Diş Hekimi Randevusu
Diş Dolgusu
Diş Çekimi
Kök Kanal Tedavisi
Dt. Elif Yardım Eyüboğlu
2005-2010 yılları arasında Gümüşhane Torul Devlet Hastanesi ve Trabzon Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nde diş hekimi olarak görev yaptı. 2007-2020 yılları arasında kurucu ortağı olduğu Özel Dentomed Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinde diş hekimliğine devam etti.
Şu anda ise Dr. Dt. Aslı AYDIN ile birlikte kliniklerinde mesleğini icra etmektedir.
Diş hekimliği ile ilgili birçok eğitim programlarına ve seminerlere katılıp, çeşitli konularda sertifikalar alan Elif YARDIM EYÜBOĞLU evli ve 1 kız, 1 erkek olmak üzere 2 çocuk annesidir.
Katıldığı bilimsel kurs, seminer ve kongrelerin bazıları
Anterior Estetik Diastema Restorasyonları Engin Taviloğlu ile Seminerler ve Kurslar(Ekim 2019)
Dental Implantology- Treatment Planning and Prosthetic Restorations/ Bego Implant Systems (Bremen, Germany 2014)
FDI 2013 İstanbul 101. Dünya Diş Hekimliği Kongresi (İstanbul,28-31 Aralık 2012)
Gülüş Tasarımında Porselen Lamina Veneerler / Vesta Vestiyer Akademi (İstanbul22-23 Aralık 2012)
Estetik Diş Hekimliğinde Güncel Uygulamalar/ Türk Diş Hekimliği Birliği (Trabzon, 28 Kasım 2010)
Muayenehane Diş Hekimliğinde Çağdaş İnterdisipliner Uygulamalar / Türk Diş Hekimliği Birliği (Trabzon,27 Kasım 2005)
Cerrahi Uygulamalarda Komplikasyonlar ve Tedavileri & Periodental Cerrahi ve Estetik / Türk Diş Hekimleri Birliği (Trabzon, 13 Mart 2005)
kü...k
Elif hanım güler yüzlü samimi bir hekim 3 tane diş dolgusu yaptırdım kendisine çok memnun kaldım sonra beyazlatma işlemi de yaptırdım ondanda memnun kaldım güvenle tercih edebilirsiniz.
Elif Yardım Eyüboğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Yardım Eyüboğlu, Diş Hekimi. Size Elif Yardım Eyüboğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, Kök Kanal Tedavisi, Diş Çekimi.
Elif Yardım Eyüboğlu adresi nerede?Elif Yardım Eyüboğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gazipaşa mh. Atatürk Alanı Trabzon İş Merkezi Kat:3 Trabzon
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Yardım Eyüboğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Elif Yardım Eyüboğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Elif Yardım Eyüboğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Yardım Eyüboğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Elif Yardım Eyüboğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Elif Yardım Eyüboğlu hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Elif Yardım Eyüboğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.