Mamak Devlet Hastanesi
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Telefon numarası doğrulandı
Emel hanıma artan egzama ve yağ bezeleri icin gitmiştim yazdığı ilaçlar semptomları baya hafifletti muayne boyunca gösterdiği ilgi ve güleryüz icin de kendisine teşekkür ederim :)
i.....
Telefon numarası doğrulandı
Çok güzel ilgilendi Emel hocam atopik cildime yazdığı kremler anında etkisini gösterdi sevgilerimi iletiyorum
e....̇
Telefon numarası doğrulandı
Soyadı gibi çiçek gibi bir doktor. Eşimle beni hiç kesmeden dinledi ve kremlerden çok memnun kaldık. Kaş kepeklenmesi ve el kızarıklığı şikayetleri ile gitmiştik. 1 hafta sonra düzeldi sorunlar.
Emel Çiçek Bozkurt isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Emel Çiçek Bozkurt, Dermatoloji.
Emel Çiçek Bozkurt adresi nerede?Emel Çiçek Bozkurt adresini belirtmedi. Emel Çiçek Bozkurt yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Emel Çiçek Bozkurt adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Emel Çiçek Bozkurt isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Emel Çiçek Bozkurt online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Emel Çiçek Bozkurt isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Emel Çiçek Bozkurt bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Emel Çiçek Bozkurt ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Emel Çiçek Bozkurt hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Emel Çiçek Bozkurt hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.