Ağlama ve Öfke Nöbetleri
Yas Terapisi
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
Uzm. Kl. Psk. Elifnur Birtürk
Mayısda yaşadığım depresif ve tükenmiş bir süreçden dolayı terapiye başladım. Gerçekten hiç emin olmadan, ne yaptığımı bilmeden bu yola atıldım ve ne mutlu ki yollarımız Elifnur hanımla kesişdi! Kendisi benim asıl sorunlarımı farketmemde o kadar büyük rol oynadı ki. Beni şok eden, kendimle yüzleştiren seanslar yaptık. Tamamen kendimi kaybetmiş, kontrölü kaybetmiş bir durumda olduğumda yolumda adeta ışık oldu Elifnur hanım. İnceliği, şefkati, güvenilirliyi, sevgisi ve anlayışı ile beni hep dinledi ve en iyi şekilde gerçekleri görmemi, farketmemi sağladı. Kendisi alanında çok başarılı bir psikolog.
Şimdilik başka şehirde oturduğumdan yalnız online görüşme yapsak da bir gün Ankaraya gidip kendisi ile gerçekte buluşmayı iple çekiyorum. Bu tüm mesafelere değer.
Ve ben hayatda her şeyin bir sebepden olduğuna inanırım.. Mayısda yaşadığım o süreç Elifnur hanım gibi bir insanı tanımam, hayatıma almam içinmiş meğer... Sizi seviyorum Elifnur hanım, her şey için teşekkürler, iyi ki varsınız.
Elifnur Birtürk hanıma, arkadaşımın önermesi sayesinde tanıdım. Bir çok şeyi gereğinden fazla umursayıp kafama taktığım şeyler benim sağlığımı etkilemeye başlamıştı. Ve bunun yanında kendimde hoşuma gitmeyen davranışlarımı da değiştirmek istiyordum. Elifnur hanım beni özenle dinledi, not aldı ve bakış açımda olmayan düşünceleriyle katkı sağladı ve sağlıyor. Yani perspektifime katkı sağladı diyebilirim. Çok saygılı ve güler yüzlü olması benim güvenimi kazandı. Kendisiyle seanslarda çok rahat görüşmeler yapıyorum ve terapilerinden memnunum. Kesinlikle kendisini öneririm.
z.....
Elifnur hanım çok iyi bir psikolog. Meyvesi bol bir fidan dikmek gibi Elifnur hanımla terapi yapmak. Hem içimi dökebilmem için gerekli soruları soruyor, dinliyor hem de çok ihtiyacım olan yol gösterici rolünde. Elifnur hanıma çok güveniyorum ve faydasını görüyorum.
b...
Elif Hanim gerçekten işinde uzman birisi. Özgüven eksikliği yaşıyordum .Problemlerime onunla çalışarak olaylara farklı açılardan da bakmamı sağladı. Kendimi keşfetmemde yardımcı oldu. Herkese tavsiye ediyorum.
gi...m
Psikologum çok ilgiliydi. Tavsiyelerinden çok memnunum.
Yanında rahat hissederek, bütün duygu durumumu paylaşabildiğim bir alan sunuyor. Empati ve yapıcı yorumları olaylara daha farklı bakmamı sağlıyor.
e ...y
Elifnur Hanım'a babamın vefatından sonra yaşadığım zorlu süreçler ve artan kaygılarımla ilgili başvurmuştum. Kendisi yaşadığım yas sürecime eşlik etti ve etmeye de devam ediyor. Bunun yanı sıra yaşadığım kaygılar ve hayatımı dengeleyebilmem için bana destek oluyor. İlgili tavrı, objektif yaklaşımları ve iletişim dili sebebiyle terapi sürecimden çok memnunum. Elifnur hanım ile tanıştığım için kendimi şanslı hissediyor ve kendisine teşekkür ediyorum.
Terapi süreci gayet keyifli ve açık bir iletişimle sürdü. Terapi saatleri gayet yeterliydi, psikoloğum terapiye hep zamanında geldi. Gayet memnun kaldım sürecin tamamından.
v....t
Elifnur Hanım'a yol göstericiliği için çok teşekkür ederim. Kendimi kötü hissettiğim dönem kendisiyle online bir şekilde terapilere başlayarak kendime büyük bir iyilik yapmış oldum. Kendisine ilgisi ve tavrından dolayı teşekkür ederim.
Elif hanım randevu suresince kendimi daha iyi tanımam, bazı tepkileri neden verdiğimi kesfetmem ve değiştirmek istediğim davranışlarım oldugunda çeşitli yöntemler anlatarak bu yolda bana yoldaş oluyor.
Elifnur Birtürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elifnur Birtürk, Psikoloji. Size Elifnur Birtürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Standardize Mini Mental Test, Bilişsel Davranışçı Terapi, Bireysel Terapi, Kent EGY Testi, Durumluk Anksiyete Ölçeği, Süreklilik Anksiyete Ölçeği, Yetişkin Terapisi, Eklektik Yaklaşım.
Elifnur Birtürk adresi nerede?Elifnur Birtürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elifnur Birtürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Elifnur Birtürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Elifnur Birtürk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Elifnur Birtürk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Elifnur Birtürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elifnur Birtürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Elifnur Birtürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Elifnur Birtürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Elifnur Birtürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Elifnur Birtürk hangi sigortaları kabul ediyor?Elifnur Birtürk tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar