Kulak Burun Boğaz Randevusu
MAİDAN İŞ VE YAŞAM MERKEZİ C Blok Mustafa Kemal Mahallesi 2118.Cadde Kat:13 No:163, Çankaya
Adenoidektomi
Konka Cerrahisi
Kulak Estetiği
Kulak Tüpü Takılması
Elvan Yüksel Muayenehanesi
Küçük Dil Ameliyatı (Uvulektomi)
Kırışıklık Tedavisi
Miringotomi
Nazal Polip Cerrahisi
Nazal Valv Cerrahisi
Otoplasti
Revizyon Burun Estetiği
Rinoplasti
Elvan Yüksel Muayenehanesi
Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Septorinoplasti
Septum Perforasyon Onarımı
Elvan Yüksel Muayenehanesi
Timpanoplasti ( Kulak Zarı Değişimi)
Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı)
Tonsillektomi
Elvan Yüksel Muayenehanesi
Mesleki çalışmalarına Ankara'da bulunan Özel Muayenehanesi'nde devam etmektedir.
kü...k
Öncelikle merhaba Elvan hocamla iyi ki karşılaştım ameliyat olalı 1 ay oldu burnum büyük bir burundu kemerli bir burunda düşüktü burnum şimdi tam istediğim gibi çok memnun kaldım. Ameliyat sürecinden ve sonrasından çok korkuyordum ama çok kolay bir süreçti hiç bir şekilde ağrı sızı hissetmedim şişliğim çok azdı hemen geçti morarma hiç olmadı çok kolay bir süreçti Elvan hocama ve ekibine çok teşekkür ederim
ay....
Gerçekten Çok araştırdım ve en sonunda elvan doktorla görüştüm ve iyi ki görüşmüşüm. Ameliyatımdan sonra asla morluk olmadı şişlikler de yok denecek kadar azdı o açıdan çok rahat atlattım. Ağrım da olmadı sadece ilk gün ağrı kesici kullandım. İstediğim burnu anlattım fotoğraf olarak da gösterdim ve yüzüme de uyacak şekilde doktor bey tam tamına istediğim gibi bi burun yaptı. çok memnunum kesinlikle işini çok iyi yapan ve bilen bir doktor. öneriyorum. Tam istediğim gibi bir burna sahibim şuan
f.....
Ben çok memnun kaldım kendisinden. 2 ay oldu ameliyat olalı, burnumda kemik vardı burun ameliyatı oldum nefes almada çok sıkıntım vardı şu an çok memnunum, çok ilgili, çok alakalılar, ufak bir estetik de yapıldı ondan da çok memnun kaldım, herhangi bir şişlik, morarma olmadı herkese tavsiye edebileceğim bir doktor.
Hiçbir şekilde ağır sızı olmadı ağır kesici kullanmadım. İyileşme süreci hızlı oldu, ilgi alakalısı da güzeldi. Ben burun estetiği oldum ben. Nefes alma problemim vardı artık yok. Estetik olarak da çok ciddi anlamda fark oldu her zaman saat kaç olursa olsun geri dönüş sağlıyorlar. Önerdiğim 3-4 hasta da oldu. Tavsiye ederim Elvan Bey'i.
ca...r
Burun estetiği için yıllardır tereddüt ettikten sonra Elvan hocaya denk geldim Ön görüşmeye hemen ameliyat olmaya karar verdim.Ameliyat öncesi ve sonrası hiçbir sıkıntı yaşamadım. Sıfır ağrı, sıfır morlukla sürecimi tamamladım. Şuan hala çok yeni ve şişliklerim olsa da burun görüntümden çok memnunum. İlgisi ve profesyonelliğle güven veren bir doktor kendisi. Her şey için teşekkürler. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
2 yıl kadar önce rinoplasti operasyonu için gittim. Nefes problemim ve burnumda yamukluk vardı. Çok ilgili bir doktor. Ön görüşmede beni detaylı olarak bilgilendirdi. Operasyon çok başarılı geçti. Hiçbir şekilde morluk olmadı. Çok hafif bir şişme oldu sadece. Elvan Bey çok nazik bir doktordu. Ameliyat korkum vardı ama Elvan Bey beni çok güzel sakinleştirdi. Güven veren bir hekim. Hala aklıma birşey takılsa, birşey danışmak istesem telefonla ulaşım sağlayabiliyorum.
g.....
Burnumun iki tarafında da et vardı ve düşme sonucu kıkırdak kırılmıştı. Burun ucum oynuyordu. Hem görüntü olarak hem de sağlık açısından sıkıntım vardı. Ameliyatım uzun sürdü ama çok başarılı geçti. İlk 4 gün sadece şişlik oldu. 1 hafta sonra tamponlar alındığında hiçbir şişlik kalmamıştı. Morarma hiç olmadı. Elvan Bey aklımda soru işareti oluşmadan tüm bilgileri bana iletti. Çok sıcakkanlı ve sakin yapılı bir doktor. Hastanın yüz şekline göre çok güzel tasarlıyor. Çevremde de önerdiğim, çok başarılı ve sevdiğim bir doktor.
d.....
Doktorumu arkadaşım ameliyat oldu onun sayesinde tanıştım. Elvan hocaya burun estetiği operasyonu için başvurdum nefes almakta da sıkıntım vardı. Ameliyat sonrası ağrı sızım hiç olmadı. Herkes çok ilgiliydi. Her sorumu yanıtladıkları için tekrar teşekkür ederim. Elvan hocamın bilgili ve enerjik olması beğendiğim özellikleridir. Çevreme de tavsiye ederim.
t.....
Estetik sebebiyle sosyal medya üzerinden araştırarak ulaştım kendisine. Ameliyat başarılı geçti. Morarma pek olmadı. Sonuçtan da memnunum. Elvan Bey sıcakkanlı ve ilgili bir doktor. Hastaya yaklaşımı ve detaylı bilgilendirmesi güzeldi. Genel anlamda hem mesleki başarısından hem de hastaya karşı tavrından memnun kaldım.
öz...k
Öncelikle elvan hoca ile karşılaşmak gerçekten bir mucize. Tüm korkularımı yok eden kahraman diyebilirim. Arkadaşlar ben 20 kasım 2021 de hem kepçe kulak ameliyatı hemde burun estetiği olarak 2 ameliyat oldum.Kesinlikle ne bir ağrım ne bir acıma vs hiçbirşeyim olmadı.Sadece minimum şekilde yüzümde morarma ve şişme oldu buda çok normal ve ben 3-5 günde normale döndüm.Ufak tefek ödemlerim var şuan daha çok yeni bir operasyon süreci içerisindeyim. Hiç etraftakilerin anlattığı kadar kötü bir operasyon değil. Tabii ki doktordan doktora değişiyor onu net olarak söyleyebilirim. Elvan hocanın sorduğum herşeyi cevapsız bırakmaması olsun operasyon öncesi sonrası olsun yaklaşımı ilgisi her şeye bedel arkadaşlar .Bir doktordan öte diyebilirim kendisi için. iyi ki kendisiyle ve ekibiyle tanıştım ve iyi ki kendisini gönül rahatlığıyla tercih etmişim.
Elvan Yüksel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elvan Yüksel, Kulak Burun Boğaz. Size Elvan Yüksel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Burun Estetiği, Burun Estetik Cerrahisi, Kulak Estetiği, Randevu, Dudak Dolgusu, Küçük Dil Ameliyatı (Uvulektomi), Konka Cerrahisi, Nazal Polip Cerrahisi, Kırışıklık Tedavisi, Göz Altı Işık Dolgusu.
Elvan Yüksel adresi nerede?Elvan Yüksel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- MAİDAN İŞ VE YAŞAM MERKEZİ C Blok Mustafa Kemal Mahallesi 2118.Cadde Kat:13 No:163 Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elvan Yüksel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Elvan Yüksel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Elvan Yüksel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Elvan Yüksel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Elvan Yüksel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elvan Yüksel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Elvan Yüksel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Elvan Yüksel hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Elvan Yüksel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Elvan Yüksel hangi sigortaları kabul ediyor?Elvan Yüksel tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara Kulak Burun Boğaz Doktorları
Etimesgut Kulak Burun Boğaz Doktorları
Pursaklar Kulak Burun Boğaz Doktorları
Gölbaşı Kulak Burun Boğaz Doktorları
Mamak Kulak Burun Boğaz Doktorları
Daha fazla (4)Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları