Lisans eğitimime devam ederken, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından dezavantajlı bireylere ücretsiz olarak hizmet veren Fizik Tedavi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde gönüllü olarak görev aldım.
Zorunlu klinik stajımı İstanbul Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaptım. Yaptığım bu staj sayesinde Lisans eğitimim boyunca edindiğim teorik bilgileri pekiştirebilme, DSM 5 tanı kriterlerine uyan Şizofreni, Obsesif Kompulsif Bozukluk, Kaygı Bozukluğu, Bipolar Bozukluk gibi tanısı bulunan kişileri yakından gözlemleyebilme fırsatlarını yakaladım. Gelişim Üniversitesinde tam burslu olarak kabul aldığım Klinik Psikoloji Yüksek Lisans programını “Duygu Odaklı Kuramda Çift Terapisi” adlı çalışmamla tamamlayarak Klinik Psikolog unvanını almaya hak kazandım.
2019 yılından beri Çift ve Aile Terapileri Derneği (ÇATED) Basın ve Halkla İlişkiler Komitesinde görev almaktayım.
Toplumu oluşturanların bireyler değil, anne ve babaların yetiştirdiği çocuklar olduğunu düşündüğüm için öncelikle anne ve babaların birbirleriyle ve çocuklarıyla sağlıklı bir etkileşim içerisinde bulunmasının sağlıklı bir toplum oluşturacağını inanarak bu prensibim ışığında eğitimlerime devam ettim. Çeşitli seminer ve eğitimlere katılmakta ve çeşitli çalışmalarımı sürdürmekteyim. Terapi seanslarımda Bilişsel Davranışçı Terapi, Duygu Odaklı Evlilik ve Çift Terapisi, Sistemik/ Bilişsel Davranışçı Cinsel Terapi tekniklerini kullanmaktayım.
Şu anda İstanbul’da Yamaş Grup A.Ş. bünyesinde yer alan kendi ofisimde yetişkin danışanlarıma, online ya da yüz yüze hizmet vermekteyim.
Cumhuriyet Mahallesi D100 Karayolu Caddesi No:59/2 İstanbul Park İş Merkezi Yamaş Grup A.Ş. Beylikdüzü, Beylikdüzü, İstanbul
Cumhuriyet Mahallesi D100 Karayolu Caddesi No:59/2 İstanbul Park İş Merkezi Yamaş Grup A.Ş. Beylikdüzü, İstanbul
Ağlama ve Öfke Nöbetleri
Davranış Bozuklukları
Destekleyici Psikoterapi
Durumluk Anksiyete Ölçeği
Psk. Elif Yamaş
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Eklektik Yaklaşım
Yas Terapisi
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
un...n
Seanslardan oldukca memnunum, her seansta yeni farkindaliklar edinip, kisa sureli etkilerini deneyimliyorum. Cevremdekiler ile iletisimimi pozitif anlamda etkiliyor ve daha az kaygili hissediyorum kendimi.
i.....
Siyah beyaz olan hayatımın derinlerde bir yerlerini rengarenk çiçeklerle süsledi. İşinde çok başarılı kendinizi yanında rahat hissedip konuşabiliyorsunuz. Hayat karşı çok negatif ve olumsuz biriydim Elif Hanımla tanışana kadar benim gibi birine hala umudun bir yerlerde var olduğunu güzel şeyleri yaratabileceğimi ve kendimi tanıma ve sevme yolculuğumda yaptığı gerek meditasyonlar ile gerekse farklı teknikler ile bana desteği çoktur.
k.....
Elif hanım çok tatlı çok sempatik biri.onunla tedavi görmekten çok mutluyum. Terapi sürecinde benimle empati yapması beni anlaması çok güzel. Benimle olan ilişkisinden oluşan etkileri çevremde fark edilir şekilde ortaya çıktı.
Elif hanımla terapi sürecimden çok memnun kaldım. 20li yaşlarda yetişkinliğe geçiş döneminde yaşadığım zorluklarla ilgili kendisi bana çok yardımcı oldu. Hayatıma dair farklı farkındalıklar edinmemi ve kendimi daha iyi tanımamı sağladı.
z...
Elif Hanım’a bir arkadaşımın önerisi ile ulaştım. İş yerimdeki sorunlardan dolayı başvurmuştum ama sayesinde bakış açım çok daha genişledi ve iyileşti. Şu an terfi almak üzereyim. Yönlendirmeleri sayesinde kendime ve kararlarıma çok daha fazla güveniyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.
e...
Elif Hanım'a arkadaşım aracılığı ile ulaştım. Kişisel sorunlar nedeniyle başvurdum. Uzmanımın ilgisinden çok memnunum. Güler yüzü ve güzel yaklaşımları geleceğe dair endişelerim azalttı. Kesinlikle tavsiye ederim.
e ...a
Kendimi düşüşte hissettiğim bir dönemde gittiğim ve maksimum verim aldığım bir süreç oldu korkmadan gidilmesini tavsiye ederim :)
fi...i
Elif Hanım ile tanışmam tamamen hislerime bağlıydı. Onun benim kendimi bulma sürecimde doğru kişi olduğunu anlamıştım. Kendisiyle tanıştığımda çok bitmiş, tükenmiş, kendini bile anlamayan biriydim. Öyle olduğumu bile seanslarım sonrasında anladım. Kendimi bulma sürecinde emin adımlar ile ilerliyoruz. Elif Hanım çok iyi bir dinleyici, naif ve huzur veren biri ve sizi çok iyi dinlediği için çok farklı noktalardan yaklaşıyor ve farklı bakış açıları kazanılmasına sebep oluyor. Her hafta seanslarımız oluyor 1 hafta ara verince o boşluğu ve özlemi hissediyorum. Elif Hanım ve o koltuk bana çok huzur veriyor. Kendim olduğumu ve kendimden emin olduğumu orda anlıyorum. İyi ki
be...n
Elif Hanım gerçekten size teşekkür etmem gerekiyor. Emeğinize sağlık. İmkansız, zor denilen bir terapi sürecini dahi basit ve kolaylıkla çözüme götürebilmeniz beni çok mutlu etti. Elif Hanım; Bilgili,Nezih,İletişime açık ve İnsanlar ile kurduğu empati beni terapi sürecimde çok etkiledi ve her şeyin çözülmesinde yardımcı oldu. Siz siz olun asla ön yargınız olmadan terapi alın , çünkü asla kötü günler bir daha sizinle olmuyor. Herşey için teşekkür ederim, öfkenin açığa çıkması , derinlerde ki acının kaybolması, geçmişin senin yakanı bırakması , en önemlisi Siyah'ın Gri 'ye dönüşmesi. Teşekkür ederim
Hasta
Kendim için yaptığım en büyük iyiliklerden biri. Elif Hanım’ın uzmanlığını ve görüşmelerin etkisini her geçen hafta daha fazla hissediyorum.
Elif Yamaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Yamaş, Psikoloji. Size Elif Yamaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Gottman Çift Terapisi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Durumluk Anksiyete Ölçeği.
Elif Yamaş adresi nerede?Elif Yamaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mahallesi D100 Karayolu Caddesi No:59/2 İstanbul Park İş Merkezi Yamaş Grup A.Ş. Beylikdüzü İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Yamaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Elif Yamaş uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Elif Yamaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Elif Yamaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Elif Yamaş hangi dilleri konuşuyor?Elif Yamaş ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Elif Yamaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Yamaş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Elif Yamaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 36 hasta / danışan, Elif Yamaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Elif Yamaş hangi sigortaları kabul ediyor?Elif Yamaş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu