Kulak Burun Boğaz Randevusu
Göz Kapağı Estetiği
Revizyon Burun Estetiği
Rinoplasti
m....ç
Elşen hocanın enerjisinin bile insana çok iyi geldiğini samimiyetle söyleyebilirim. Kendisi son derece ilgili ve güven veren bir doktor öncelikle belirtmek isterim ki burun ameliyatı konusunda çekincelerim vardı. Ancak Elşen hocamla görüştükten sonra tüm çekincelerim geride kaldı. Özellikle hocamın bana karşı yaklaşımı ve verdiği güvenle ameliyat olmaya karar verdim. Yaklaşık 3 sene önce burun ameliyatım gerçekleşti. Elşen hocamın ameliyat öncesi bilgilendirdiği gibi ameliyat ve sonraki süreç oldukça iyi geçti, ameliyat öncesi nasıl bir buruna sahip olacağımı gösterdi ve sonrasında bir sürpriz yaşamadım ağrısız bir ameliyat geçirdim çok daha rahat nefes alabildiğim eski görüntüsünden uzak gayet doğal ve güzel görünen buruna sahip oldum :)
a....ç
Hocamdan çok memnun kaldım ameliyattan bu yana kimseden olumsuz bir yorum almadım burnumla alakalı iyileşme sürecim çok kısa sürdü hemen toparladım
Öncelikle Hocamızdan çok memnun kaldığımızı söylemeki isteriz, Eşimin burun ameliyatını gercekleştirdi bende hocamızla ilgili kendi tecrübelerimizi paylasmak istedim ilk olarak eşim ameliyat olmayı uzun zamandir istiyordu ama ben süreçte sıkıntılar çıkabileceği korkusu ve güvenebileceğimiz bildigimiz bir doktor olmadığı icin yıllarca engel oldum sonra bir arkadaş vasıtasıyla Elşen hocamızla tanıştık ilk görüşmemizde bütün kaygılarımız gitti ameliyat öncesi ve sonrası aşırı konforlu bir süreç oldu eşimin yuzunde hiç morluk olmadi nerdeyse hic ağrısı olmadı Hocamız ameliyat öncesi ve sonrası çok fazla ilgiliydi sanki kendi ailesinden birisiymisiz gibi hissettirdi ameliyat sonrası eşim aşırı mutlu oldu iyiki sizinle yolumuz kesişmiş
hü...t
Elşen hocaya burun eğriliği ve nefes alamama problemim sebebiyle başvurdum güleryüzlülüğü ve samimiyetiyle kendisine ameliyat olmak istediğime karar verdim hiçbir pişmanlığım olmadı ameliyat sürecinde ve sonrasında sürece ilgisi devam etti tamda tasarladığı gibi bir burun oldu korkularıma rağmen başarılı bir sonuçla ayrıldım
s....ş
Ameliyat öncesi ve sonrası olmak üzere ilgisi ve desteği için Elshan hocam destekçiydi. Hem sağlık açısından hemde burnumun dış görünüşü açısından isteklerimin doğrultusunda planlı bir çalışma yaptık. Ameliyat süreci benim için hem korkulu hemde zorlu bir süreç olarak görüyordum. Fakat Elshan hocamın ameliyata başlamadan dahi son bir görüşme yapıp ameliyat sonrası beni neler karşılayacağını bilgilendirmesi bütün negatifliğimi götürüp beni pozitif duygulara itmişti bile. Yeni burnum ile 1 senemi doldurmak üzereyim çok rahat nefes alma ve tabiki beraberinde getirdiği mutlu eden iltifatlar beni daha da mutlu ediyor :))
se...
Burun ameliyatı oldum ve süreç iyi geçti hiçbir sorun yaşamadım. Elşen bey güleryüzlü ve merak ettiğim tüm soruları cevapladı. İyi bir süreç geçirdim.
se...a
bugüne kadar karşılaştığım en iyi en sıcak kanlı doktor 2021 yılında burun kanama ve nefes şikayetiyle gittim ameliyata karar verildi ve estetikle bir oldum hem nefesim hem tipim değişti ameliyat sürecinde devamlı arayıp sordu çok şükür ne ağrım ne başka bir sıkıntım oldu oğlumun da geniz eti alınacaktı başka doktor düşünmedik bile direkt gittik ve kendisi yaptı gayet iyiydi sorunsuz atlattı kendisi bizim aile doktorumuz gibi ... Herkese tavsiye ediyorum güler yüzeyle ve işiyle memnun kalmayan olmayacaktır
Elşen Bey ile önce çok güzel bir ön görüşme yaptık. Ameliyat sürecinde ilgisi ve hocamız sayesinde hiç bir tedirginliğim yoktu ve ameliyat sonrası burnumda herhangi bir ağrıda yaşamadım. Şuan 9. Ayım ve Elşen Hoca istediğimden çok daha güzel bir sonuç çıkardı. Ameliyat sürecinden hocamızın ilgisinden çok memnun kaldım.
r.....
Elşen hocama 3 ay önce hem nefes hemde burnumun dış görünüşünden kaynaklı ameliyat oldum ameliyat sonrası sürecemi çok güzel atlattım kendisiyle sürekli iletişim halindeyiz şu an hem çok iyi nefes alıyorum hemde burnuma aldığım tüm iltifatlar sizin sayenizde iyi ki yollarımız kesişmiş
t....k
Doktor bey fazlasıyla güleryüzlü bir iletişim sağlıyor, süreç hakkında bilgi verip isteğinizi önemsiyor. Burnumu yaptıralı 8 ay oluyor herhangi bir sorun yaşamadım. Fazlasıyla memnun kaldım.. Burnumu yaptırdıktan sonraki süreçte de yine destek oldu.
Elşen Mehmetoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elşen Mehmetoğlu, Kulak Burun Boğaz. Size Elşen Mehmetoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kulak Burun Boğaz Randevusu, Rinoplasti, Burun Estetiği, Burun Estetik Cerrahisi, Burun Ucu Kaldırma, Revizyon Burun Estetiği, Göz Kapağı Estetiği, Göz Altı Işık Dolgusu, Botoks, Dolgu.
Elşen Mehmetoğlu adresi nerede?Elşen Mehmetoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elşen Mehmetoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Elşen Mehmetoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Elşen Mehmetoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Elşen Mehmetoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Elşen Mehmetoğlu hangi dilleri konuşuyor?Elşen Mehmetoğlu ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Elşen Mehmetoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elşen Mehmetoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Elşen Mehmetoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 57 hasta / danışan, Elşen Mehmetoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Elşen Mehmetoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Elşen Mehmetoğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları