinde 4 gündür sigara içmediğimi belirtmek istiyorum.
Elif Yaldız Ercan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Yaldız Ercan, Göğüs Hastalıkları.
Elif Yaldız Ercan adresi nerede?Elif Yaldız Ercan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 600 Evler Mahallesi Atatürk Caddesi No:8 Bandırma
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Yaldız Ercan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Elif Yaldız Ercan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Elif Yaldız Ercan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Elif Yaldız Ercan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Elif Yaldız Ercan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Yaldız Ercan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Elif Yaldız Ercan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Elif Yaldız Ercan hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Elif Yaldız Ercan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3 yıldız (5 üzerinden) verdi.