Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu
Kekemelik Terapisi
Konuşma Terapisi
Zihinsel Engelliler İçin Dil ve Konuşma Terapisi
* Türkçe Okul Çağı Dil Gelişimi Testi (TODİL), 16.10.2022
* İşitme Yetersizliğinde ve Gelişimsel Yetersizliklerde Dil ve İletişim Becerilerine Yönelik Müdahale Eğitimi
(Uzm. DKT Nazlı Yıldıran Akbaş) , 27.03.2022-04.04.2022
* “ Özel Öğrenme Güçlüğünde Erken Dönem Belirtiler ve Dikkat Edilmesi Gerekenler” Semineri, 24.03.2022
* Okul Öncesi Dönemde Kekemelik Terapisi Eğitimi ( Kızılboğa Modeli )
* "Okul Öncesi Dönemde Oyun Terapisi Nedir?" Katılım Sertifikası , 17.02.2021
*NÖROPLAY Yöntemi Uygulayıcı Sertifika Programı 24.01.2021
*Türkçe Erken Dil Gelişimi (TEDİL) Uygulayıcı Eğitimi, 12.12.2020
*Ankara Gelişim Tarama Envanteri (AGTE) Uygulayıcı Sertifikası, 20.06.2020
*DIR FLOORTİME 101, 24-26.04.2020
*Ergen ve Yetişkin Kekeleyen Bireylerde Online Terapi ve Değerlendirme, 20.04.2020
*Okul Çağı Kekeleyen Çocuklarda Online Terapi ve Değerlendirme, 13.04.2020
*Dislekside Klinik Değerlendirme ve Müdahale, 10.04.2020, Online
*PROMPT – Introduction, 23-25.02.2020, Samsun
*Okul Öncesi Dönem Kekeleyen Çocukların Terapisinde Modifikasyon Yaklaşımı, 09-10.09.2018, İstanbul
*Orofarengeal Yutma Bozukluklarında Değerlendirme ve Terapi, 15.05.2017, İstanbul
*Yutmanın Oral Fazında Ağız Tabanı Kasları ve Dil Hareketlerinin Değerlendirilmesinde Ultrason, İstanbul
*Total Larenjektomi Sonrası Ses Rehabilitasyonu: Ses Protezi Uygulamaları, İstanbul
*Ses Bozukluklarında Klinik Değerlendirme, İstanbul
*9.Ulusal Dil ve Konuşma Bozuklukları Kongresi, 11-13.05.2017, İstanbul
*ETEÇOM Kullanım Sertifikası, Eskişehir
*GOBDÖ-2-TV Kullanım Sertifikası, Eskişehir
*Uluslararası Katılımlı 3. Ulusal Disiplinlerarası Erken Çocuklukta Müdahale Kongresi, 31.03-03.04.2016, Eskişehir
DENEYİMLER
2018 den beri aktif olarak çalışmalarımı sürdürmekteyim. Şu an Özel Doğal Dil ve Konuşma Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde hizmet vermekteyim.
*Anadolu Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi/ Dil ve Konuşma Terapisi Bölümü, Mayıs 2018
*Dil ve Konuşma Bozuklukları Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi (DİLKOM),
Dil ve Konuşma Bozukluklarında Uygulama, 2018
*Mavi Hastane (Anadolu Üniversitesi Hastanesi) – Dil ve Konuşma Bozukluklarında Uygulama, 2018
*Praxis für Logopädie Lale Aydın, Köln/Almanya,
*Dil ve Konuşma Bozukluklarında Gözlem ve Uygulama, 2017
*Dil ve Konuşma Bozuklukları Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi (DİLKOM), Dil ve Konuşma Bozukluklarında Gözlem, 2016
s....m
Elif Hanım'a 5 yaşındaki oğlum için gittik. Birçok harfi çıkaramıyordu. Konuşması anlaşılmıyordu. Okulda zorluk çekmesin dedik ilkokuldan bir yıl önce başvurduk. Seansların çok faydası oldu. Okul başladığında harfleri de okumayı yazmayı da öğrenince hepsi düzeldi. Herkese kendisini tavsiye ediyorum.
Oğlum 4 yaşındayken Elif Hocamıza başvurduk. Oğlumuz birkaç ses dışında sesleri çıkaramıyor ve anlaşılırlığı çok azdı. Bu yüzden yaşıtları ile olan ilişkilerinde ciddi problemler yaşıyordu. Hocamızın seansları, rehberliği ve çözüme odaklı yaklaşımı sayesinde kısa zamanda problemlerimizden kurtulduk ve yaşıtlarımızı yakaladık.
g....e
Elif hocamızı yaklaşık 1 yıldır tanıyoruz işinde uzman Kızım yaklaşık 19 harfi söyliyemiyordu 1 senede tüm harfleri söylemeye başladı. İşini ciddiyetle yapan sevecen bir eğitimcidir biz çok memnun kaldık hem kendisinden hem kurumdan çok teşekkürler herşey için
s ...d
Elif hocam.cdden cok iyi bir dil terapisti onun sayesinde oglum 1yil icinde eksik harflerini bitrdi kesinlikle cocugunzda sknti warsa elif hocamdan ders almanizi oneririm emeginiz icin cok tesekkur ederim iyiki sizi tanimisiz
me...e
Elif Hanımla tavsiye üzerine tanıştım. Kızımın kısa sürede harfleri net çıkarmasına yardımcı oldu. İyi ki yollarımız kesişmiş diyorum
Hasta
Elif hocayla tanışmamız bizim için büyük şans oldu..Oğlum okula başlayacaktı konuşma bozukluğu vardı ..iki ders sonunda fark anlaşılmaya başlandı ..Bir yıldır birlikteyiz sayesinde sorunumuz ortadan kalktı oğlum akıcı net ifadeler kullanıyor..O bizim Elif Ablamız …Herşey için çok teşekkür ederiz ..
gü...
Merhabalar biz Elif hanımla tanışalı yaklaşık bir yıl olacak oğlum takılarak konuşuyor ve bu sebepten ötürü benim dışımda kimse ile cümlesini bitirmiyordu konuşurken özgüvenini kaybetmemesi adına dil terapistine baş vurdum ve iyi ki bu yolda Elif öğretmenle kesişti yollarımız oğluma bu durumu normalleştirmek için o kadar özverili sabırlı ve sevecen davrandıki şuan hiç bir sorunumuz kalmadı diyebilirim her ihtiyacımız olduğunda sorularımıza sıkılmadan cevap veren uzmanlığı dahilinde hiç bir desteği bizden esirgemeyen güzel kalpli Elif öğretmenimize kendim ve oğlum adına çok teşekkür ederim. Yeni başlayacak olanlara tavsiyem hiç tereddüt etmeyin tanışınca ne demek istediğimi anlayacaksınız
sa...
Çocukların yüreğine dokunan bir öğretmen. göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı kendisine teşekkür ediyoruz.
m....h
5 yaşındaki oğlum k.g.l.r harflerini söyleyemiyor du ve anlatım bozukluğu vardı bu yüzden sosyallesmekten korkuyordu elif hocam ile tanıştık oğlum ve bizlerle iletişimi harikaydı.
Çok kısa bir sürede sonuç aldık oğlumun konuşması düzeldi ve artık sosyallesmekten korkmuyor .
Iyiki sizin ile tanışmışız Elif hocam her şey için çok teşekkür ederiz
e....ç
Eğer çocuğunuzun bir dil terapisi alması gerektiğini düşünüyorsanız hiç tereddüt etmeden Elif Hanım'a başvurabilirsiniz. 5 yaşındaki oğlum yaklaşık 7-8 aydır aktif olarak kendisinden dil terapisi almakta. Çocukla ve ebeveynler ile iletişimi harika.
Elif Yolcu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Yolcu, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Elif Yolcu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu, Online Danışmanlık, Down Sendromu ve Dil Konuşma Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Dil Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Akıcılık Bozukluğu Terapisi, Gelişimsel Dil Geriliği Terapisi, Randevu, Konuşma Terapisi.
Elif Yolcu adresi nerede?Elif Yolcu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Yolcu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Elif Yolcu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Elif Yolcu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Elif Yolcu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Elif Yolcu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Yolcu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Elif Yolcu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Elif Yolcu hakkında ne düşünüyor?Toplam 47 hasta / danışan, Elif Yolcu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Eskişehir Dil ve Konuşma Bozuklukları
Eskişehir Konuşma Sesi Bozuklukları
Eskişehir Akıcılık Bozuklukları
Eskişehir Gecikmiş Dil ve Konuşma
Eskişehir Artikülasyon Bozukluğu
Eskişehir Çocukluk Çağı Apraksisi
Eskişehir Disleksi (Okuma Bozukluğu)
Eskişehir Fonolojik Bozukluklar
Eskişehir Yarık Dudak-Damağa Bağlı Olarak Ortaya Çıkan Konuşma Bozuklukları