Ameliyatsız Boyun Ağrısı Tedavisi
Sporcu Rehabilitasyonu
Topuk Dikeni Tedavisi
Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi
FizyoAsist
2019 yılından bu yana , kurucusu olduğum FizyoAsist Fizyoterapi ve Egzersiz Danışmanlık Merkezinde fizyoterapi, manuel terapi, kinezyo-bantlama, klinik mat pilates, klinik reformer pilates alanlarında danışanlarıma hizmete devam etmekteyim.
Benim yorgunluktan dolayı, yoğun çalıştığım için (günde yaklaşık 15 saat çalışıyorum) kronik bir sırt ağrım vardı.Sırt ağrım için Elifcan Hanım'a geldim.İlk başta deneme dersimiz oldu, sonra her hafta 1 gün gitmeye devam ettim.Şu an hiçbir ağrım kalmadı.Kendimi ona emanet ettiğim çok mutluyum.Hayatımdaki en doğru karar Elifcan Hanım oldu.Yaklaşımları abla gibi oldu, kısa süre içerisinde iyi oldum. Destek almaya devam ediyorum, her hafta düzenli olarak kendisine gidiyorum.
Ben çok memnunum kendisinden, sunduğu hizmet de gittiğim yerin temizliği, bakımı da;herşey gayet iyiydi.Benim şiddetli sırt ağrılarım vardı.Uzun süredir geçiremediğim 2 yıllık ağrılarım pilates ve masajla düzeldi.Baya doktorlara gittim, en son Elifcan Hanım sırt ağrılarıma çözüm buldu.Çok güleryüzlü, güveniyorum, samimiyetle kendimi teslim edebiliyorum.
Ben klinik pilates için gidiyordum.Rahatsızlığım vardı,kalçamda kireçlenme vardı.Çok ağrılıydı ve zor yürüyordum.Aksayarak yürüyordum. Cerrahlar hep ameliyat olmamı önerdiler. 5 cerraha gittim.Elifcan Hanım'la tanıştıktan sonra fizik tedavi ve klinik pilatesle bacak kaslarımı kuvvetlendirerek halledebileceğimizi söyledi.Güvendim kendisine, klinik pilatese başladık. 10 hafta sonra artık aksamalar azaldı, ağrılarım geçti.Çok memnunum, herkese ve kendi çevreme de tavsiye ediyorum.Haftada 1 gün gidiyorum.Ev ödevlerim oluyor, diğer günlerde ev ödevlerimi yapıyorum. Kendini çok sıcakkanlı, direk şikayetlerimi dinliyor, şikayet odaklı çalışıyoruz.Filmleri, herşeyi kontrol ediyor.Benim sıkıntıma yönelik çalışma yapıyor.Çok bilgili, sorduğum herşeyin anlayabileceğim şekilde açıklamalarını yapıyor.
f.....
Omuzlarımdan birinde kireçlenme ağrısı oluşmuştu.Onunla ilgili hareketler, kuru iğne gibi tedaviler uygulandı.Çok memnun kaldım.Zaman zaman bileklerimle alakalı da hareket tavsiyeleri alıyorum. Yumuşak tavırlı bir insan kendisi, oldukça bilgilendirici.Sadece gittğimiz yerde değil evde de yapabileceğim şeyler hakkında güzel bilgilendiriyor.Sürekli gitmek yerine evde de kendi kendime tedavime devam ediyorum.Mesleğinde oldukça başarılı olduğunu düşünüyorum.
r...
Bende sakat kalma kaygısı oluştu.Elifcan Hanım önce fizik tedaviyi vermektense arkadaş gibi, kardeş gibi yaklaştı.İletişim kurdu.Beni fizik tedaviye başlatmadan önce iletişim kurdu.O iletişim ile ben fizik tedaviyi kabul ettim.Fizik tedaviyi bana kabullendirdi.Yavaş yavaş eğlenerek fizik tedavi uyguladı.Kalçamda bir femur kemiğinde iki kırığım vardı. Kalçamda 3 tane platin ve diz kapağında kalçaya giden 40 cm'e yakın platin var.Tedavim biraz zor oldu.Sayesinde ayağa kalktım, artık yürüyebiliyorum, koşabiliyorum.Kendisinden Allah razı olsun.İçeri girdiğinizde sevdiğiniz müziği açar, sizi o moda koyar.İletişimi de,tedavi anlamında da donanımlı.Tedavimizde çok büyük faydası oldu bana.
Kendisine menisküs yırtığı için gitmiştik.Onunla ilgili bir takım iğne ve egzersizler yaptırdı. Gayet memnun kaldık.Ağrıların azalmasında baya bir faydalı oldu, zaman zaman destek almaya devam ediyorum.Her anlamda çok memnunuz, her konuda bilgili ve bizlere de yönlendirmeleri oluyor.
ş.....
Ben donuk omuzdan dolayı gitmiştim, kolumu kaldıramıyordum. 10 seansta gözle görülen dehşet fark olmuştu, kolumla ilgili herhangi bir sorunum yok. Arada sırada çok fazla ağrılarım olduğu zaman gidiyorum ama tedavisi çok etkiliydi.Egzersiz şeklinde uygulama yaptı, ev ödevleri de verdi.Hem hijyenik maske konusunda çok dikkat ediyordu hem de gerçekten dinleyen, çok güleryüzlü biri. Zamanın nasıl geçtiğini anlamadım. Tedavi uygulaması kendisi ile çok güzel uyum içerisinde.
Benim pilatese başlama gerekçem boyun fıtığı ve boyun düzleşmesi idi.Eşimle birlikte geldik, eşimin de bel fıtığı vardı.Sağlık problemimin yanı sıra kilo verme sürecim paralel gelişti.Ama esas konu sağlık problemiydi.Son derece memnun kaldım. Gösterdiği egzersizler boyun kaslarını çalıştırmama yönelikti.Bunun farkını inanılmaz hissettim. Hayatım daha rahat olmaya başladı.Medikal olarak yaklaştığı için profesyonel buldum.Son derece sıcak, kendi ortamınız gibi hijyen ve temiz. Kalabalık bekleyen danışanlar yok, randevuları buna göre ayarlıyor.Tercih etme sebebimiz de pandemi döneminde olduğumuz için hijyenik olmasıydı.
ma...
Kalça problemimle ilgili gidiyorum. Klinik pilates yapıyoruz kisa sürede ağrım ve aksamalarım gecti.Elif Hanıma ilgisi icin cok teşekkür ediyorum.
ö.....
1 sene önce Bel fıtığı problemi ile danıştığım Elif hanım fizyoterapi bilgisi, analizsel yaklaşımları, empati ve anlayışıyla hayat kalitemi iyileştirdi ve düzenli spor alışkanlığı kazandırdı. İyi ki Elif hanımla yolumuz kesişmiş.
Elifcan Özcivelek Şaşmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elifcan Özcivelek Şaşmaz, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Elifcan Özcivelek Şaşmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fizik Tedavi, Manipülasyon, Kuru İğneleme, Manuel Terapi, Ortopedik Rehabilitasyon, Kırık Rehabilitasyonu, Medikal Masaj, Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi, Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi, Nörolojik Rehabilitasyon.
Elifcan Özcivelek Şaşmaz adresi nerede?Elifcan Özcivelek Şaşmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elifcan Özcivelek Şaşmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Elifcan Özcivelek Şaşmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Elifcan Özcivelek Şaşmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Elifcan Özcivelek Şaşmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Elifcan Özcivelek Şaşmaz hangi dilleri konuşuyor?Elifcan Özcivelek Şaşmaz ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Elifcan Özcivelek Şaşmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elifcan Özcivelek Şaşmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Elifcan Özcivelek Şaşmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Elifcan Özcivelek Şaşmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Elifcan Özcivelek Şaşmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Elifcan Özcivelek Şaşmaz hangi sigortaları kabul ediyor?Elifcan Özcivelek Şaşmaz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizyoterapistler