Eğitim Bilgileri:
- ANKARA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ- / Yük.Öğr.(6 YIL) / 30.06.2007
- T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI SBÜ ANKARA NUMUNE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ- RUH SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI / Tıpta Uzmanlık / 29.04.2014
Hürriyet Mahallesi Necati Sezen Sokak Oscarville İş Merkezi No:26 No: K:1, Süleymanpaşa, Tekirdağ, Süleymanpaşa, Tekirdağ
Psikiyatri Randevusu
Hürriyet Mahallesi Necati Sezen Sokak Oscarville İş Merkezi No:26 No: K:1, Süleymanpaşa, Tekirdağ, Tekirdağ
Anksiyete Bozukluğu Tedavisi
Psikotik Bozukluk Tedavileri
Vajinismus Tedavisi
Yetişkin Hasta Psikoterapisi
i̇....
Elmas hocama okb ve anksiyete şikayetlerim sonucunda başladım. Bir süredir seans yapıyoruz ve çok verimli geçiyor.Kendisinin danışanlarına karşı tutumu çok rahatlacı. Kibar, anlayışlı biri ve gerçekten beni anladığını hissediyorum. Verdiği güven hissiyle çekinmeden her sorunumu anlatabiliyorum. Sayesinde takıntı ve panik atağımla başa çıkmayı öğreniyorum. Bilgi ve önerilerine çok güveniyorum ayrıca kendisiyle seans yapmayı çok seviyorum.
Evlendikten sonra vajinismus sorunum olduğunu anladım. Eşimle ilişkiye giremiyordum. Bunun hiç düzelmeyecğini düşünüyordum. Aile hekimimin tavisyesi üzerine Elmas Hanıma başvurdum. Bana rahatsızlığımı, nasıl geliştiğini, hem zihnimde hem bedenimde neler olduğunu çok detaylı biçimde anlattı. Sonrasında eşimle birlikte terapilere devam ettik. Elmas Hanımın yıllardır cinsel terapi yaptığını öğrendim. Zaten görüşmelerimizde tecrübesi fazlasıyla belli oluyordu. Bana önce sabırlı olmayı öğretti ve sonuç alacağıma inanmamı sağladı. Eşimin de kafasında bin türlü soru işareti vardı. Onu da çok güzel aydınlattı. Geldiğimiz noktada sorunu büyük ölçüde aşmış durumdayız.
Elmas Hanım işinde çok iyi, çok titiz, çok sabırlı ve şefkatli bir insan. Empatisini hissettim. Benim kaygılarımı, tasamı anladı ve anladığını bana hissettirdi. Konu cinsellik olunca başlangıçta çok çekingendim, ama Elmas Hanımın tutumu, ilgisi, anlayışı beni çok rahatlattı.
Ben Elmas Beyazyüz'ü herkese tavsiye ediyorum.
ha...a
Kumar illetini Allah kimsenin başına vermesin. Hayatım darmadaan oldu. Elmas hocamı bulduk. hocam o zaman üniverstede çalışıyordu. çok sıkışık proğramı vardı. ona raamen bana yardımcı oldu. şimdi özelde çalışıyor. Yine onunla tedaviye devam edeceyim. Allah razı olsun. aile ilişkilerimide düzeltmeme yardımcı oldu.
empatik, sakin, nazik bir insan. bir psikatri uzmanı böyle olmalı.
ihtiyacı olan herkese tavsiye ederim.
Elmas Beyazyüz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elmas Beyazyüz, Psikiyatri. Size Elmas Beyazyüz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikiyatri Randevusu, Psikiyatrik İlaç Tedavisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Vajinismus Tedavisi, Kabul ve Kararlılık Terapisi, Mindfulness Temelli Kognitif Terapi, Psikodinamik Psikoterapi, Maudsley Obsesif Kompulsif Soru Listesi.
Elmas Beyazyüz adresi nerede?Elmas Beyazyüz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hürriyet Mahallesi Necati Sezen Sokak Oscarville İş Merkezi No:26 No: K:1, Süleymanpaşa, Tekirdağ Tekirdağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elmas Beyazyüz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Elmas Beyazyüz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Elmas Beyazyüz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Elmas Beyazyüz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Elmas Beyazyüz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elmas Beyazyüz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Elmas Beyazyüz hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Elmas Beyazyüz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Elmas Beyazyüz hangi sigortaları kabul ediyor?Elmas Beyazyüz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Tekirdağ bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
Tekirdağ bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Psikiyatristler