gi....
Serviks Ca tanısı almıştım ve kemoterapi almam gerekiyordu. Sonra doktorum Elvina Hoca ile tanıştım. Kemoterapinin en güzel tarafı Elvina Hoca oldu benim için. Hastalık ve tedavi hakkında oldukça bilgilendirici açıklamalar yaptı bize ve ileride olabilicek her türlü durum için yönlendirmeler, bilgilendirmeler yaptı. Güler yüzü ile düştüğüm ve moralimin olmadığı zamanlarda kendisinin pozitif yaklaşımı beni çok iyi hissettirdi. Her soruma yakında veya uzakta olsa dahi sabırla cevap verdi. İyi ki varsınız hocam. Bilginiz, idealistliğiniz, pozitifliliğinizle genç kızlara idol olabilecek bir doktorsunuz. Tüm güzellikler sizinle olsun.
Elvina Almuradova isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elvina Almuradova, Tıbbi Onkoloji.
Elvina Almuradova adresi nerede?Elvina Almuradova adresini belirtmedi. Elvina Almuradova yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Elvina Almuradova adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elvina Almuradova isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Elvina Almuradova online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Elvina Almuradova isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elvina Almuradova bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Elvina Almuradova ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Elvina Almuradova hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Elvina Almuradova hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.