lo...
Hayatımda Dt. Elif Yılmaz Mete kadar tatlı bir doktor görmedim acayip tatlı dilli ve sevecen bir insan benim ön dişim kırıldı bu yüzden kanal tedavi ve estetik dolgu yapıldı. Ben normalde dişçinin önünden bile geçemem taki Dt. Elif abla ile karşılaşana kadar. Bu süreçte benim bütün korkularımı yenmeme yardımcı oldu ve dişim eskisi gibi oldu. Dt. Elif işini çok iyi yapan bir doktor ve çok samimi herşet için çok teşekkürler asistan Şeyma ablayada çok teşekkür ederim elimi tuttuğu için
Elif Yılmaz Mete isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Yılmaz Mete, Diş Hekimi.
Elif Yılmaz Mete adresi nerede?Elif Yılmaz Mete şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeşilyurt Mahallesi Mavi Bulvar No:57 Zemin Kat, 01150 Seyhan/Adana Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Yılmaz Mete isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Elif Yılmaz Mete online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Elif Yılmaz Mete isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Yılmaz Mete bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Elif Yılmaz Mete ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Elif Yılmaz Mete hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Elif Yılmaz Mete hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Adana bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Diş Hekimleri