Karakaş Mahallesi Karakaş Bey Sokak Eska Çiçekler Yapı Kat:1 Daire:2, Kırklareli Merkez, Kırklareli
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Denver Gelişim Tarama Testi
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
Durumluk Anksiyete Ölçeği
Psk. Elif Zeynep Yamaç
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ebeveyn Danışmanlığı
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Otistik Çocuklar İçin Özel Eğitim
Psk. Elif Zeynep Yamaç
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Çocuklarda Yeme Problemleri
Çözüm Odaklı Terapi
İlişki Terapisi
Psk. Elif Zeynep Yamaç
2018-2019 15 Ekim – 31 Mart Play To Learn Etiler Anaokulu gönüllü staj ( Çocukların dersine katılım. Gelişimlerinin takibi, çocuk gelişim testleri uygulaması çocuklar ile oyunlar, dans etmek vb.)
2019 -
• Genç Psikologlar Meclisi Dış İlişkiler Etkileşim Koordinatörü. ( Genç Psikologlar Meclisin'de 7 ay boyunca Dış İlişkiler ve Etkileşim Koordiatörlüğü görevini sürdürdüm.Mail kontrolü sağladım.Ulaşılması gereken kurumlar,kişiler ile iletişime geçtim)
• Genç Psikologlar Meclisi İstanbul Ekip Liderliği ( Genç Psikologlar Meclisin 'de Dış İlişkiler Etkileşim Koordinatörlüğümden sonra İstanbul Ekip Lideri oldum. İstanbul ekibi ile çalışmalar gerçekleştirdik.)
• Genç Psikologlar Meclisi Genel Sekreter. ( Mecliste yoluma Genel Sekreter olarak devem ettim.)
• Serap Duygulu Gelişim Akademisi gönüllü olarak staj. (Makale çalışmaları, seanslara gözlemci olarak katılım.)
• Trakya Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi gönüllü olarak staj.( Derslere aktif olarak katılım. Gelişim testleri uygulayıcılığı, gelişim takibi vb.)
• Çocuk Aile Danışmanlığı Enstitüsü Asistanlık (halen devam etmektedir.)
2020
- İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi
Prof. Dr. Öget Öktem Tanör (Zorunlu staj dönemi Prof. Dr. Öget Öktem Tanörün yanında vaka gözlemi, hastaları birebir gözlemleme, Öget hocanın çalıştığı teknikleri öğrenme şansım oldu)
2020-2021
Özel Kırklareli Meriç Koleji – Psikolog (26 Eylül 2020-6 Haziran 2021)
26 Ağustos ‘tan itibaren Kurucusu olduğu Otantik Psikolojik Danışmanlık Merkezinde danışan görmektedir.
g....k
Kızımın ergenlik dönemi sorunları ve okuldaki problemlerinden dolayı kendisinden destek almaya başladık, yüzde yüz başarılı buluyorum, kızım o dönem 5. sınıfa gidiyordu, arkadaşlarla sorunları vardı, ergenliğin verdiği sıkıntılardan dolayı destek almaya karar verdik, bu yaşlar bilindiği gibi biraz tehlikeli yaşlar, o yüzden destek almaya devam ediyoruz ve etmeyi de düşünüyoruz. Kızımın aynı zamanda sınav korkusu, öğretmen korkusu da vardı, bu konularda da çok destek oldu, ben sorunumu söylediğim zaman yeri geliyor beni dinliyor yeri geliyor kızımı dinliyor, ama şöyle yap böyle yap demiyor, ben bir anne olarak şu şekil yaklaşıyorum yanlışsam beni düzeltin diyorum, ebeveyn olmamasına rağmen beni çok güzel yönlendiriyor, çok güler yüzlü biri, normalde 2 haftada bir görüşüyorduk, 3 haftada bir görüşmeye başladık, seans arası bize çok uzun geldi diyebilirim, o derece memnunuz.
f....ö
Okb için kendisinden destek alıyorum, son derece güler yüzlü biri, başarılı sonuç alıyor olmam da benim için çok iyi, yakınlarıma, ihtiyaç duyan kişilere şiddetle tavsiye edebileceğim biri, hala seans almaya devam ediyorum, kendisinden çok memnunum.
Elif Zeynep Yamaç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Zeynep Yamaç, Psikoloji. Size Elif Zeynep Yamaç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Alexander Pratik Yetenek Testi, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Louisa Duss.
Elif Zeynep Yamaç adresi nerede?Elif Zeynep Yamaç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Karakaş Mahallesi Karakaş Bey Sokak Eska Çiçekler Yapı Kat:1 Daire:2 Kırklareli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Zeynep Yamaç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Elif Zeynep Yamaç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Elif Zeynep Yamaç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Elif Zeynep Yamaç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Elif Zeynep Yamaç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Zeynep Yamaç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Elif Zeynep Yamaç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Elif Zeynep Yamaç hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Elif Zeynep Yamaç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Elif Zeynep Yamaç hangi sigortaları kabul ediyor?Elif Zeynep Yamaç tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kırklareli Obsesif-Kompulsif Bozukluk
Kırklareli Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Kırklareli Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Kırklareli Aile İçi İletişim Sorunları