Ben Psikolog Emel Bal. Lisans eğitimimi İstanbul Gelişim Üniversitesi Psikoloji (İngilizce) bölümünde tamamladım. Okulum süresince ve sonrasında eğitimler aldım ve gönüllü stajlarda bulundum.Yetişkin ve Ergen Psikolojisi üzerine çalışmaktayım. Klinik alanda deneyim kazanmak için Davranış Araştırmaları ve Terapileri Merkezi (DATEM) kurucusu Prof.Dr. Ebru Şalcıoğlu’ndan Bilişsel Davranışçı Terapisi (BDT) eğitimini tamamladım. Bu eğitim içerisinde; Panik Bozukluk, Agorafobi, Sosyal kaygı, Travma Sonrası Stres Bozukluğu(TSSB), Obsesif- Kompulsif Bozukluk(OKB)(Takıntı Zorlantı Bozukluğu), Yaygın Kaygı Bozukluğu, Depresyon, Yeme Bozuklukları, Kişilik Bozuklukları vardır. Aynı zamanda Marmara üniversitesi Aile ve Çift Danışmanlığı Eğitimi almaktayım.
Yüzyüze ve online terapi hizmeti vermekteyim.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Emel Bal adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Emel Bal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emel Bal, Psikoloji. Size Emel Bal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Normal Randevu, Aile Terapisi, Çift Terapisi.
Emel Bal adresi nerede?Emel Bal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Akyazı Mahallesi Şehit Tarkan Biber Caddesi No:8/1 Ordu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emel Bal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emel Bal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Emel Bal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emel Bal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Emel Bal ile iletişime geçmenizi öneririz.